Bardak ters tepti ya.200 puan marj vardı şimdi 25 puan bile yok.Bu arada o saydıkların astatin.Foruma koymadıklarım msn de var ayrıca.Ben bi zemzem banyosu yapmam lazım.Bu arada uyuyorum.
Printable View
Bardak ters tepti ya.200 puan marj vardı şimdi 25 puan bile yok.Bu arada o saydıkların astatin.Foruma koymadıklarım msn de var ayrıca.Ben bi zemzem banyosu yapmam lazım.Bu arada uyuyorum.
duydunuz zilin sesini kırılma başladı :)
ALLLLAAAHHHHHHHHHHHHHHHHh
[quote=Astatin;126802]ALLLLAAAHHHHHHHHHHHHHHHHh[/quote]
Allahını seversen short mort yapma, aramızda para toplarız bız, cemaat senın flatledıgını anca farkedebıldı:)
Al işte, beğendın mı yaptıgını astatın, ne vardı zikir yapacak yawww:(
Astatını ozelden lafa tutacak yokmu???
No Comment, Short Devam :)
[quote=tuareg;126803]Allahını seversen short mort yapma, aramızda para toplarız bız, cemaat senın flatledıgını anca farkedebıldı:)[/quote]
10 kontrat rüşvete flat kalırım..ayrıca şort için attığımı ne biliyon..belki... ALLLAAAAAAAHHHHHHHHHHHH yandık dedim
44400 ün altı bomboş..
[QUOTE=enorton;126795]Az önce saatlik bir sistem testi yaptrdım. 2008 başından bu yana kar %750 (onbinde2 komisyon düşülmüş hali) ama tarihi geriye aldığımda getiri düşüyor :( Şimdi kullandığım sistemde de en çok bundan korkuyorum. Bu matriks nede siler 4 aydan eski verileri anlamıyorum. Bari en az bir yıllık veri olsaydı...[/QUOTE]
973 bundan birde 100 komisyon düşelim 873 ile rekor bende:D
bu sistem hala 750 den beri geçen haftadan beri satta, eğer doğru bilirse üzerinde modifiyeye devam edecem, ki şu anda hafiften göçüyoruz:D
[quote=YAVUZHAN;126808]44400 ün altı bomboş..[/quote]
ayrılda gel
[quote=YAVUZHAN;126808]44400 ün altı bomboş..[/quote]
demeyın öyle demeyınnnn, cemaat kıllanıyo, sessızlık plızzzzz... Yaw ne karad da sabırsızsınız.. cık cık cıkkk. Sız astatını tutun yeter, gerısı kendılıgınden gelecekk!!
[quote=Astatin;126810]ayrılda gel[/quote]
Yok arkadas, bu sahıs susmuyor, hem kendını hem bızı ya-ka-cakkk!!!
Cıkıp bıraz manzara seyredyım.dng