[quote=QUEEN;127240]bu forumcular ..nankör.gelcez derler gelmezlezler. siz ayarlayın bakalım..asti forumda en popüler kişiliklerlerdensin..sen ayarla..[/quote]
toplantı imf anlaşması gibi bi durum oldu gayri
Printable View
[quote=QUEEN;127240]bu forumcular ..nankör.gelcez derler gelmezlezler. siz ayarlayın bakalım..asti forumda en popüler kişiliklerlerdensin..sen ayarla..[/quote]
toplantı imf anlaşması gibi bi durum oldu gayri
kiimm..benmi popüler...karışırdın herhalde.. yanlış saymadıysam benden nefret eden en az 10 kişi var...tobreg hariç...sen yemeği ayarla ben adamları ayarlarım merak etme.... :..::..: evet beyler KUIN in tahta çıkışının 10 uncu yılı balosuna biletler 50 ytl..yemek 4 çeşit sulu..sınırlı yerli içki...
selam
dünkü shortlar güzel iş yaptı.
full lönk 625ten
Asti san mail attım MTX için bir sistem var. Formülleri görebiliyor musun? Bende mtx yok.
[quote=cırcır;127241]adamın içini karatıyo mersinin avatarı gibi bişey koysan hoş olurdu .kom[/quote]
sapık
[quote=Astatin;127250]kiimm..benmi popüler...karışırdın herhalde.. yanlış saymadıysam benden nefret eden en az 10 kişi var...tobreg hariç...sen yemeği ayarla ben adamları ayarlarım merak etme.... :..::..: evet beyler KUIN in tahta çıkışının 10 uncu yılı balosuna biletler 50 ytl..yemek 4 çeşit sulu..sınırlı yerli içki...[/quote]
ben mı jerfını severmısın (nefret etmezmısımın tersı), kırk yıl yalvardık bı ozur dılemedı bızden, ıst donunca ılk ışım enortonun arabasını calıp jerfının uzerıne surmek olacak, gerısını enorton dusundun, adı cıktı bı kere.
toplantı olsun diyorsunuz hem, hem de ayarlanmaya kalkınca yan çizmeye başlıyorsunuz..:rolleyes: gelen istek üzerine bi arada vob trader toplantı ayarlamaya çalışmıştı.. şurada en az 100 kişi aktif katılımcı forumda ama topu topu 5-6 kişi geliriz demişti.. pehhh..:D.dng
[quote=trader38580;127169]o kadar doğru sinyalin ve yorumun arasında bunumu gördün? insanın zoruna giden şey: 10 dediğinin 2 yanlış olur 8 i doğru, doğruları takdir etmeyip 2 yanlışı gözüne sokmak.doğru hatırlıyorsunuz. aynen öyle dedim. ve gerçekleri söylemiştim. sistemi korumak adına yalan söylememiştim. zaten o zaman sinyal yayınlamayı bırakmıştım.sinyalleri anlık yayınlayamadığım zamanlarda sonradan yayınlamaya hep cekindim. sizin gibi düşünenler olur diye. o zamanki mesajıda zaten yeni sinyal olarak yayınlamamış, yine kzıdığım için sonradan söylemiştim. yoksa sizin dediğiniz gibi ertesi gün sinyal buydu demedim. mesajım arasında söylemiştim.
beni eleştirenlerde keşke benim kadar cesaretli yorumlar yapsalarda onlardanda istifade etsek. neyse olayı uzatmayalım. benim düşüncemi anlayan anlamıştır zaten.
maksat üzüm yemekmi bağcıyı dövmekmi? bunu herkesin kendine sormasını rica ediyorum.
hiçbir getirisi olmayan, full long,full short yorumları daha fazla itibar görüyorsa bende öyle yazayım bundan sonra. yada yazmayayım.
forum benim için bir elek. iyi insanları ayırt etmeye yarıyor. onlarlada zaten msn den gerekli paylaşımı yapıyorum.
Allah herkesin gönlüne göre versin.[/quote]
Sayın Trader38580 sizin olaylara fazla duygusal yaklaştığınızı ve bu sebepten rasyonel düşünemediğinizi gözlemliyorum...Öncelikle hani demişsiniz ya biri 8 tane doğru şey söyler iki tane yanlış ama yanlışlar göze çarpar...Ben de size yönelik yazımda yazdıklarınızın çoğuna katıldığıma,sürekli aşama kaydeden başarılı biri olduğunuza(ki takdir edilmek sanırım böyle bir şey olsa gerek...)değinmişim...Ayrıca size çalışmalarınızda başarılar ve bol kazançlar dilemişim...Siz ise yaptığım tek bir eleştiriye dahi tahammül gösterememişsiniz...(Bağcıyı dövmek de buna benzer bir şey olsa gerek...)Şimdi kendimi daha iyi ifade edebilmek için son kez soruyorum...Madem ki sinyalleri yayınlamayı kesecektiniz bunu sisteminiz gün ortasındaki sinyal nedeniyle yanlış pozisyondayken ve ertesi günü o gap'i yedikten sonra mı söylemeniz yoksa gün sonundaki o son doğru sinyali de yayınlayıp ertesi sabah mı sinyalleri keseceğinizin duyurusunu yapmanız daha etik olurdu?Ayrıca sizin yalancı olduğunuza dair bir ima da bulunduğum izlenimine nereden kapıldınız çok merak ettim...
Herkes takdir edilmek ister sayın trader38580 ama kimse mükemmel değildir ve doğrular tartışarak ve eleştirel yaklaşımlarla bulunur...
Sizin de Allah gönlünüze göre versin ama deminki cevabınız benim gönlümden geçen cevap değildi doğrusu...Üzüldüm...
[QUOTE=QUEEN;127248]bi tepe daha yapceğiz 45800de:..:beni almadan nereye..bu sefer 10 dakkede çıkıcez[/QUOTE]
Graliçem! Benim ufkumu açtın! Geçen msn' de konuştuktan sonra biraz çalıştım vay anasını bayağı faydalı oldu! Akşam msn'de sanada vereceğim ayrıntıları! Bak beğeneceksin!
nee birisi püskül mü dedi...
Bekledıgın rallı bu muydu bayan Queen :)
[QUOTE=Vob Trader;127229]bide gay var benim bilidğim. o kendini bilior. ben de söylemem o kendi söylemedikçe[/QUOTE]
Nerden biliyosun :::