Astironpatron, yoksa çok pis bir TOBO mu oluşmakta.. üvvv...
Printable View
Astironpatron, yoksa çok pis bir TOBO mu oluşmakta.. üvvv...
[quote=Astatin;350214]hadi diyelim meşhur "seyyar satıcı ve önünde bekleyen adam" ikilemesine ne demeli..[/quote]
Ajanlar Matriks'de birşeyi değiştirmiş olmalı patron... Sistemler bugün çok kazandırabilir... :..:
Palanın Saat 14:00'den sonraki psikolocik harekatını şimdiden merak etmeye başladım. Bakalım bugün hangi film'de başrol oynuyor. Ne gibi sürprizler var?
[quote=Strategist;350217]Ajanlar Matriks'de birşeyi değiştirmiş olmalı patron... Sistemler bugün çok kazandırabilir... :..:[/quote]
:..::..:lem demek adı Matrix olan her şey arıza yapıyo hee::::::
olsun ben yine de bu hafta sayısal loto oynayayım..ne alakası var diyeceksin..yok tabi..ama zaten hemen her hafta oynuyorum..ayrıca sanane, oynarım oynarım keyif benim deel mi para benim deel mi:::
benzer bi olay yaklaşık 8 yıl önce de başıma gelmişti ve hemen ertesinde çoookkkk enteresan bir güzellik olmuştu desem...inanmazsın deel mi..inanma ben de inanmazdım zaten..ne eyle lem metafizik zımbırtılar felan:..::..: bilim aksini ispat edene kadar böyle şeyler mimkin deel..aynı senin ew deki 3 ve 5 lerin gibi... 5 olmadan 3 ü bilememek gibi...:::
[quote=excali;350219]Palanın Saat 14:00'den sonraki psikolocik harekatını şimdiden merak etmeye başladım. Bakalım bugün hangi film'de başrol oynuyor. Ne gibi sürprizler var?[/quote]
"Zombie Stripers-Turkish Version"::::::...yalnız şimdiden söyliim ben bugün izleyiciyim:..:
[quote=Astatin;350220]:..::..:lm demek adı Matrix olan her şey arıza yapıyo hee::::::
olsun ben yine de bu hafta sayısal loto oynayayım..ne alakası var diyeceksin..yok tabi..ama zaten hemen her hafta oynuyorum..ayrıca sanane, oynarım oynarım keyif benim deel mi para benim deel mi:::
benzer bi olay yaklaşık 8 yıl önce de başıma gelmişti ve hemen ertesinde çoookkkk enteresan bir güzellik olmuştu desem...inanmazsın deel mi..inanma ben de inanmazdım zaten..ne eyle lem metafizik zımbırtılar felan:..::..: bilim aksini ispat edene kadar böyle şeyler mimkin deel..aynı senin ew deki 3 ve 5 lerin gibi... 5 olmadan 3 ü bilememek gibi...:::[/quote]
Fibo naci, Lotoda çıkacak sayıları bulan oranlar geliştirmemiş mi, Aste? (Lotonacci oranları):::
[quote=Strategist;350216]Astironpatron, yoksa çok pis bir TOBO mu oluşmakta.. üvvv...[/quote]
he de, fiyat yükselirse ona TOBO mu ldu deriz yarıyol formasyonu mu deriz yoksa, random oldu abi ne aaka mı deriz...olaya bak ha..fiyat hareketi olduktan sonra bile adını koymak zor bi iş bu klasik TA da..bu açıdan bakarsak EW, TA dan daha üstün...en azından orda hareketten sonra adını koymak kolay oluyo..:..: yanız EWist ler bu takılmaları ciddiye alırsa bize gızabilirler..gızmasınlar şaka ediyoz
eğer fiyat 85000 olursa, "83700 den lonklamıştım" kontenjanından bana bir goltuk ayırırmısın hacıex...ehehe
bu arada haftasonu gazetelerde, karadenizde galiteli petrol bulundu diye bi haber vardı..hatırlatayım yani..heheheh
hülem Excali,,,işin gücün geyik ha...:D:D du bakayım bi klasik TA yapayım pupulu mupulu..mere is 60 minutes...dün seans sonuna doğru yapılan asimetrik psikolojik hareket görüldüğü üzere, barlarda en yüksek fiyatlardan alış yapanların ortalamasına yakın bi manaya gelen boll üst bandın yukarıya o an için izin vermemesi imiş...yani demek istiyorum ki sen ben ali veli gibi en yüksekten alanlara devredilen malların ucuzdan yerine konmasının matematiksel garşılığı olan zaruri bir durum varmış ortada...amma şimdi band yatay dönmüş...mevut fiyatta abiler almay razıyım demişler bir kaç bar yani...efenim tam o esnada tgg de 2 ye yani denge noktasına gelmişl ve zayıflık bölgesine düşmemiş (<2 bölgesine yani)..ve kliask indikler pupulamay başlamış..sonuç bence %50.00000001 yukarı..%49.99999999 aşağı..:..:..bu ciddi bir analizdir kendi çapında..new hşgh on the way olabilir
[IMG]http://i51.tinypic.com/34hi3i1.png[/IMG]
[quote=Astatin;350059]way arkadaş..proceksiyon cillopdu bence..yannız alttaki mavi çıbık kadar gısa galdı son dalga..250 puan kadar..üwwww...neyse üstteki mavi çıbık gısa kalmasında..üühühhü
[IMG]http://i54.tinypic.com/2zgcehc.png[/IMG][/quote]
ayrıca bence live
[quote=Astatin;350233]ayrıca bence live[/quote]
[quote=Sekube;350161]vadeli günlük, süpper... :D
[IMG]http://666kb.com/i/bskwdywxn6erk95g2.gif[/IMG][/quote]
üwwwüüü
[quote=Astatin;350231]falan filan.... analiz ... falan feşmekan...
