[quote=cırcır;349656]henüz değil daha ne düştüki:D:::[/quote]
"Hedef büyük, düşmek gerek" felsefesi mi?. Şimdi anladııımm...brv
Printable View
"Hedef büyük, düşmek gerek" felsefesi mi?. Şimdi anladııımm...brv
Nooolttiiiii
rahatmısın sen onu de.dng
84 yıkılırsa 83500 kuvvetli destek gözüküyor..
83500 ün altı çok seri geçilen seviyeler..
bence 83 / 83500aralığı tutar ve yine yukarı dener haftaya..
bu kadar kuvvetli bir hareket kolay sonlanmaz diye düşünüyorum..
[quote=Astatin;349659]rahatmısın sen onu de.dng[/quote]
sabahki sat sinyalim bozulmamış olsaydı daha rahat olurdum. az yıprattılar ondan sonra. sonuçta yine düşüyoruz:::
Eğer bi Pala'lık olmazsa uzuuuun zamandır ilk kez geceye pozla devam edecem... İçim helecandan kıpır kıpır... Sevgilisinin elini ilk kez tutma denemesi yapacak liseli bir genç gibi hissediyorum kendimi... üvvv... :..:
[quote=Strategist;349667]Eğer bi Pala'lık olmazsa uzuuuun zamandır ilk kez geceye pozla devam edecem... İçim helecandan kıpır kıpır... Sevgilisinin elini ilk kez tutma denemesi yapacak liseli bir genç gibi hissediyorum kendimi... üvvv... :..:[/quote]
ayıptır yazması poz nedir
[quote=cırcır;349661]sabahki sat sinyalim bozulmamış olsaydı daha rahat olurdum. az yıprattılar ondan sonra. sonuçta yine düşüyoruz:::[/quote]
Cır cır cır,
Başım ağrıdı yahu.:..:
[quote=cırcır;349673]ayıptır yazması poz nedir[/quote]
[COLOR=#003399][B]poz[/B][/COLOR] Fr. pose [I] a.[/I] 1. Resim ve fotoğrafta duruş:[I] �Yastıkları hastaya vereceğim yan oturma pozuna göre dizdim.� -[/I]R. N. Güntekin. 2. Fotoğrafta objektifin açık kaldığı süre. 3. Fotoğraf makinesinde kullanılan filmde her bir kare. 4. [I]mec.[/I] Kurum, çalım:[I] �Büyük yazar pozlarındalar ama, edebiyat dünyası denilen şu dünyanın ne geçmişinden ne şimdisinden haberleri var.� -[/I]N. Meriç.
:..:
[quote=excali;349674]Cır cır cır,
Başım ağrıdı yahu.:..:[/quote]
keneler çıktı artık onada dikkat. başını ağrıtır. ısırırsa:::
az biraz long 83700 den..
83500 / 83000 aralığına güveniyorum..
[quote=cırcır;349673]ayıptır yazması poz nedir[/quote]
Kadına yaşı, erkeğe maaşı, trader a pozu sorulmaz...:p
[quote=Strategist;349675][COLOR=#003399][B]poz[/B][/COLOR] Fr. pose [I]a.[/I] 1. Resim ve fotoğrafta duruş:[I] �Yastıkları hastaya vereceğim yan oturma pozuna göre dizdim.� -[/I]R. N. Güntekin. 2. Fotoğrafta objektifin açık kaldığı süre. 3. Fotoğraf makinesinde kullanılan filmde her bir kare. 4. [I]mec.[/I] Kurum, çalım:[I] �Büyük yazar pozlarındalar ama, edebiyat dünyası denilen şu dünyanın ne geçmişinden ne şimdisinden haberleri var.� -[/I]N. Meriç.
:..:[/quote]
iyi pozmuş:D
[quote=Sekube;349679]Kadına yaşı, erkeğe maaşı, trader a pozu sorulmaz...:p[/quote]
süperdi :..:
[quote=Sekube;349679]Kadına yaşı, erkeğe maaşı, trader a pozu sorulmaz...:p[/quote]
pardon özür dilerim.:eek:
O da ejderhaya sormuş zaten , keçi patron.:..:
way be...dün hüzünlü dönenceleri oynuyordum..şimdi şu cillop manzaraya bak...hehehe..
yalnız bi hususa gıl oldum..sabah neredeyse zirveden açtığım taze şortları 550 puan kara kapattıkyua o ayboldu biraz..heheh..devirlerle devam
hastayim su matriks'in haberlerine. harcama konusunda anlasildi diyor, hicbir yabanci basinda en ufak bir son dakika haberi yok. ya haber kaynagini belirtsin ya da duzeltsin yaf...
