-
[QUOTE=teo;60043]13:00 tıckı ıle 38.000 asagı kırılmazsa muhtemelen long olmak gerekecek.
Ben halen shortayım , tıckı beklıyorum.[/QUOTE]
bizim al 5 daklıkta....
fdowdan ümitsizim..satta çünkü... muhtemelen tekrar sat verecegiz birazdan..
çok ümitli değilim yani......
ama sat verene kadar uzun mecbur....
bakarsın alıp çıkar fdowda....ala gelir yani...
ala gelirse rahatlarım biraz....
-
madem hizimizi aldik aklimizdakileri yazalim
ayin 3 unde vob yonetimi tarafindan gonderilen haberde ekim ayinda vobdaki islemlerin %75 i nin yerliler %25 i nin yabancilar tarafindan gerceklestirildigi yazilmis
simdi bakin
spot piyasasinin %60 kusuru yabancilarin konrolunde olan ve oradada yabancilarin yerlilerden daha fazla islem yaptiklarini dusunursek
BU NE ANLAMA GELIR BILIYORMUSUNUZ??
YABANCI VADELIDE POZ ALIYOR
YERLI DELI GIBI ISLEM YAPIYOR
VE YABANCI YERLIYI TERSTEYAKALADIGINDA
SPOTTAKI GUCUNU KULLANARAK YANAGINDAN OPUCUK ANLAMINA GELIYOR
DUN ATA YATIRIMIN BASINA GELEN BUYDU
HERIFLER SPOTTA YERLIYI BITIRDI !SIMDI KAYBETTIGIM PARAYI GERI ALIRIM DIYE VOBDA DELI GIBI DONEN YERLIYI OPUYOR
GORECEKSINIZ VOBDA DA OLACAK BUDUR,YAZMADIGIMIZ SISTEM KALMADI 8 TANE OLUMLU TRADE OLUYOR 1 TANE YAKALANMADA 8 TANE TRADE PARASI GIDIYOR
DIYECEKSINKI YAKALANMA,DOGRU YAKALANMA KOY STOPU OTUR ANCAK BAZEN CALISMIYOR
HATTA VE HATTA ACIK POZ LARIN TEKER TEKER SAYILDIGINI DUSUNUYORUM BIR ARA COK TARTISTIK BAZI ARKADASLARLA PIYASADIR BU AKAR YOLUNU BULUR DIYE ANCAK O ARKADASLARIN SU ANDA BIZIMLE AYNI SEYLERI SOYLEDIKLERINI GORUYORUM
neyse doktum icimi rahatladim herkese rastgele balik avina devam :):)
-
38.6'dan beri shorttayım. 38.325 üstünde 15 dk'lık kapanış hoş olmaz diye düşünüyorum.
-
hadi koçum fdow biraz daha sıkarsan sende al vereceksin...
9520 üzeri gibi...
yoksa burası tam direnç
-
38250 üzerinde 40300 ilk hedef olabilir ...
-
[QUOTE=selçuklu;60017]dünkü kısalarla devam ... sistem satta arkaya yaslandım ..stoplossu yazmayacağım artık haha .. yazınca ... stoploss seviyem güniçi en yüksek oluyor .. hahaha :D :D :cool:[/QUOTE]
38100 den uzuna döndüm .. sistem öyle dedi benim suçum yok .. haha ..
tek tırstığım nokta vadeli 15 dk obo olabilir .. şeytan üçgeni gib ortalık ... .. rahat poz yok .. :mad:
-
EURUSD ek short .65 den..VOB dada kısaya takviye
-
[QUOTE=Astatin;60051]EURUSD ek short .65 den..VOB dada kısaya takviye[/QUOTE]
forexformulada dün eur/usd de dünyanın alsatını yapıp ... yatmadan tüm teminata kısa açıp kapatmıştım bilgisayarı .. ... akşam kapatacağım o kısayı .. usd/jpy de long için tetikteyim ....
-
[quote=selçuklu;60052]forexformulada dün eur/usd de dünyanın alsatını yapıp ... yatmadan tüm teminata kısa açıp kapatmıştım bilgisayarı .. ... akşam kapatacağım o kısayı .. usd/jpy de long için tetikteyim ....[/quote]
e foruma bir çay ısmarlarsın formula yı kazanırsan.. :)
-
[QUOTE=Astatin;60054]e foruma bir çay ısmarlarsın formula yı kazanırsan.. :)[/QUOTE]
ne demek tabiki .. zevkle ...
