Doğru pozda olup , kar edip, "cırcır" öten yok mu?:..:
Printable View
Doğru pozda olup , kar edip, "cırcır" öten yok mu?:..:
[quote=strategist;349798]yeni server'ın ilk grafı benden olsun.. Pala 5tk'lıkta 13 ema'ya çok saygı gösterir oldu.. Gıllanıyorum... üvvv... :)))[/quote]
saatlik grafta yolayabilirmisiniz
macd ve rsı olURSA SEVİNİRİM
bizim gibi ekransız seyredenlere ilaç olur
passat
Çok pis sıkıştırdılar yine, en azından 84250 lere tepki beklerdim.
Haftasonu " National Geographic: Stres Bir Katilin Portresi (Türkçe Dublaj) " belgeselini izledim , stresin etkisi tahmin ettiğimizden cok cok daha fazla borsayla ilgilenen herkese nacizane izlemesini tavsiye ederim.
Belgeselin Tanıtım Bilgileri:
Bilim, son 30 yıldır yaşantımızın birçok alanını etkileyen stresi ve vücutlarımızda yol açtığı yıkımı daha iyi anlamaya başladı.
Afrika kıtasındaki babun sürülerinden Stanford Üniversitesinin nöroloji laboratuarlarına, bilim insanları stresin ne kadar ölümcül olabileceğini kanıtlıyorlar. Araştırmalara göre stresin zararları sandığımızdan çok daha derinlere iniyor: Beyinlerimizi küçültüyor, vücudumuzun yağ bağlamasına yol açıyor, hatta kromozomlarımızı bozuyor.
Stresin işleyiş biçimini öğrenebilirsek, onunla nasıl savaşacağımızı ve daha özgür yaşayacağımızı bulabiliriz. Stres: Bir Katilin Portesi belgeseli, en yeni bulgular ışığında stresin sadece zihnimizin yarattığı bir durum değil, etkileri ölçülebilir ve tehlikeli bir olgu olduğunu anlatıyor.
yaw bari 15 dakkalğın macd ve rsı sı olsada olurdu
ama saatlik olsa çok daha süper olurdu tabiki
yokmu gönderen
passat
[quote=excali;349804]Doğru pozda olup , kar edip, "cırcır" öten yok mu?:..:[/quote]
son dönemde çok cırladık daha cuma günü cırlıyoduk:::
[URL=http://www.ressim.net][IMG]http://www.ressim.net/61/upload/9d1e5c50.gif[/IMG][/URL]
forum çok sakin...
ptesi sendromu mu..
[quote=PASSAT;349805]saatlik grafta yolayabilirmisiniz
macd ve rsı olURSA SEVİNİRİM
bizim gibi ekransız seyredenlere ilaç olur
passat[/quote]
Al macd ve rsi'li saatlik graf.. :)))
niye daha önce atmadın kardeş
700 puan gitti))))))
passat
[quote=Strategist;349824]Al macd ve rsi'li saatlik graf.. :)))[/quote]
stropatriot:D:D geldum..
şinci sana bir sorü;
AYva fiyatları 7 gün üst üste her bir gün %2 yükseliyor..sooraaaki 3 gün ise her bir gün %1 yükseliyor...şinci sen, ahayükselişin ivmesi düştü diye elindeki ayva stokunu satarmısın..hatta açığa mı satarsın....:D ben satmam valla..elde kalırsa da ayvaları yirim:D
350 ortlama ile uzunlar kapandı, eh bugün önümde biriken dosyalar göz kırpıyo bana, bende onları biraz kırpam gari :)
[quote=Astatin;349828]stropatriot:D:D geldum..
şinci sana bir sorü;
AYva fiyatları 7 gün üst üste her bir gün %2 yükseliyor..sooraaaki 3 gün ise her bir gün %1 yükseliyor...şinci sen, ahayükselişin ivmesi düştü diye elindeki ayva stokunu satarmısın..hatta açığa mı satarsın....:D ben satmam valla..elde kalırsa da ayvaları yirim:D[/quote]
Ayva fiyatlarında 5 günlük hareketli ortalama 21 günlük hareketli ortalamayı hangi yöne keserse o yönde işlem yaparım. Histemik işlem yapıp ayvayı yemeyi göze alamam... :..:
[quote=Strategist;349831]Ayva fiyatlarında 5 günlük hareketli ortalama 21 günlük hareketli ortalamayı hangi yöne keserse o yönde işlem yaparım. Histemik işlem yapıp ayvayı yemeyi göze alamam... :..:[/quote]
Ya hiç kesmezse??:..:
Ayvalar o durumda bayatlar mı?
