geçem şöyle bir diyalog geçti;
-Ben: Usta ne çeşit tostlar yapıyorsun
-Usta: Abi sadece kaşarlı var
-Ben: İki tane yapsana
-Usta: Kaşarlı mı olsun abi?
Printable View
geçem şöyle bir diyalog geçti;
-Usta: Kaşarlı mı olsun abi?
[quote=unlimitted;287915]sen mobilize bi adam deelsin de ondan. ben nereye gitsem elime bi laptop tutuşturuyolar, aha remote desktop'unu buradan yapan diye.
bilgilerin hepsi server'da olduğundan...
matriksi server'a kurup sadece kendi accountuma auth versem sorun ortadan kalkacak da, kasıyo biraz biliyonnu :D:D:D[/quote]
yoh aslında yarı mobilizeyim..tam mobilize olmamak da benim tercihim..heyecanlı olayor..misal 4 saat yola gideceğim...tamamne izole ediyorum kendimi yolda..BB ye bile bakmıyorum..sonra gideceğimiz yere varınca birden açıyorum..hopppaaaaa sülplizzz ya 1000 puan girmiş ya 1000 çıkmış vob da..:D:D eskiden Tutti Çurutti diye yarışmada, etekler kalkıyoduya..onun kibi bişey...:..::..: çin çin...ukreyn dvelf poyints...:..:
[quote=Astatin;287916]geçem şöyle bir diyalog geçti;
-Usta: Kaşarlı mı olsun abi?[/quote]
kaşarlı mı istedin? :::
[quote=unlimitted;287918]kaşarlı mı istedin? :::[/quote]
yok... kaşarlı sucuklu olsun dedim pisliğine.sadece kaşarlı var abi dedi yine:::
Üvvv... Ben kendimi tutamıyorum... Short'layacam biraz... Çıkarsa sonra yukardan daha da short'larım... üvvvv.... Ayu postunu giydik bir kere... En azından elimde biraz short hazır olsun, ani bir mondiyoda saç baş yolmayayım... Ralli olursa sorun değil bünye zarara alışkın zaten... üvvv... :::
[quote=Astatin;287921]yok... kaşarlı sucuklu olsun dedim. pisliğine.[B]sadece kaşarlı var abi dedi yine[/B]:::[/quote]
ulem dur sandalyeden düşcem :D:D:D
kanibalizm insanın insan eti yemesi iken, kanibalizasyon tamamen farklı bir manaya geliyormuş..tüh be...kanibalizasyon güzel topik ismi olurdu..gerçi hala olabilir...ama vob da biz de birbirimizi yiyoruz ya, kanibalizasyon da insanın yamyamlığı ile ilgili bir manay gelseydi şık olurdu...
[quote=unlimitted;287924]ulem dur sandalyeden düşcem :D:D:D[/quote]
iyi o zaman kaşarlı olsun dedim...tamam abi ben zaten atmıştım sen ilk deyince dedi...:D
son hareketi iyiydi ama ben hala gerzek olduğunu düşünüyorum .. o da muhtemelen benim :) :) ehuehuehue
[quote=Astatin;287925]kanibalizm insanın insan eti yemesi iken, kanibalizasyon tamamen farklı bir manaya geliyormuş..tüh be...kanibalizasyon güzel topik ismi olurdu..gerçi hala olabilir...[/quote]
şimdi bu durumda kanibalist mi diycez biz selçukluya eueheuh :..:
enteresan bi sıfat oldu ama avatarına yakıştı hani. 101 dalmaçyalı parton 300 spartalı kibi duriyi adamın avatar :D
[quote=unlimitted;287928]şimdi bu durumda kanibalist mi diycez biz selçukluya eueheuh :..:
enteresan bi sıfat oldu ama avatarına yakıştı hani. 101 dalmaçyalı parton 300 spartalı kibi duriyi adamın avatar :D[/quote]
yok abi selçuklunun suçu yok..hebimiz Cannibal iz...:D:D
bu arada acaba bizdeki Cani tabiri de Cannibal denmigeliyor..:p
Yapacak alışverişlerim vardı, hazır dolar düşmüş bugün verdim tüm siparişleri... Ekstra indirim olmuş oldu... Bu referandumlar çok işe yarıyo her ay yapsınlar bence... :..: :::
[quote=Astatin;287931]yok abi selçuklunun suçu yok..hebimiz Cannibal iz...:D:D
bu arada acaba bizdeki Cani tabiri de Cannibal denmigeliyor..:p[/quote]
yok o henibıl lem...
doktor henibul...
yoksa dokstor hakstıbıl mıydı. ama o insan eti yemiyo ki. :rolleyes:
yok artık.
var artık...
.kom