dolar ala dönüyorrrr
Printable View
dolar ala dönüyorrrr
kabaca ben oynamıyom lan :)
amma nazlandı yahu..
son yarım saatte 84 bin isterük..
ne 83500 müş kardeşim..
Eee amaçları ne gapa mı bırakacaklar son dakika mı bitirecekler işi...Aşırı sıktı....
Sattım gitti ne halleri varsa görsünler..Sizin yapacağınız piyasanın ****
82800 kaparsa bu palayı tebrik etmek lazım oynuyor walla
Hacimsiz ve sıkıcı bir gün oldu son dort gundur kademeli olarak hacim düşüyor zaten yinede kopmamak gerek yakındır hareket, Vobda firsatlar azalarak devam ediyor.
gün boyu longçuları taciz etmekten başka bişey yapmadı bence pala bugün..
yarın gol olur bu kadar büyük uğraş varsa..
geceyede long !
cümleten iyi akşamlar !
Fiyat kac hacilar
Sabır işi, 100 puan kayıpla tekrar long...
83600 patron...
[quote=astatin;350746]fiyat kac hacilar[/quote]
83625
[quote=Astatin;350746]Fiyat kac hacilar[/quote]
NAapcen?:::
Arada 83025 gormus ve benim 375 sortlar kavirma olmus olabilir mi? Yoksa bademmi olmayi bekleyecekler uwwww
86350 zirvesinden sonra zararla kapattığım gün yok. acayip bi yatay çarpamıyo bile.
tokatı bi ben çakıyom, bi pala çakıyo. ama hareket yakın fena çakıcam.
sistemleri al a geçirerek mal çıkması muazzamdı...alımla olmadı kapanış..kapanan ümitsiz kısalarla oldu..kapandıkça kısalar,o da mevcut uzunlardan biraz daha verdi...helal olsun ..:))
daha güzel flat kalınacak bir gece olamaz..:))
sistemleri al a geçirerek mal çıkması muazzamdı...alımla olmadı kapanış..kapanan ümitsiz kısalarla oldu..kapandıkça kısalar,o da mevcut uzunlardan biraz daha verdi...helal olsun ..:))
daha güzel flat kalınacak bir gece olamaz..:))
[quote=Astatin;350753]Arada 83025 gormus ve benim 375 sortlar kavirma olmus olabilir mi? Yoksa bademmi olmayi bekleyecekler uwwww[/quote]
PAtron saat 14 den beri 025 görmedik.Sadece 0,75 gördük.
[quote=Astatin;350753]Arada 83025 gormus ve benim 375 sortlar kavirma olmus olabilir mi? Yoksa bademmi olmayi bekleyecekler uwwww[/quote]
5dklık 14:20 barından sonra 83.025 üzerinde kalmış sürekli.
İyi Akşamlar..+.+.
[quote=ATHLON;350757]sistemleri al a geçirerek mal çıkması muazzamdı...alımla olmadı kapanış..kapanan ümitsiz kısalarla oldu..kapandıkça kısalar,o da mevcut uzunlardan biraz daha verdi...helal olsun ..:))
daha güzel flat kalınacak bir gece olamaz..:))[/quote]
Yukardakilere göre "vay it iz nat şort" diye sormadı mı, sanal abi?
ÖNEMLİ
Arkadaşlar bu maili tüm arkadaşlarınıza yollayın ve oy kullanmalarını isteyiniz.
Alman Cumhurbaşkanı'nın önemli bir açıklaması üzerine;
ALMANYA’DA İSLAM’IN (YAHUDİLİK VE HIRİSTİYANLIK GİBİ)
RESMİ BİR DİN OLARAK TANINMASI İLE İLGİLİ
BİR ANKET DÜZENLENMEKTEDİR…
MAALESEF HAYIR OYLARI ÖNDE GİDİYOR….
