[quote=Astatin;127015]Yahoo faynensin flaş başlıklarına bugünkü öneri bende...
"bears back as dirty and angry with their nails"[/quote]
Bears reloaded :D
Printable View
[quote=Astatin;127015]Yahoo faynensin flaş başlıklarına bugünkü öneri bende...
"bears back as dirty and angry with their nails"[/quote]
Bears reloaded :D
[quote=excali;127016]Bizim borsamıza da gelmişler mi peki?:::[/quote]
excalibur,
o cümledeki "nails" zaten bizim borsamıza hitap ediyor, onlaraınkinden ziyade :..:
[quote=Astatin;127019]excalibur,
o cümledeki "nails" zaten bizim borsamıza hitap ediyor, onlaraınkinden ziyade :..:[/quote]
Törpülenmiştir onlar : -25 pt:D
[quote=excali;127020]Törpülenmiştir onlar : -25 pt:D[/quote]
küskü nün ingilizce karşılığı olmadığı için (belki pambık bilir, adam engilizca okumuş) nails-çivi olarak...küskü törpülenmez... zaten çelikten yapılır...
sen yine lönk sün galiba...-250.dng
[quote=Astatin;126988]NZDJPY---Paraya bak paraya...Bu günlük çöküş öncesi sessizlik olması muhtemel..60 dklıkları ise 61-61.50 ye kadar tepme ihtimali olduğunu söyler..Buradan şort yakalanırsa çok şık olur. Ben sabredemedim 61.08 den şortladım..FX ciler dikkat buna[/quote]
FXci, notu unutma EURUSD, NZDJPY Şorttttt, USDCHF lonkkkk... NZDJPY de servet yatıyorrrrrrrrr::::::
1.5875 USDYTL bu arada..bum bum
[i]Haziran vadeli endeks kontratı güne 100-300 puanlık düşüş ile başlayabilir.
Haziran 30 kontratı dünkü kapanış seviyelerine göre 250-450 puan düşüş güne başlayabilir.Turkish
Haziran vadeli İMKB30 sözleşmelerinin güne 400-600 puanlık düşüşle başlangıç yapabileceğini bekliyorum.Alternatif[/i]
- 500 en az olması gerek astii
[QUOTE=deks;127023][i]Haziran vadeli endeks kontratı güne 100-300 puanlık düşüş ile başlayabilir.Gedik
Haziran 30 kontratı dünkü kapanış seviyelerine göre 250-450 puan düşüş güne başlayabilir.Turkish[/i][/QUOTE]
öncelikle günaydın
tüm dünya gebermiş
gedik efendi utanmasa aynı seviyeden başlıyacaz diyecek
Herkese günaydın short devam bol kazançlar,
bugün küskü günü
Gny...Az kayıplar.
[quote=QUEEN;127024]- 500 en az olması gerek astii[/quote]
gut mornik VOBORSA,
herkeşe bol kazançlı ve güzel bir gün dilerim.
nerde abla bizde o şans 500 pıvanı hangi LONG çu kaybetmişte bizim gibi gariban SHORT çular kazansın? :o