.. az helvamı yemediler .. haha :) :)
-
[quote=Astatin;60054]e foruma bir çay ısmarlarsın formula yı kazanırsan.. :)[/quote]
bem ısmarlayamıyroum çünkü ek pozisyonları stopladım, dünden kalanları da kapadım..nette 3 kuruş kalmadı kar :) sabah bir ara %35 yukarıdydı overall :) ne oldum demeyecen ne olacam diyecen :)
-
bu uzunlar hoşuma gitmiyor...
fdow 9520 üzeri şart..
yoksa sat veririz aynı yerden.....
bir anlamı kalmaz......
-
[QUOTE=hexen;59975]sindi ana plan unutmayım...
ana plan gün system long signalde ... 37700 üstesinde 45000 potans var dedim ana plana gore...
sindi orası 37500 oldu eyer 37500 üstesinde kalır ben gece short yatmaycayım.. hem ana plan gore hem gun system long signalde halen...
dün gece kurduyum plan bugune plandı.. ondan 39700 yeresinden asaya 37500 potans var amma halen ana plan ustesindeyiz. ondan dikat cok dikat[/QUOTE]
evet ana plan dahildeyiz dikat demem bundandı ...
ana plan icinde 39700 yeresinden 37500 yeresine olan potans gercek oldu.. sindi ana plan devam edyor..
5 dakk system long signalde 15 dakk system long signalde gün system long signalde
sindi asayadan long eden icun onem yeri 37500 artk.. orası asaya olmasa system short signale kadar longs tutma icabı
-
[QUOTE=mbm;60057]bu uzunlar hoşuma gitmiyor...
fdow 9520 üzeri şart..
yoksa sat veririz aynı yerden.....
bir anlamı kalmaz......[/QUOTE]
fdow 9520 üzerine çıkınca rahatladım biraz..
uzuna devam şimdilik.....
-
[url]http://www.forexformula2008.com/kazananliste.aspx[/url] 50,000USDyi 4,5 milyon USD yapmış birisi 3 günde. Yarışmayla uğraşacağına gerçek hesapla uğraşsa daha iyi olur.
-
[QUOTE=hexen;60023]Sindi dünki kurduyum plan asayada bunun realiz yeresini bugun plan dahil ettim ..yani 37500 yeresi.. amma ben 37650 realiz ettim..
sindi düsme devam icun yeni düsme potans acılması gerek...
yeni düsme potans nasıl acılır?
yeni düsme potans 37500 asayasında acılır.. sindilik flat izliyorum.. systems göz ucla izleyceyim..
eyer systems long signal olur bende long alcayım.. amma sindilik flat[/QUOTE]
ben neyaptım...
ben system göz uçla izledim 5 dakk system long signale gecti long ettim .. long malyetim 38100
-
[QUOTE=VOBiX;60060][url]http://www.forexformula2008.com/kazananliste.aspx[/url] 50,000USDyi 4,5 milyon USD yapmış birisi 3 günde. Yarışmayla uğraşacağına gerçek hesapla uğraşsa daha iyi olur.[/QUOTE]
ihtiyacı yoktur belkide boyle zevk alıyor
-
[QUOTE=VOBiX;60060][url]http://www.forexformula2008.com/kazananliste.aspx[/url] 50,000USDyi 4,5 milyon USD yapmış birisi 3 günde. Yarışmayla uğraşacağına gerçek hesapla uğraşsa daha iyi olur.[/QUOTE]
hahaha .. nası yapmış ya .. hayret valla .. akla zarar ... eksik olsun o kadar para ... hahahaha
-
[QUOTE=selçuklu;60063]hahaha .. nası yapmış ya .. hayret valla .. akla zarar ... eksik olsun o kadar para ... hahahaha[/QUOTE]
doce yada citi nin adamıdır o ondan oyle para yapmıştır haha
-
[QUOTE=furkan;60064]doce yada citi nin adamıdır o ondan oyle para yapmıştır haha[/QUOTE]
kesin .. helal olsun ama .. adam yememiş içmemiş trade etmiş herhalde 24 saat * 3 gün .. 72 saat .. fulltime trade .. hahahahah
-
[QUOTE=selçuklu;60065]kesin .. helal olsun ama .. adam yememiş içmemiş trade etmiş herhalde 24 saat * 3 gün .. 72 saat .. fulltime trade .. hahahahah[/QUOTE]
işte böyle ornekleri gördükce kötü oluyor benim için geceleri uykularım kaçıyor nasıl olur boyle nasıl yapılır diye :)
-
[QUOTE=furkan;60066]işte böyle ornekleri gördükce kötü oluyor benim için geceleri uykularım kaçıyor nasıl olur boyle nasıl yapılır diye :)[/QUOTE]
piskopat olur abi adam... aman Allah esirgesin istemem ben öyle olmayı .. :)
-
[QUOTE=furkan;60066]işte böyle ornekleri gördükce kötü oluyor benim için geceleri uykularım kaçıyor nasıl olur boyle nasıl yapılır diye :)[/QUOTE]
Bilgisayarın tuşları ile istenilirse 5 milyar bile yazılır, gerçek işlem olduğunu nereden biliyosunuz...