[/quote]
Kullandığın indikatörlerin periyotlarını 2 katına çıkar veya 2 ile böl, bak analiz bir anda nasıl sanalize dönüşüyo... :..:
[quote=Astatin;350231]hülem Excali,,,işin gücün geyik ha...:D:D du bakayım bi klasik TA yapayım pupulu mupulu..mere is 60 minutes...dün seans sonuna doğru yapılan asimetrik psikolojik hareket görüldüğü üzere, barlarda en yüksek fiyatlardan alış yapanların ortalamasına yakın bi manaya gelen boll üst bandın yukarıya o an için izin vermemesi imiş...yani demek istiyorum ki sen ben ali veli gibi en yüksekten alanlara devredilen malların ucuzdan yerine konmasının matematiksel garşılığı olan zaruri bir durum varmış ortada...amma şimdi band yatay dönmüş...mevut fiyatta abiler almay razıyım demişler bir kaç bar yani...efenim tam o esnada tgg de 2 ye yani denge noktasına gelmişl ve zayıflık bölgesine düşmemiş (<2 bölgesine yani)..ve kliask indikler pupulamay başlamış..sonuç bence %50.00000001 yukarı..%49.99999999 aşağı..:..:..bu ciddi bir analizdir kendi çapında..new hşgh on the way olabilir
[/quote]
Patron,
Saat 14:00 'den sonra Pala, NUNU ve PUPUlara ne yapar sence?
[quote=Strategist;350237]Kullandığın indikatörlerin periyotlarını 2 katına çıkar veya 2 ile böl, bak analiz bir anda nasıl sanalize dönüşüyo... :..:[/quote]
gatılmıyorum..sadece indiklerin olgunlaşma evreleri değişir..mandalide değişmaz:..: hem %0.00000001 lik olasılık farkı için gırmayalım birbirimizi...dua et ew ci değilim..heheh
[quote=Strategist;350237]Kullandığın indikatörlerin periyotlarını 2 katına çıkar veya 2 ile böl, bak analiz bir anda nasıl sanalize dönüşüyo... :..:[/quote]
yani şimdi "her bir fiyat noktasında, aynı indikatrün biri alda biri satta olan iki ayrı periyodu bulunabilir" gibi bir önerme şeedip "genç teknik analisteri rahatsız" etmenin ne manası var strobaba:..: genç analistler rahatsız.dng
[quote=excali;350238]Patron,
Saat 14:00 'den sonra Pala, NUNU ve PUPUlara ne yapar sence?[/quote]
Bilmem:mad::D
[quote=Astatin;350231]hülem Excali,,,işin gücün geyik ha...:D:D du bakayım bi klasik TA yapayım pupulu mupulu..mere is 60 minutes...dün seans sonuna doğru yapılan asimetrik psikolojik hareket görüldüğü üzere, barlarda en yüksek fiyatlardan alış yapanların ortalamasına yakın bi manaya gelen boll üst bandın yukarıya o an için izin vermemesi imiş...yani demek istiyorum ki sen ben ali veli gibi en yüksekten alanlara devredilen malların ucuzdan yerine konmasının matematiksel garşılığı olan zaruri bir durum varmış ortada...amma şimdi band yatay dönmüş...mevut fiyatta abiler almay razıyım demişler bir kaç bar yani...efenim tam o esnada tgg de 2 ye yani denge noktasına gelmişl ve zayıflık bölgesine düşmemiş (<2 bölgesine yani)..ve kliask indikler pupulamay başlamış..sonuç bence %50.00000001 yukarı..%49.99999999 aşağı..:..:..bu ciddi bir analizdir kendi çapında..new hşgh on the way olabilir
[IMG]http://i51.tinypic.com/34hi3i1.png[/IMG][/quote]
öne alalım..tutmazsa sayın Hellpatros dan rica ederik sessizce argaya alırık yine
[quote=Sekube;350235]üwwwüüü[/quote]
Sana bişi olmasın hacıseku..yalnız şunu da ifade edeyim ki.. yükselişe makro açıdan da inanıyorum:rolleyes: ben eğer makro olarak bi harekete inanıyorsam;
a) Önce tersi yönde sıkı bir hareket olur
b) O hareket beklediğimden de büyük olur ve ben çok az kısmından yararlanırım:rolleyes:
genelde bu iki durum oluyo..gördüğün gibi bana faydası yok..:D belki sana olur:rolleyes:
Koldmın Daks , müşterilerine Aste'nin öne gelen analizlerine uymamalarını önermiş.