İSLAM’IN DİN OLARAK TANINMASI İÇİN LİNKTEN
[URL]http://www.tagesschau.de/inland/wulffrede112.html[/URL]
ULAŞACAĞINIZ SİTEDE
- Ja KISMINI İŞARETLEYİP
- Zur Auswertung DÜĞMESİNE BASMANIZ YETERLİ…
TANIDIKLARIMIZA DUYURALIM..
Alıntıdır
Geceye uzun girdim ama bunun tek sebebi 83400 kırdırmamaktaki ısrarlarıydı.Bu da sanki son bir 86 ziyareti içinmiş gibi geldi.
Grafikler bana sağlam bir düşüşün eşiğindeyiz diyor hala.İzlemek lazım inatçı olmamak lazım...
Pazartesi önemli..Düşüşler dikkat ederseniz hep pazartesi günü artı gapla geldi.91-80 bin düşüşü ve 81-70 bin düşüşü...
[quote=Sekube;350776]Pazartesi önemli..Düşüşler dikkat ederseniz hep pazartesi günü artı gapla geldi.91-80 bin düşüşü ve 81-70 bin düşüşü...[/quote]
Günaydın hacıseku ve teşekkür-only hacıex (adam bi günaydın der madem uyandın...kuru teşekkür butonu ile olmayor):::...
hacıseku,
ptesi önemli ama bence şu an cuma daha önemli..:..: gapışılacak ilk meydan cuma:..::..:
[quote=Astatin;350778]Günaydın hacıseku ve teşekkür-only hacıex (adam bi günaydın der madem uyandın...kuru teşekkür butonu ile olmayor):::...
hacıseku,
ptesi önemli ama bence şu an cuma daha önemli..:..: gapışılacak ilk meydan cuma:..::..:[/quote]
Haklısın patron, gecen cumayı hatırlayınca epey güzeldi...:p
gıllandım
1/10 az pilav devir şortlara, 850 den takviye ettim..olduk 3/10...CHO desteklemiyo abi..üühühühüh...yani yatay piyasa sürer tahminimce o yüzden indik based takılalım..du bakalım nerde patlayacak..ü[url]www..[/url] bu arada 850 şortları da 425 e kavırma yazdım
cırcır da bu aralar foruma baya takılıyo..işler kebap herhalde..hehe
[quote=Astatin;350780]gıllandım[/quote]
Günaydın, gıllı:..:
[quote=excali;350783]Günaydın, gıllı:..:[/quote]
ya sistem ya indik yada gıllar haklı çıkar:D
Asti patron sanki 1. vitesten 2. vitese taktılar gibi..Dünden beri 1. viteste süründürüyorlardı..
[quote=Astatin;350782]cırcır da bu aralar foruma baya takılıyo..işler kebap herhalde..hehe[/quote]
topic kadrosuyla alakalı benim durup gitmem
[quote=Sekube;350786]Asti patron sanki 1. vitesten 2. vitese taktılar gibi..Dünden beri 1. viteste süründürüyorlardı..[/quote]
üühühühüh..du bakalım..istop yatırımcının kara gün dostudur..üww..büyük aşklar tersolarla başlar..üww
[quote=cırcır;350787]topic kadrosuyla alakalı benim durup gitmem[/quote]
henüz değilim ama long olursam topiğe yazmamam konusundaki isteğin geçerli mi hala hacıcırcır
[quote=Astatin;350790]henüz değilim ama long olursam topiğe yazmamam konusundaki isteğin geçerli mi hala hacıcırcır[/quote]
pala ve ben olmak istiyorum:D başka ortak çıkınca pala mızıkçılık yapar diye tırsıyorum. sen bilirsin.
[quote=cırcır;350787]topic kadrosuyla alakalı benim durup gitmem[/quote]
İlk 11'e giremiyon mu , lem??:::
Sistemciler icin güzel gün olacağa benziyor, shortcularida aramizda gormek isteriz.
[quote=Astatin;350785]ya sistem ya indik yada gıllar haklı çıkar:D[/quote]
PAtron,
Bu ifadelerden Ben, senin hiç haklı çıkmadığını anlıyorum. .dng