-
[quote=jani;232956]onun üçün default çekerler...aldılar 300 milyar euroyu....ye memmed ye....
ımf nin kucagına oturmaz yunan...akıı usaglardır onlar....
yunan default cekerse...kaybı yok ki...karı maksimuma gider....[/quote]
doğru deyon daha iyi kafayı bulurlar ...uzo,beyaz peynir,sınırsız ton balığı....ha ha ha
-
tabii olummm....ekmek elden su golden...ye memmed ye....ha ha ha
yüzde 6 göçtü bugün yunan....
-
[quote=jani;232963]tabii olummm....ekmek elden su golden...ye memmed ye....ha ha ha
yüzde 6 göçtü bugün yunan....[/quote]
yunana baksaydık bugün yerin dibindeydik...coni ne yapar onun falına bir bak hele kuzum....
-
coni ne diyor biliyonmu hepinizin canı cehenneme ben krizi bitirdim yoluma bakarım ne halınız varsa görün diyor.... ahada buraya yazdım......
-
bu gece hepsi yıkılır....iç dinamikler nedeniyle....
tüm dünyada egitim tamamlandı....euroya acaip gömerler garii....
-
[quote=eksper;232973]coni ne diyor biliyonmu hepinizin canı cehenneme ben krizi bitirdim yoluma bakarım ne halınız varsa görün diyor.... ahada buraya yazdım......[/quote]
lem olummm saf olma...kriz bitti teyit edildigi an...yüzde 30 yıkılır heryer...bu işin dogası bu....
-
[quote=jani;232979]lem olummm saf olma...kriz bitti teyit edildigi an...yüzde 30 yıkılır heryer...bu işin dogası bu....[/quote]
boga piyasası diyorum... her yol paris diyorum... endeks 100000 diyorum.... kime diyorum alooooo.....herkes buna inanmış ben başkasının yalancısıyım...elciye zaval olmaz...ha ha ha
-
yayılma ile geceye girdim... yarın karar vereceğim hangisini kapayacagıma......büyük ihtimal kısaları kapatacagım.....
-
papazla konuştum. la bu pala bana hep pilav yedirii dedi. çok şikayet etti çok.
papazada yazık uşahlar. bünye bu hep pilav hep pilav nereye kadar.
-
her yer cehenneme döndü... ne oluyor lem.....ha ha ha
-
yırttın kuzum yırttın ....müjdeler olsun ....dünya yıkılıyor.....
-
[quote=eksper;233047]yırttın kuzum yırttın ....müjdeler olsun ....dünya yıkılıyor.....[/quote]
ben sana dedim...bu gece her yer yıkılacak dedim....pramitle yeddi ceddinle ve yat dedim....bu deyyuzzu soymanın tek yolu var dedim...
o yolda ....GUZUNUN YOLU DEDİM....bak 20 600 puanı cebimde...tek gurusumu alamadı....PİRAMİTLEDİM....63 000 de inerim....