İş c tipi , 5.00 üstüne atarsa cümbür cemaat ne der acep??
Printable View
İş c tipi , 5.00 üstüne atarsa cümbür cemaat ne der acep??
Günaydın herkese ,
bezdirme operasyonunda 5.gün.. sabırlar tüketiliyor değişen bişey yok.. aşşa yukarı aşşa yukarı yenı hareket belırlenmeden once olabildigince kisiden kurtulması ve olusacak yenı dengeye gore karar vermesı gerekecek bellı oldu...
[quote=selçuklu;222009]he patron .. sistemin sattamı .. tgg kaç 112 ema ne diyor .. düşmüyor patron düşmüyor ... triportorle olacak iş değil .. üvvv :o:oüüü[/quote]
sistem satta patron..üwwwwww....tgg 4 oldu üwwww.ema 112 fizanda kaldı..üww...
patron 900 gibi şort kavır yapacaktık ve longa geçecektik..o kadar dedim sana..şimdi 500 den flatlerdik:D:D
[quote=selçuklu;222012]ağa bi tepik atsanda diyorum 70000 kıırlsa aşağıya .. 70000 de neymiş.. :o[/quote]
üstad 70000 i boşver sen beline dikkat et
oraya vuracaklar gibi
[quote=prodrive;222011]Habertürkde borsaya nasıl girilir diye manşetten bir yazı var. Demekki para bitti, malıda yıkacak adam lazım, keklik avına çıktılar...[/quote]
daha değil bence.
tecrübe der ki, [B]1 parmak bal çalma olayı olmadan mal yıkılmaz.[/B]
yani gerçekten öyle olacaksa; o keklikler borsaya girecek. ama sonrasında 1 parmak bal için nerden baksan 2-3 bin puan lazım. ;)
[quote=excali;222017]İş c tipi , 5.00 üstüne atarsa cümbür cemaat ne der acep??[/quote]
5.02 si war onun bugun..emme sonnasını bilemem...
Bir dakka yaww...Benim verilerde bir sorun mu var...1 dakikalık grafınıza bakıp bana söylermisiniz, fiyat bugün en son sat kaçta 70900 ü görmüş ????? enteresan...
5 lira oldu iş c excali:)ben 7 bekliyom
hımmmm neler oluyor.........
istop patladı flat .. vay a* ..
[QUOTE=AMON RA;221997]3 sayfa geride bunu yazmıştım! Hayırlı uğurlu olsun cümleten geçmiş olsun! .lelele+.
5 dk grafikte 71575 te sıkıntı var orayı kırarsak 700leri bir çırpıda geçeriz diye düşünüyorum![/QUOTE]
575 i kırdık! Şimdiki hedef 15 dk grafikte 71875 burayıda kırarsak yerçekimsiz bölge! HEDEF! 74000!
mentalray 5dk da sibop yönene döndü
mentalray 5 dk
[IMG]http://i41.tinypic.com/23ve06r.png[/IMG]