O işlemleri yapan birinin yarışmada işi ne...
Oraya 5 milyon yazmasaydı burada konuşulurmuydu...
Reklam reklamdır...
-
forum katılımı coşmuş ya .. 53 üye 37 misafir .. maşallah ...
-
50 bin doları 3 günde 4.5 milyon yapan (o kaldıraçla)4.5 milyonu da 3 günde kaybedebilir
-
[quote=selçuklu;60067]piskopat olur abi adam... aman Allah esirgesin istemem ben öyle olmayı .. :)[/quote]
ödülü dışarıy kaptırmamak için tezgah olmasın :)
-
systems short signal gelir eyer ben short acmaycayım terkar flat kalcayım
-
[QUOTE=hilm;60069]Bilgisayarın tuşları ile istenilirse 5 milyar bile yazılır, gerçek işlem olduğunu nereden biliyosunuz...
O işlemleri yapan birinin yarışmada işi ne...
Oraya 5 milyon yazmasaydı burada konuşulurmuydu...
Reklam reklamdır...[/QUOTE]
docenin citinin adamıdır demiştim şakaydı ama siz gerçekten böyle düşünüyorsanız bişey diyemeyiz şunu söyleyim herşeyden şüphe edersekk yaşanmaz bu hayatta.
-
kalıbımı basarım kendi adamlarıdır. tezgahdır
-
[QUOTE=Vob Trader;60075]kalıbımı basarım kendi adamlarıdır. tezgahdır[/QUOTE]
kendi adamları olsa neden ilk günde böyle bariz bir fark yaptırsınlar
-
38150 den kısa tekrar...
hoşuma gitmiyordu bu al zaten...
kırmızı yaktı 5 dakikalık yine...
umarım burdan bir sat bir al vermez.....
-
[quote=mbm;60077]38150 den kısa tekrar...
umarım burda bir sat bir al vermez.....[/quote]
umarım... :) kısayım ...yada shortsy :)
-
[QUOTE=Astatin;60072]ödülü dışarıy kaptırmamak için tezgah olmasın :)[/QUOTE]
en mantıklı açıklama bu ..
-
-
[QUOTE=mbm;60077]38150 den kısa tekrar...
umarım burdan bir sat bir al vermez.....[/QUOTE]
bende shortör oldum abi .. ne varsa shortta var .. catedral ablanın kulakları çınlasın ... stopuda yazdım çıkıyorum .. akşama 35000 vadeli görmek istiyorum .. mümkünse .. :)
-
5 dak. sistem sat da..bende kısayım..ama 15 dak.sistem hala al da(27 ekimden beri)..ama bu da güç kaybediyor..bu da sat verirse,kanımca 2-3 gün kısalar şanslı olur..
-
[QUOTE=Astatin;60072]ödülü dışarıy kaptırmamak için tezgah olmasın :)[/QUOTE]
kesinlikle odur devir oyle olmuski herkes sahtekarlik pesinde.
-
[QUOTE=selçuklu;60081]bende shortör oldum abi .. ne varsa shortta var .. catedral ablanın kulakları çınlasın ...[/QUOTE]
şort için de uygun degilki...
aşagı yukarı savruluyor işte...
vadeli 15 ve spot 15 alda...
burdan dönüp alırlarsa şaşırmam...
5 daklık al verirse bende alırım.. ne yapalıım...
şimdilik sinyal kırmızı ve ben kısa... hepsi bu......
-
[QUOTE=furkan;60076]kendi adamları olsa neden ilk günde böyle bariz bir fark yaptırsınlar[/QUOTE]
millet böle sağda solda hayrete düşsün vay be neler var helal olsun adama desin diye. şayet ilk 3 de veya 10 da biribirine yakın rakamlar olsun bi nebze olsun inanırdım. bu devirde kim kime 10 bin usd bağışlasın. o kdr yetenekli bi adam zaten orda o paraların peşinde koşmaz açar 100 usdlik hesap işine bakar zaten katlama ustası kendi kesesini katlar.
-
[QUOTE=abka;60082]5 dak. sistem sat da..bende kısayım..ama 15 dak.sistem hala al da(27 ekimden beri)..ama bu da güç kaybediyor..bu da sat verirse,kanımca 2-3 gün kısalar şanslı olur..[/QUOTE]
aynen benimde fikrim bu abka...
şu spotu sata getirmemiz lazım...
vadelinin gücu tek başına yetmiyor......