yannız bugün 86000 filan gapatır bu hacıex...eheheh
[quote=Strategist;349831]Ayva fiyatlarında 5 günlük hareketli ortalama 21 günlük hareketli ortalamayı hangi yöne keserse o yönde işlem yaparım. Histemik işlem yapıp ayvayı yemeyi göze alamam... :..:[/quote]
neden 21? özel bir anlamı var mı...neden 20 diil mesela..yada 23...:confused:.lelele
[quote=Astatin;349839]yannız bugün 86000 filan gapatır bu hacıex...eheheh[/quote]
Patron , bence cırcıra danışmak lazım. O hep doğru pozisyon alıyor çünkü. .brv:..:
[quote=excali;349836]Ya hiç kesmezse??:..:
Ayvalar o durumda bayatlar mı?[/quote]
O durumda altın örneğine bakmak lazım. Aylıkta 5 EMA - 21 EMA 10 yıldır kesişmedi. Ama altın 10 yıldır bayatlamıyor. Demek ki ayva da bayatlamaz. No problem.. Relax... :::
Pala küçük süprizler yapmayı seviyor.. :p
[quote=Astatin;349840]neden 21? özel bir anlamı var mı...neden 20 diil mesela..yada 23...:confused:.lelele[/quote]
Ihmm.. Ehmm.. Eeee.. Şeeyyy... Hmmm... Optimizasyon yapsak... üvvv... :..:
burda olmadığım için devir şortları flatlediğimiz yazamamıştım..ama flatledimmi flatlemedimmi bilinmez..ama flatlemiş olsaydım şimdi reshort yapardım..aha da reshort..
Cuma 14:30'daki harekete ne kadar benziyor.
[quote=excali;349841]Patron , bence cırcıra danışmak lazım. O hep doğru pozisyon alıyor çünkü. .brv:..:[/quote]
[quote=excali;349846]Cuma 14:30'daki harekete ne kadar benziyor.[/quote]
sistem flatta umarım doğrudur. ve cuma 14.30 gibidir:D
[quote=Strategist;349844]Ihmm.. Ehmm.. Eeee.. Şeeyyy... Hmmm... Optimizasyon yapsak... üvvv... :..:[/quote]
Pesimizasyon serbest mi..öyleyse 2 lik HO nun 3 lük HO yu kesmesine bakalım
Pala Daha gidecek cok yolumuz var sarkısını soyluyor
Sistemsel longlara ek longlarla takviye
[quote=Astatin;349840]neden 21? özel bir anlamı var mı...neden 20 diil mesela..yada 23...:confused:.lelele[/quote]
[quote=Strategist;349842]O durumda altın örneğine bakmak lazım. Aylıkta 5 EMA - 21 EMA 10 yıldır kesişmedi. Ama altın 10 yıldır bayatlamıyor. Demek ki ayva da bayatlamaz. No problem.. Relax... :::[/quote]
patron bencede relax amma daha early relax olabilir..yani şimdi aylık grafta zaten 1 ay dayanıp bayatlanmıyosa daha da bayatlamaz zaten...yalnız genleri ile oynanmış olsa gerek abi..
Uzunları 500 den verdik ama erken oldu herhalde..Kısa için pusudayım..
[quote=Sekube;349851]Uzunları 500 den verdik ama erken oldu herhalde..Kısa için pusudayım..[/quote]
hacıseku,
sen yine de taban olma ihtimalini göz ardı etme... tabi ki tavan olma ihtimalini de..:D
[quote=Astatin;349852]hacıseku,
sen yine de [COLOR=Red]taban olma[/COLOR] ihtimalini göz ardı etme... tabi ki tavan olma ihtimalini de..:D[/quote]
Haklısın patron 550 kısaları nerden vereyim?:..:
[quote=Sekube;349853]Haklısın patron 550 kısaları nerden vereyim?:..:[/quote]
bana kalırsa tabandan ver ama kısmette tavan da olabilir...
Strobab..
b ugün akşam ya çok pis nooollltiii deiyeceğim yada denileceğim gibi bir his var içimde
[quote=Astatin;349856]Strobab..
b ugün akşam ya çok pis nooollltiii deiyeceğim yada denileceğim gibi bir his var içimde[/quote]
Ayva fiyatlarında graşşşş mı bekliyosun?? :)))
[quote=Strategist;349859]Ayva fiyatlarında graşşşş mı bekliyosun?? :)))[/quote]
olabilir ama önemli olan ayva fiyatları ile von arasındaki gorelasyon..vob da ayva fiayt verisi vaamıydı...doplantıya kaçar ben
[quote=Strategist;349859]Ayva fiyatlarında graşşşş mı bekliyosun?? :)))[/quote]
"Aste halde mi çalışıyor" diyosun?:::
[quote=Astatin;349861]ayva fiayt verisi vaamıydı...[/quote]
Ayva dediğimiz ürün aslında iVa olarak yazılıyor ve Apple firmasının iPhone'dan sonra çıkartacağı telefonun kod adı. Bun nedenle Apple hisselerine bakman lazım... :)))
[quote=cırcır;349847]sistem flatta umarım doğrudur. ve cuma 14.30 gibidir:D[/quote]
aynı cuma gününkü manzara ikizi gibi:::
Kısa iyiymiş.Bir de 83200 kırılsaydı iyiydi, asti patron tabanı hesaplardı sonra...
[quote=cırcır;349867]aynı cuma gününkü manzara ikizi gibi:::[/quote]
devamıda benzerse 82.xxx doluğu alırız. sistem cortları flatlamıştı yükselmemesi iyi oldi:..:
[quote=cırcır;349871]devamıda benzerse 82.xxx doluğu alırız. sistem cortları flatlamıştı yükselmemesi iyi oldi:..:[/quote]
Sen şortlarını giydiğinde , piyasa yükselebilir mi ki??
[quote=excali;349875]Sen şortlarını giydiğinde , piyasa yükselebilir mi ki??[/quote]
herşey mümkün. sat der, yükselir sistemde istoplossu basar. günün 6. ve son sinyali 84 üzerinden cort şuan. 2 kez istoploss dedik bugün kolay deel.