-
[quote=a.kaya;369091]MACD TREND GÖSTERGESİ SAYILMAZ MI BUNA GÖRE TREND AŞAĞI DİYOR USTAD :o UFFF BİDE HAFTALIK ÇİZİKTİRMİŞSİN :)[/quote]
Gomposit indikler hariç:p:p, temel indikatörlerin (ki mtx dekilerin hemen hepsi öyle) tek başına ne trendin ne de başka bir haltın bir göstergesi değildir bence..çokunu bir arada düşünürsen durum değişir
-
sa ağalar
eski mevsimsel düzen global piyasalara geri dönmüş olabilir, yazın düşük kışın yüksek borsa bizimde imkb nin eski halidir, havalar soğumadan long para etmez bu gidişle:)
sıkıntı yok short daa iyi.
-
şortların hepsiş 700 den kavır
-
-
sıkıntı var..acil 74000 üstü lazım
-
astipatron dikkat et derim yukarıya sadece tepkide olabilir sonra aşağıya sert salınabilirde. :(
-
[quote=a.kaya;369104]astipatron dikkat et derim yukarıya sadece tepkide olabilir sonra aşağıya sert salınabilirde. :([/quote]
patron haklı olabilirsin...ama 74500 ü yukarı kırarsa olabilecekleri düşünüp acele ettim:o bir de 5-15 deki pupular var tabi:D gerçi acele etmiş sayılmam..son lonklar hala 150 pian karda..du bakalım...
-
Hay bu dax a tüküreyim patron..ben ne zaman longa geçsem 1 haftadır,
-Dax eğer dengeliyse anında vermeye başlıyorlar
-Dax çok eksiyse fark etmiyor yerin dibine geçiyor
hhehehe...üww..
-
[quote=Astatin;369106]Hay bu dax a tüküreyim patron..ben ne zaman longa geçsem 1 haftadır,
-Dax eğer dengeliyse anında vermeye başlıyorlar
-Dax çok eksiyse fark etmiyor yerin dibine geçiyor
hhehehe...üww..[/quote]
ustad bi zamanlar ekürimiz vardı bovespa hiç baktınmı ne halde ;)
-
[quote=a.kaya;369107]ustad bi zamanlar ekürimiz vardı bovespa hiç baktınmı ne halde ;)[/quote]
850 filat...üwww. 74100 den kavırlasak eyi olcaymış..ıngaa
-
700 reşort **.. hadi bul yönünü artık
-
Aste baba aste baba,
Bana "müsterih LONGçu" beyi bulabilir misin? Yanaklarından öpmek istiorum...
[IMG]http://www.wallpaperof.net/pictures/2009/12/b/2173_long_cat_wallpaper.gif[/IMG]
[B][U][SIZE=4][COLOR=sienna]Günaydın VOBORSA....brv.brv.brv[/COLOR][/SIZE][/U][/B]