-
[QUOTE=Astatin;127066]yok ayda bir dükkanının camlarını kıracaksın geceleri..:..: bir arkadaş vardı, bisiklet kullanmayı öğrenirken yolda duramadı ve bir amcaya çarptı..beraber yuvarlandılar... sonra adam buna çok temiz bir sopa çekti...sonra bir süre geçti..baktım bizimki amcaya habire yalanıyo..abi çok özür dilerim.. abi yardım lazımmı falan işlerdi gibi..hiç anlamazdım niye böyle davrandığını..aradan 2 yıl falan geçmişti...haber aldıkki o amcanın evinin camları ayda bir geceleri taşlanıp kırılıyo.... bir gün bu konuyu laflıyorduk elemanla..bak dedim senin adamın evini böyle böyle yapıyormuş birileri... hayatımda gördüğüm en pis sırıtışlardan birini atıp, heeee öyle yapıyorlarmış dedi .... çocuk kendinden şüphe edilmemesini sağlayacak şekilde adamla arayı ısıtıp 2 yıl sabredip, sonra alıyor intikamını yani..intikam almak isteyene yol çok[/QUOTE]
Ülem o arhadaşın ben olmayam sakın ::: 5 barnaan acısı halen sav yanagımda durur ::: emma ben olamam gayri... cunku bisiklet kullanmayı biliyodum... frennerim bozulmuştu o an... bide intikam alamadım 1 sene sonra daşındı bizimki :::
-
[quote=fXci;127079]Ülem o arhadaşın ben olmayam sakın ::: 5 barnaan acısı halen sav yanagımda durur ::: emma ben olamam gayri... cunku bisiklet kullanmayı biliyodum... frennerim bozulmuştu o an... bide intikam alamadım 1 sene sonra daşındı bizimki :::[/quote]
o intikam değil kin dir. kin tutmak da kalpbi körertir. üüü
-
[quote=Vob Trader;127077]garan aldıkça malı döşüyorlar kademe kalkamıor çok feci küskü bekliorum çokkk full şort don gömlek atlet kilot baksır :D[/quote]
dur kardes acele etme. hele bizde shortları giyek sonra birlikte veririz küsküyü. bu hafta 41600 görülebilir. senin taraftayım vobtrader
-
[QUOTE=SaNCaKTaR;127080]o intikam değil kin dir. kin tutmak da kalpbi körertir. üüü[/QUOTE]
zati adam iki arka sokava daşındı abi (ciddiyim)intikam alsam alırdım gayri :D
-
Yahu Asti, senin bu gurdun gözleri bir tuhaf bakıyor. Ne mesaj veriyor bu.
-
[QUOTE=trader38580;127081]dur kardes acele etme. hele bizde shortları giyek sonra birlikte veririz küsküyü. bu hafta 41600 görülebilir. senin taraftayım vobtrader[/QUOTE]
böle durumlar de ben erken şortluyorum. çok başıma geldi yurtdışı alıolar 2-3 kademe daha alsınlar öle şortlicam dedikçe elemanlar bi uzun çubuk çekior birden bakakalıorum. dolayısıyla kısa da devam ediorum :)
-
bugünle beraber vade sonuna son 6 işgünü ama bu adamlar apds yi +5000 e dayadılar. bu baskıyla açılan yeni kısalarla nakdi uzlaşmaya gidecekler sanırsam :)
-
[quote=Vob Trader;127084]böle durumlar de ben erken şortluyorum. çok başıma geldi yurtdışı alıolar 2-3 kademe daha alsınlar öle şortlicam dedikçe elemanlar bi uzun çubuk çekior birden bakakalıorum. dolayısıyla kısa da devam ediorum :)[/quote]
haklısın. elim tuşda bekliyorum. dışarıdan satış sinyali aldığım anda basarım tuşa. şimdilik dışarının gazına az daha tepki. 50-100 puancık.
-
[QUOTE=trader38580;127086]haklısın. elim tuşda bekliyorum. dışarıdan satış sinyali aldığım anda basarım tuşa. şimdilik dışarının gazına az daha tepki. 50-100 puancık.[/QUOTE]
işde ondan 50-100 puan için bazen koca trendden olduğumu bilirim
-
dünden uzun olanlar kapadımı bekliyomu acaba
-
[quote=unlimitted;127057]yaw sevgili larossian, dün gece benim mesajdan hemen sonra çıktım, sonraki mesaj da seninmiş, kaza geçirmişsin.
abicim büyük geçmiş olsun.
daima söylerim, her insan, kendisine veya bir başkasına zarar vermeyecek bir kaza yapmalıdır.
bu tür bir kaza yapmış 1 yıllık bir şoför, 20 sene boyunca araba kullanmış ama hiç kaza yapmamış şoföre tecrübe konusunda 10 basar.
büyük geçmiş olsun. ama dün ile bugün arasında araba kullanışında ne kadar fark ettiğine sen bile inanamayacaksın. bu da iyi tarafı... [IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon12.gif[/IMG][/quote]
Vallahi ben 2 tane kaza geçirdim.Birinde ben sürüyordum diğerinde arkadaşım.Hiç bir değişim olmadı.Şeytan aynı yerde duruyor.
-
[quote=Vob Trader;127067]ekmek fırınına at enerton 5 dakka durdur çıkar o korku ona yeter[/quote]
Hitler gibi adamsın ha.::::::