-VAY-TIRS-:..:
günaydın, bir cisim yaklaşıyor :p
yalnız MFI yükselişi desteklemiyo strobab :) hehehe
vobun makası takası falanı filanı olduğunu düşünürsek, spotun 84 bin üzerinde kalmaya başladığını gördüğümüzde cisim netleşir.
[quote=Astatin;350249]yalnız MFI yükselişi desteklemiyo strobab :) hehehe[/quote]
Antenle oyna biraz düzelir... Hehehh... :..:
[quote=Astatin;350249]yalnız MFI yükselişi desteklemiyo strobab :) hehehe[/quote]
Ulem Şaşı olacan, o kadar indikatöre bakarken.
Sor Bakalım: "Siesay VOB" da destekliyor mu?
[quote=astatin;350231]..sonuç bence [color=red]%99.99999 yukarı..%0.00000001[/color] aşağı..:..:..bu ciddi bir analizdir kendi çapında..new hşgh on the way olabilir
[ımg]http://i51.tinypic.com/34hi3i1.png[/ımg][/quote]
noolltiiiiiiiiiiii::::::
[quote=excali;350252]Ulem Şaşı olacan, o kadar indikatöre bakarken.
Sor Bakalım: "Siesay VOB" da destekliyor mu?[/quote]
yok be hacıex..mfi nin özel bir anlamı var strobab ve benim için
asti ne çok yazmışsınız yaw geceye long kalınca böyle oluyo işte:::
[quote=cırcır;350255]asti ne çok yazmışsınız yaw geceye long kalınca böyle oluyo işte:::[/quote]
"Doğru pozda olunca çenesi düşüyor" mu diyosun?:::
[quote=Astatin;350254]yok be hacıex..mfi nin özel bir anlamı var strobab ve benim için[/quote]
MFI: "Paralar Asteye aksın endeksi" mi?
[quote=excali;350257]"Doğru pozda olunca çenesi düşüyor" mu diyosun?:::[/quote]
hadi asti doğru pozda sen:::
[quote=cırcır;350260]hadi asti doğru pozda sen:::[/quote]
Flat yaylı yatak position,cırt cırt.boks.
yok arkidiş böyle 475 den 200 lere verdimi işler yaş bence ama yinede sisteme devam
[quote=cırcır;350262]yok arkidiş böyle 475 den 200 lere verdimi işler yaş bence ama yinede sisteme devam[/quote]
Öğle arası bir yoklama çekebilir mi , çekemez mi(Sibop kapalıyken)?
[quote=cırcır;350255]asti ne çok yazmışsınız yaw geceye long kalınca böyle oluyo işte:::[/quote]
[quote=excali;350257]"Doğru pozda olunca çenesi düşüyor" mu diyosun?:::[/quote]
valla ben daha önce itiraf etmiştim..doğru pozdaysam çenem düşer affetmem diye...amma ben dün kapanışta kendime flat süsü vermeye çalışmıştım..sabah açılışta iki taraflı konuşma şansım olsun diye ama sizi kandıramamışım:D demek VOB bugün graşsaydı benle pis dalga geçeceydiniz long diye..hımmm..hacı para felan mühim değil de sizle başetmek gittikçe güçleşiyor:::::: işlemlerimi 10 dakiak gecikmeli yazsam yazarken kazansam daha mı iyi olur aceba.dng
[quote=cırcır;350262][COLOR=red]yok arkidiş böyle 475 den 200 lere verdimi işler yaş bence[/COLOR] ama yinede sisteme devam[/quote]
nooolllltiiiiii, hani sistemli olunca içi rahat oluyodu insanın:D:D
fxÇi,
Müzük odası, ne kadara mal oldu?
Kaç ay çalıştın?
[quote=excali;350259]MFI: "Paralar Asteye aksın endeksi" mi?[/quote]
MFI (Mesleksiz Fukara Insanlar)
Değilseler bile bu indikatörle işlem yapınca öyle oluyorlar... :)
[quote=Astatin;350265]nooolllltiiiiii, hani sistemli olunca içi rahat oluyodu insanın:D:D[/quote]
içimiz rahatta cebimizde rahatlasın dedimdi:::
[quote=Strategist;350267]MFI (Mesleksiz Fukara Insanlar)
Değilseler bile bu indikatörle işlem yapınca öyle oluyorlar... :)[/quote]
yalnız CHO da desteklememey başladı..belki sonra ki bar destekler he:p