[quote=Astatin;350325]84100 den takviye devam desem duyarmısın sesimi mısralarımda[/quote]
dohunabilir misin kademelerine kontratlarınla..bilmezdim kademelerin bu kadar boş palanınsa acımasız olduğunu :D :D
Printable View
[quote=Astatin;350325]84100 den takviye devam desem duyarmısın sesimi mısralarımda[/quote]
dohunabilir misin kademelerine kontratlarınla..bilmezdim kademelerin bu kadar boş palanınsa acımasız olduğunu :D :D
şu survivordaki taner tolga tarlacıyı aynı bizim gökhan fındık a benzetiyorum gayri :::
[quote=Astatin;350327]senin iyiymiş..ben şu an lahmacun yiyorum yanında da ayran:::::::D[/quote]
ama farkındaysan -de -da ları doğru/ayrı yazıyorum:..::..:
84400 den şort kavır kısmını ise hiç karıiştırmıyorum...çünkü magandayım ama paar bende klişesini akıllara getirebilir ve hiç hoş olmaz hiç....
graşcak olsa 850 ye değip buraya gelir mi fake diyo histemim. sağlam bi hareket öncesi daha kaç fake yapacak kimbilililebilir ki
[quote=fXci;350329]şu survivordaki taner tolga tarlacıyı aynı bizim gökhan fındık a benzetiyorum gayri :::[/quote]
Aha yakaaldım..Survivor izleyen biri...:..::..::..::..: Kınayın....dng
[quote=fXci;350329]şu survivordaki taner tolga tarlacıyı aynı bizim gökhan fındık a benzetiyorum gayri :::[/quote]
askerde diil mi o
Valla acıktırdın asti şimdi ya :)
lahmacun yiyince sevişilmez diye bişi vardı sucuk içinde geçerli
[quote=cırcır;350335]lahmacun yiyince sevişilmez diye bişi vardı sucuk içinde geçerli[/quote]
hararet mi yapıyomuş ? :)
edit : haaa ok terleme olayından bahsediyosun :D
[quote=Astatin;350332]Aha yakaaldım..Survivor izleyen biri...:..::..::..::..: Kınayın....dng[/quote]
[quote=cırcır;350333]askerde diil mi o[/quote]
bi tane daha...bunu da kınayın:::
[quote=flexy;350326]kahve içerek tiesto dinliyorum, ne kadar rafine zevklerim var dimi :D[/quote]
Nostalci yap biraz. Prodigy dinle. Kayfe midende çalkalansın:::
[quote=cırcır;350335]lahmacun yiyince sevişilmez diye bişi vardı sucuk içinde geçerli[/quote]
doğrusu şöyledir...
"ortamda tek lahmacun yiyen sen olma" şeklinde genelleştireyim...senin dediğin eylem bunun özel bi hali::: amma eksik..yani ortamdaki aktörlerin hepsi lahmacun yediyse sorun yok bence...:o
Bu konuda çemenin yeri başkadır ama..Yazın kesinlikle kaçınılmalı yada sık terleyen bi bünyeye sahipsek :D
[QUOTE=Astatin;350337]bi tane daha...bunu da kınayın:::[/QUOTE]
Kuzen savolsun netten videolarını atayor. Abi şunu mutlaka izle deyü gözüme gözüme sokayor :::
[quote=fXci;350341]Kuzen savolsun netten videolarını atayor. Abi şunu mutlaka izle deyü gözüme gözüme sokayor :::[/quote]
survivor bizim namusumuz :D Buna çok gülmüştüm :D.Okudun mu o haberi efenksche ?
hem şotçu olup hem de lahmacun yiyenler öne çıksın :..: ortalama maliyet ve stop yerinide yazsınlar :)
Psikolocik hap saatleri başlıyor. Dikkat dikkat..kom
bu şarkıyı hep sevmişimdir
[URL]http://www.youtube.com/watch?v=2XeyWFoNZQc&feature=related[/URL]
[quote=flexy;350340]Bu konuda çemenin yeri başkadır ama..Yazın kesinlikle kaçınılmalı yada sık terleyen bi bünyeye sahipsek :D[/quote]
yoo herkes yerse sorun yokmuş:::
[quote=aslan;350343]hem şotçu olup hem de lahmacun yiyenler öne çıksın :..: ortalama maliyet ve stop yerinide yazsınlar :)[/quote]
yooooo..yookk öle...tamam öne çıktım ama maliyet ve stop işi eskisi gibi deel..:..: gecikmeli yayın var:D:D
seni mi kıracağum: maliyet yani son şort açış yerü 84100 ort.. 4 galdıraçç..
amma daha önce de mihtelif kereler dediğim gibi benim istop kuralım yok..tahtayada asla pasif istop emir yazmam...yerine göre 100 puandır istopum yerine göre 1500 puan...but never eaten kollllll marcin:D
[quote=cırcır;350346]yoo herkes yerse sorun yokmuş:::[/quote]
ula herkes değil... ortamdaki herkes..yada eylemde bulunacak gruptaki güzide kişiler
[quote=Astatin;350348]ula herkes değil... ortamdaki herkes..yada eylemde bulunacak gruptaki güzide kişiler[/quote]
Ben dünya çemen yeme günü olarak anlamıştım,pardon ::: :D:D
[quote=flexy;350349]Ben dünya çemen yeme günü olarak anlamıştım,pardon ::: :D:D[/quote]
ha bak o kendi içinde tutarlı..dünya diyosan herkes olmalı tabe.kom:D
[quote=Astatin;350348]ula herkes değil... ortamdaki herkes..yada eylemde bulunacak gruptaki güzide kişiler[/quote]
sistem var resmen herşey şarta bağlı:::
fake dandik graş güzeldi
soğuk badem yolda
aslanpat..500 fşyat ve hala şort.. nostop :)
dün akşam "dow daha ne düşecek diyip long kalan" histemleride tebrik etmeyi unuttuk bak:) tebrikler
[QUOTE=Astatin;350358]aslanpat..500 fşyat ve hala şort.. nostop :)[/QUOTE]
dikkat et patron.
notumuz falanmı arttıyo ne iş ?
[quote=aslan;350362]dikkat et patron.[/quote]
550-600 arası tazelerle 8 galdıraç patron..:)
kaderde varsa üzülmek neye yarar üzülmek :)
[quote=Astatin;350365]550-600 arası tazelerle 8 galdıraç patron..:)
kaderde varsa üzülmek neye yarar üzülmek :)[/quote]
sakin patronaj
[quote=flexy;350366]sakin patronaj[/quote]
GROAAARRRRRRRRRRRRRRRRRr::: (ufukta tırmak törpileri görinii ama du bakalım)
yooo yoooo hayır FİTNAT..güne bir kez daha artı başlayıp eksi kapattıramayacaksın bana..nayırrrrr..... **ne makas..üühüh
NUNU nerde kaldı yawwww
buraya kadar getirip son zirveyi geçmezse ayıp eder :)
Cuma günkü harekete mi benzedi yine?üüüüüü.heyk
rastgele patronlar,iyi seanslar !
550-600 tazeleri 175 e kavır yazdım...bekliyorum...
[quote=The Tatar;350377]rastgele patronlar,iyi seanslar ![/quote]
Rastgele, dıgıdık dıgıdık dıgıdık.
Koku geliyo mu? (Lahmacun, pastırma):::