-
LONG kaldım emme DJI ın hareketini beğenmedim.
düşündüğüm şekilde bi hareket olursa yarın vadeli 44.175/800 (maksimum) arası bi yerden tekrar aşağı yuvarlanır.
bu sefer hedef yeresi 43.000/41.400 seviyelerinden birisi olabilir.aralık değil yanlız direkt ya 43.000 ya da 41.400...
fibolara bakarak konuşuyore :::
-
[QUOTE=bull market;127606]Ben [B]zengin görmek istiyorum [/B]ama göremiyorum, bu yüzden mesajın dokunuyor....üüüüüü[/QUOTE]
zengin olmuş bir bull olursan yine kendini göremezsin ki..!! yeryüzüne değil, gökyüzüne baktığımızda gördüğümüzdür kendimiz...en yalın ve çıplak halimiz...:)))
-
[QUOTE=jerfin;127608]zengin olmuş bir bull olursan yine kendini göremezsin ki..!! yeryüzüne değil, gökyüzüne baktığımızda gördüğümüzdür kendimiz..:)))[/QUOTE]
Jerf sen aşmışın haberin oldumuydu:), gökyüzüne bakarak gezicem artık, göremezsem başıma geleceklerin vebali senindir ona göre...
-
[B]Günaydın,[/B]
[B][U]24 Haziran Çarşamba [COLOR=blue]"Yurtdışı"[/COLOR] Gündeminden Bazı Başlıklar[/U][/B]
[U][B]Para Birimi - Makro Ekonomik Gelişme - TSİ - Piyasa Beklentisi - Önceki - Önemlilik Derecesi[/B][/U]
EUR Cari İşlemler Dengesi (Nis) 11:00 -€6,5Mlyr Orta
[U]GBP CBI Ticaret Endeksi (Haz) 13:00 Yüksek [/U]
[B][COLOR=blue]EUR AMB 12 aylık Repo ihalesi 14:00 Yüksek[/COLOR][/B]
USD MBA Konut Kredi Uygulamaları (19 Haz) 14:00 -%15,8 Düşük
[B]USD Dayanıklı Mal Siparişleri (May) 15:30 -%0,8 %1,9 Yüksek [/B]
[B]USD Dayanıklı Mal Siparişleri (Taşımacılık Hariç) (May) 15:30 -%0,5 %0,8 Yüksek [/B]
[B]USD Yeni Konut Satışları (a/a) (May) 17:00 %2,3 %0,3 Yüksek [/B]
[B]USD 5 Yıllık tahvil ihalesi sonuçları Yüksek [/B]
[B][COLOR=blue]USD Fed Açık Piyasa Komitesi Faiz Kararı 21:15 %0,25 %0,25 Yüksek[/COLOR] [/B]
[B][U]Bazı Bilançolar[/U][/B]
Nike (NKE) 0.96$ ( 23:15 TSI)
[B][U]Dün IMKB ve VOB kapanışlarda Dow Future[/U][/B]
[B]IMKB:[COLOR=red]8305[/COLOR][/B]
[B]VOB: 8261[/B]
[B]Bol Kazançlar..[/B]
-
[i]ABD borsaları sert düşüşün ardından emtia ve metal fiyatlarının yükselmesiyle dengelendi. ABD Hazinesi'nin 2 yıl vadeli tahvil satışının da başarıyla tamamlanması piyasayı olumlu etkiledi. Durgunluk kaygılarının öne çıkmasının ardından 40 milyar dolarlık hazine tahvili % 1.15 faizle satıldı. Fed'in bugün sona erecek toplantısı öncesinde Asya''da borsalar yatay ya da artıda bir seyir izliyor.
Fed toplantısı sonunda faizlerin şu andaki sıfıra yakın düzeyinden arttırılması beklenmezken, yatırımcıların yapılacak açıklamada Fed'in iyimserliğinin düzeyine ve faizlerin bu yıl sonuna doğru arttırılıp arttırılmayacağı sinyaline bakacakları kaydediliyor.[/i]
-
[quote=deks;127611][I]ABD borsaları sert düşüşün ardından emtia ve metal fiyatlarının yükselmesiyle dengelendi. ABD Hazinesi'nin 2 yıl vadeli tahvil satışının da başarıyla tamamlanması piyasayı olumlu etkiledi. Durgunluk kaygılarının öne çıkmasının ardından 40 milyar dolarlık hazine tahvili % 1.15 faizle satıldı. Fed'in bugün sona erecek toplantısı öncesinde Asya''da borsalar yatay ya da artıda bir seyir izliyor. [/I]
[I]Fed toplantısı sonunda faizlerin şu andaki sıfıra yakın düzeyinden arttırılması beklenmezken, yatırımcıların yapılacak açıklamada Fed'in iyimserliğinin düzeyine ve faizlerin bu yıl sonuna doğru arttırılıp arttırılmayacağı sinyaline bakacakları kaydediliyor.[/I][/quote]
Bu kadar iyi saılabilecek gelişmeye DJI nın tepkisi zayıf kalmış...Eğer yılsonuna doğru faiz arttırımı olabileceği düşüncesinin suyunun suyundan bahsetse FED, DJ sizlere ömür olur
-
[i]Analistler, FTSE 100'ün 14 puan, Dax'ın 19 puan ve Cac-40'ın 7 puana varan artışlarla açılacağını tahmin ediyorlar. [/i]
-
Arkadaşlar günaydın hayırlı işler
-
[i]Haziran vadeli endeks kontratı güne bir önceki kapanışına paralel seviyelerde başlayabilir.Gedik
İMKB30 sözleşmelerinin güne 100 - 300 puanlık yükselişle başlangıç yapabileceğini bekliyorum.Alternatif[/i]
-
-
-
Günaydın, açılış güzel oldu :D