[quote=eksper;231791]bu sacları degirmende ögütmedik dikkat et....[/quote]
650 flat büyük sözü dinleyelim
Printable View
[quote=eksper;231791]bu sacları degirmende ögütmedik dikkat et....[/quote]
650 flat büyük sözü dinleyelim
eger nisanı 70 000 üstü kapayacaksa....bugün longcu dogramalı....onları indirmeli....buda ancak 70 000 i kırarak yapılır....yoksa kimse inmez....HERKES LONG....gün içi furusanları katmıyorum buna....
[QUOTE=indregandi;230978]tünaydın arkadaşlar, eşimin aniden rahatsızlanması üzerine dün acilde sabahladım, şükür gelinen noktada biraz olsun rahatladık, .....
bu nedenle bir süre sizleri takipte sanırım geri kalacam,.....en kısa zamanda telafi etmek dileklerimle,....[/QUOTE]
abi geçmiş olsun. kısa zamanda toparlanır inşallah:(
yarışma acıyorum usaglar...kazanana 10 kontrat short veririm...nasılsa zararda...
nisan vade kapanış tahminlerinizi yazın....öbür vadeyi ben kazanmıştım....unutmayın...
[quote=borsa8447;231824]650 flat büyük sözü dinleyelim[/quote]
estafurullah güzel kardeşim haddim olmaz..öngörü sonucta düşüşe inanıyorum emme ...emmesi var işte....
Yarın abd ve asya toparlayamassa pazartesi yerin dibinden acar bu..cesareti olan buyursun....
[IMG]http://www.glowfoto.com/static_image/22-065932L/7359/jpg/04/2010/img4/glowfoto[/IMG]
çalışırsa 70.500-71.000 aralığını görebilir, sanki çalışacak gibi..
spota bakın yav canakkale gecilmezi oynuyor...ha ha ha
geldim guzular
[quote=indregandi;231867]geldim guzular[/quote]
fleto devam etmiş, 525 görmüş 8xx lerde şu anlarda,
[quote=indregandi;231767]açılışla alacağını düşünüyorum exper, ben malesef poza giremiyorum, ufaklığı okuldan alacam, 525 longu bu yüzden 325 çektım,....shortlarıma ise dokunmadım,[/quote]
e atmışındır cebe umarım, soyguncu seni,....
[quote=indregandi;231873]e atmışındır cebe umarım, soyguncu seni,....[/quote]
poz varmı indi....