pazartesi fdow'a ellerimle [COLOR="Red"]kırmızı[/COLOR] halı sererek karşılama töreni yapacağım...dng.dng.boks..boks.:::
Printable View
pazartesi fdow'a ellerimle [COLOR="Red"]kırmızı[/COLOR] halı sererek karşılama töreni yapacağım...dng.dng.boks..boks.:::
ART AVravsya TV de Ceviz Kabuğunda Zeitgeist belgeseli tartışılıyor...
[QUOTE=enorton;126503]ART AVravsya TV de Ceviz Kabuğunda Zeitgeist belgeseli tartışılıyor...[/QUOTE]
açtım reklamlar var gayri
bu pembe oğlanın yaptığını çorumlu yapmaz ...
ne geldiyse başımıza hep bu pembe oğlan yüzünden geldi ... :o:o:o:o:o:o:o:o ...
önümüzdeki hafta son bir şans verecem bu pembe oğlana ...
olmazsa artık bu mavi oğlanı kullanacam ... :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
kayıtlara geçsin gayrı...
[QUOTE=selçuklu;126505]bu pembe oğlanın yaptığını çorumlu yapmaz ...
ne geldiyse başımıza hep bu pembe oğlan yüzünden geldi ... :o:o:o:o:o:o:o:o ...
önümüzdeki hafta son bir şans verecem bu pembe oğlana ...
olmazsa artık bu mavi oğlanı kullanacam ... :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
kayıtlara geçsin gayrı...[/QUOTE]
Abi sen böyle pozisyonda ısrar etmezdin, şaşırtıyorsun bizi... :(
[QUOTE=enorton;126519]Abi sen böyle pozisyonda ısrar etmezdin, şaşırtıyorsun bizi... :([/QUOTE]
abi haklısın 2 ay öncesine kadar 5 dk sistem takip edip daytrade ederdim ... ama şuan işlerim çok yoğun ... seans izleme sistem takip etme şansım yok ... o yüzdende tek şansım günlük haftalık graflara bakıp trend yönünde poz açıp beklemek .. yapmak istediğim bu .. son işlemim vadeli 45800 küsür gördğü gün 45475 kısa poz açmıştım .. hala aynı pozda beklemeye devam ediyorum .. trend bence aşağı ... o yüzdende beklyorum .. ...
ms testde hesaplama okun oluştuğu bardan[B] sonra gelen ilk barın açılış [/B]fiyatına göre yapılır...
bunu okun oluştuğu bardan sonra gelen [B]2.barın açılışına göre nasıl yapabilirim[/B]...ilk barı atlamak istiyorum...bar 12;00 da oluşmuşsa(15 daklık sistem için)12;30 un açılışına göre yapmak istiyorum..teknik olarak mümkün mü...ms versiyon -9 kullanıyorum...
[IMG]http://i41.tinypic.com/2uqkdh4.png[/IMG]
19.06.2009 16:39:33 ABD'DE VADELİ KONRATLARDA VADELER BUGÜN DOLUYOR
ABD'de bugün vadeli endeks kontratları, endeks opsiyonları, hisse
opsiyonları ve vadeli hisse senedi kontratlarının 4'ünde birden vade
doluyor.
4'lü kapanışı içeren gün, her çeyreğin 3. Cuma gününe denk geliyor.
Aralık 2002'de tek başına hisse senedi vadeli kontratlarının
oluşturulduğu dönemde bu yana ülkede 26 4'lü kapanış günü yaşandı.
İstatistikler şöyle
4'lü kapanış gününde Dow Jones
Ortalama artış % 0.4
Toplamın % 65'inde artış
4'lü kapanış gününde S&P 500
Ortalama artış % 0.3
Toplamın % 62'sinde artış
4'lü kapanış gününde Nasdaq
Ortalama artış % 0.22
Toplamın % 58'inde artış
4'lü kapanış gününde VIX
Ortalama düşüş % 1.5
Toplamın % 42'sinde artış
[url]http://haber.gazetevatan.com/Sarki_indirmeye_sok_ceza/244463/30/Dunya[/url]
[quote=enorton;126538][URL]http://haber.gazetevatan.com/Sarki_indirmeye_sok_ceza/244463/30/Dunya[/URL][/quote]
indiren kişiye değil, onun inmesine zemin hazırlayan siteye ve sahiplerine ceza verilmeli bence.tüketici istediğini seçmede özgür olmalı. eğer bir kısıtlama yapılacaksa bu, tüketicinin önüne sürülürken ta baştan yapılmalı. bizimkilerde buna özenmese bari.
[B][I]Diyarbakır’ın Lice İlçesi kırsalında 1 üsteğmenin şehit edildiği, 9 askerin yaralandığı saldırıya katılan ve şehir merkezlerinde bombalı eylemler düzenlemek için geldiği Diyarbakır’da yakalanan PKK’lı O.A., İstanbul Menkul Kıymetler Borsası’nı (İMKB) A-4 tipi plastik patlayıcıyla havaya uçurmak için eylem keşfi yaptığını itiraf etti.[/I][/B]
[B][/B]
adamın zoruna bak... yoksa ters pozisyondamı kaldı İMKB nerdenaklınageldi acaba :)