lonk dewam...hele bı hayırlısıyla gelsın 72xxx lere kademelı kontrat azaltımı ve arttırımı edeceum...
Printable View
lonk dewam...hele bı hayırlısıyla gelsın 72xxx lere kademelı kontrat azaltımı ve arttırımı edeceum...
[QUOTE=AMON RA;221935]Merhaba forumun güzel insanları formasyon çalışırsa hedef 71650-700 gibi ! ondan sonrada saatlikler al verir zaten dikkatli olunuz![/QUOTE]
3 sayfa geride bunu yazmıştım! Hayırlı uğurlu olsun cümleten geçmiş olsun! .lelele+.
5 dk grafikte 71575 te sıkıntı var orayı kırarsak 700leri bir çırpıda geçeriz diye düşünüyorum!
Bu gün 3. ayın son günü ara bilançolar sonuçlanacak.
Böyle günlerde çoğunlukla borsa en yüksekte USD/TL en düşükte kapatıyor. Geçmiş dönemleri inceleyebilirsiniz.
[QUOTE=zozo;221994]kolay gele güzel insanlar 3-4 gündür ağır gribal enfeksiyon yüzünden yatıom aman dikkat eyleyin siz yeni foruma baktım yazılar eksilmiş yavs bi çırpıda okudum bol kazançlar herkese :)[/QUOTE]
geçmiş olsun abey emman dikkat et gayri
Bu işc de 7 lira olurmuki garantiyle aynı seviyelerde tekrar:)olursa zati bizde 82000 lerde oluruz,projeksiyon belli oldu benim...
selçuklu bosaj, bir sen bir ben kaldık kısa herhalde..üww..şu triportoru satta teminat arttırak...üwwww
Bosuna mı beton doktuk 71200 den..
Ogleye kadar eksi gormezsem bozabilirim.Sert satış lazım.elmas satışı.
[quote=ATHLON;221988]abey s5 e baktım da...çok pahalı yaf..gereksiz...a5 coupe ler güzel de..arka koltuu çok dar...:))versen de almam s5 yane:)[/quote]
arka koltukta ne işin var lem. direksiyon ön koltukta :D
354 tane beygir çekiyo o arabayı biliyonnu sen. :::
kovboy filmlerindeki posta arabasından hallice. :D
[QUOTE=Astatin;222005]selçuklu bosaj, bir sen bir ben kaldık kısa herhalde..üww..şu triportoru satta teminat arttırak...üwwww[/QUOTE]
he patron .. sistemin sattamı .. tgg kaç 112 ema ne diyor .. düşmüyor patron düşmüyor ... triportorle olacak iş değil .. üvvv :o:oüüü
Habertürkde borsaya nasıl girilir diye manşetten bir yazı var. Demekki para bitti, malıda yıkacak adam lazım, keklik avına çıktılar...
[QUOTE=KIZILAGA;222006]Bosuna mı beton doktuk 71200 den..
Ogleye kadar eksi gormezsem bozabilirim.Sert satış lazım.elmas satışı.[/QUOTE]
ağa bi tepik atsanda diyorum 70000 kıırlsa aşağıya .. 70000 de neymiş.. :o
[quote=unlimitted;222008]arka koltukta ne işin var lem. direksiyon ön koltukta :D
354 tane beygir çekiyo o arabayı biliyonnu sen. :::
kovboy filmlerindeki posta arabasından hallice. :D[/quote]
artık bu saatten sonna da arka koltukta ne işin war diye sorma adaş...:):)