-
[quote=indregandi;231686]73050-75 le olmuş olabilir, dikkat et,...bu durumu 600 puvan yukarı basarak değiştirebilirler, futuralar geberdi,...
71328 bu günün dibi,...deneyebilirler,...[/quote]
en azından 73200 üstünde kalmaları gerekiyor, fazla yazmıyıcam, 72650 yi kaçırmışım, ....
72800 vardı bunu unutmayın, çok vurgulamıştık baca yangını falan, kibrit meselesi, bu gün o gün olabilir,...
-
-
he he he 75 puvan bozdurur bozdurur harcarım artık...sistemcileri dogruyalım derken dogranmıyalım deelmi...totalde bugün 325 puvan etti....
-
[quote=eksper;231692]he he he 75 puvan bozdurur bozdurur harcarım artık...sistemcileri dogruyalım derken dogranmıyalım deelmi...totalde bugün 325 puvan etti....[/quote]
şu grafı attım ya exper, o ara puvan kaçırdım, çok şey anlatıyor, çok pis bir graf o,...
-
usaglar...elede güzel assagıya süzülüyorki namıssıızzz....ha ha ha...
biliyonuzmu....zarardan kar...hakiki kardan daha zevkli ha....
-
[quote=jani;231698]usaglar...elede güzel assagıya süzülüyorki namıssıızzz....ha ha ha...
biliyonuzmu....zarardan kar...hakiki kardan daha zevkli ha....[/quote]
istiyorsanız bi deneyin...
misal...şimdi long olun....63 000 e insin bozmayın...yukarı cıkıp 65 000 olunca...acaip zevki var ha....
-
[quote=jani;231703]istiyorsanız bi deneyin...
misal...şimdi long olun....63 000 e insin bozmayın...yukarı cıkıp 65 000 olunca...acaip zevki var ha....[/quote]
şemşiyeden zevk almak bu olsa gerek...zu ha ha ha...allah tependen baksın...
-
5 likte geri alış yaşanıyor, sakinleşiyorlar,...geçici tabi, günlükte şimdilik 73200 kriter, denge alırsam süper olacak tabi, sabah seansta olamadığım için ne yazıkki veremedim,
-
[quote=eksper;231706]şemşiyeden zevk almak bu olsa gerek...zu ha ha ha...allah tependen baksın...[/quote]
ha ha ha...baktı ya lem...34 gündür zararda yatıyorum....
-
[quote=jani;231709]ha ha ha...baktı ya lem...34 gündür zararda yatıyorum....[/quote]
doğacaktır vaad ettiği günler hakkın belki yarın belki yarındanda yakın....
-
eksper...
bi kafa kafaya cıkıyım...bunu oylum oylum etmezsem namerdim....lem bugün 69 900 olsun....su 70 lerden bi kurtulalım yeter....
-
haftaya şellele yapar...kara bile gecerim 3 günde....