birinin bu foruma dur demesi lazım::: geyikler lütfen evinize piyasa açıldı gali:D:D
Printable View
birinin bu foruma dur demesi lazım::: geyikler lütfen evinize piyasa açıldı gali:D:D
34700 ler kırılsın şenlık başlar, sp 870 gormeden tepmez, demedı demeyın.
full short tekrar.
küskünün ucu gözüktü
[QUOTE=cırcır;127241]adamın içini karatıyo mersinin avatarı gibi bişey koysan hoş olurdu .kom[/QUOTE]
Senin avatar gerçekten çok iç açıyor sn cırcır :D
ver küsküyü ver küsküyü bitsin bu gurbet,
vob da nice ayu kardeş yoluna hasret
5 dklıklar 43475 den sata geçti
[QUOTE=jerfin;127255]toplantı olsun diyorsunuz hem, hem de ayarlanmaya kalkınca yan çizmeye başlıyorsunuz..:rolleyes: gelen istek üzerine bi arada vob trader toplantı ayarlamaya çalışmıştı.. şurada en az 100 kişi aktif katılımcı forumda ama topu topu 5-6 kişi geliriz demişti.. pehhh..:D.dng[/QUOTE]
evet daha sonraki ilk biriyle tartışmamda da adını hatırlamıorum şimdi çavanın biri toplantı diye yırtındın seni ipleyen bile olmadı diye lafı sokmuştu.
[quote=VOBiX;127219]Selam herkese anca gelebildim. Sayın MMO, evet çok iyi arşivciyimdir de trader38580 için arşivden bir şey çıkarmak ayıp olur. Herhangi bir art niyetine manipülatif hareketine denk gelmedim çünkü. Öyle olsaydı 10 Kılıçdaroğlu gücünde çıkartırdım belgeleri. Bakın benim uğraştığım kişiler şu günlerde burada yazmıyor yazamıyor. Hadi gündüz işi var diyelim akşam gelip bir merhaba da demiyorlar.
Foruma sert ve hızlı girenden işkillenirim. Takibe alırım yamuğunu görünce (hem yanlış çıkıp hem de hep haklıyım derse) yüzüne vururum. HErkes hata yapabilir ama hatasını kabullenebilme erdeminde olması lazım. Örneğin Gökhan full short full long yazıyor kimseye faydası yok deniliyor ama bunu kendisi de söyledi defalarca. Ben fiyata bakarım alırlarsa alırım satarlarsa satarım her iki yöne de şans tanırım diyor. Fakat malum kişi diplerde gelip hep aşağı hep aşağı diyor ve bir haftaya kalmadan endeks ralli yapıyorsa ona da dur demek lazım.
Benim askerlik dönemimde gelmiş trader38580. Sanırım biri ki ufak sorun da olmuş ama kendisine konu açarak o sorunu çözdük. Konunun başına da takip edenin sorumluluğunda olduğu ibaresini koyduk. Zaten üye olmak için bile 2-3 sayfalık şartnamenin kabul edilmesi gerekiyor ki fikrini görüşünü faydalana dışarıdan müdahaleler olmasın. Bazen meyve veren ağaç da taşlanıyor. Yazık oluyor. Yazana da yazmayana da eyvallah. Kimseye yaz ya da nedne yazmıyorsun demem. Kendi inisiyatifindedir. Neticede yazanların çoğu bir şekilde portföy yönetip para kazanmaya çalışıyor. Önceliği kendilerine tanımalarından doğal bir şey yok. Yeter ki kağıttan kağlan gibi art niyetli olmasın. Ayrıca sistem sinyali yayınalamanın sorumluluğu büğyük olduğu kadar cesaret ve özveride gerektiren bir şey. Ssitem başarılı mı derseniz başarılı. Ee ücret de talep etmiyor, kimin okuyup okumadığını ya da verdiği emeğin boşa gidip gitmediğini anlamak için anket yapamayacağına göre mesajalrın altındaki teşekkürler bakıyor. Bİr tıkı da hak ediyor artık.
Kavga etmeden biraz daha anlayışlı davranalım birbirimize. Her ne kadar forumdan ayrılanlar olsa da şu an ortam iyi. Seviyeli tartışma konusunda bile epeydir mesaj yok. Bu ortamı bozmayalım.[/quote]
VOBİX konunun benle ne alakası var cevab yazdığın konuyu Sayın MASTER yazmış arada benide yakacaksın ya amanınnnnn
[QUOTE=AMON RA;127257]Graliçem! Benim ufkumu açtın! Geçen msn' de konuştuktan sonra biraz çalıştım vay anasını bayağı faydalı oldu! Akşam msn'de sanada vereceğim ayrıntıları! Bak beğeneceksin![/QUOTE]
sen söyle şimdi ne yapayım..sıkıldım yafu..ralliye inanmıyolar görcekler şimdi..:D
[URL="http://img200.imageshack.us/i/screenhunter2l.png/]"][URL=http://img200.imageshack.us/i/screenhunter2l.png/][/URL][IMG]http://img200.imageshack.us/img200/6262/screenhunter2l.png[/IMG][/URL]
Arkadaşlar gelmişken bir grafk atayım bol kazançlar.
[quote=enorton;127265]Senin avatar gerçekten çok iç açıyor sn cırcır :D[/quote]
hemen değiştiricem maksat içiniz açılsın hizmet olsun:)))