[quote=nunu;349687]hastayim su matriks'in haberlerine. harcama konusunda anlasildi diyor, hicbir yabanci basinda en ufak bir son dakika haberi yok. ya haber kaynagini belirtsin ya da duzeltsin yaf...[/quote]
pozisyonelhaberler.com :..:
[quote=The Tatar;349688]pozisyonelhaberler.com :..:[/quote]
Cırcıra pozu anlat, patron. .brv
[quote=nunu;349687]hastayim su matriks'in haberlerine. harcama konusunda anlasildi diyor, hicbir yabanci basinda en ufak bir son dakika haberi yok. ya haber kaynagini belirtsin ya da duzeltsin yaf...[/quote]
"selam millet" e ne oldu..... ne öyle damdan düşen ayu gibi:::
el attığımız kademe kuruyor ya :(
şu son 1 haftaki bahtsızlığımla uçağa baksam düşürürüm o kadar yani :)
[quote=Astatin;349692]"selam millet" e ne oldu..... ne öyle damdan düşen ayu gibi:::[/quote]
evde fare var, sabah onunla selamlastim, sizi unuttum:..:
[quote=excali;349691]Cırcıra pozu anlat, patron. .brv[/quote]
bana doğru pozun resmini çizin o zaman :::
[quote=Astatin;349504]3gen olayı dersen dipten 3 gene geldiği mesafe kadar çıkmış zaten..yok flama bayrak çanak dersen o da hedefine gelmiş..e bir de geçmişteki aynı seviyelerden geçen bir doğru parçası çizince de oluyo:D:D demek manyak direnç burası..demekki 100000 olabilir:D:D:ostropatflat
ha birde pararlelkenar şekli ile ilgili bir formasyon konmamış hiç teoride..aha onuda ben koydum...paralelkenar da tamamlanmış...hehe
[IMG]http://i56.tinypic.com/5m04dk.png[/IMG][/quote]
[quote=Astatin;349588]hacılar.com...... bu akam dışarda bişiler olacak sanki...[/quote]
[quote=Astatin;349634]83400 gapanış felan eyi olacaydı[/quote]
aaaaaaa ama bak 83400 kaparsa şımarırım yani..şimdiden söyliimmm:D
[quote=The Tatar;349695]bana doğru pozun resmini çizin o zaman :::[/quote]
Abi,
Ben, pikassoya benziir miyim bu 3 dişimle??:..:
[quote=nunu;349694]evde fare var, sabah onunla selamlastim, sizi unuttum:..:[/quote]
inanmadım..selamlaşacak kadar ahbap olduğunuza göre, bizi unutturacak bişi olmamalı onun varlığı...ayrıca, bir selam verince ikinciyi veremiyonmu..sadece siftah selamın mı var...ayrıca ben neden geç geldin diye sormadım, neden selamsızsın diye sordum:D:D:D
beni gözde trader seçtinni tikkatimden dolayı:..::..:california roll yolla, buu gece dow u %2 düşürrriimmmmm
iyi tatiller cümleten.
83700 long kaldım 83500 / 83000 aralığına güvenerek..
apsd - 9 bine yakın ve realizeye işaret ediyor..
[B]Reid: Abortion issue preventing budget deal[/B]
By [B]Alan Silverleib[/B] and [B]Tom Cohen[/B], CNN
cnn'e simdi gelen haber. eh be matriks...
[quote=excali;349698]Abi,
Ben, pikassoya benziir miyim bu 3 dişimle??:..:[/quote]
photoshop icad oldu mertlik bozuldu patron :..:
herkes herkese benzeyebilir bu devirde :D
I am gonna kill Bull....iyi haftasonları yiğitler ve yiğideler
Koprude feci trafik var. Forumda geyik yapacak adam galdimi aluuu. Stropat mesaiiye galdi gibi geliyo bana.
[quote=Astatin;349705]I am gonna kill Bull....iyi haftasonları yiğitler ve yiğideler[/quote]
patron bu boğa yara alır ama ölmez gibi ...
altın oranla boşanma
[B]"Evin yüzde 61.8 kadına, yüzde 38.2'si erkeğe"
[/B][URL]http://www.cnnturk.com/2011/turkiye/04/09/evin.yuzde.61.8.kadina.yuzde.38.2si.erkege/612705.0/index.html[/URL]
kota yine kota
oh may gat
Yeni server'ın ilk grafı benden olsun.. Pala 5tk'lıkta 13 EMA'ya çok saygı gösterir oldu.. Gıllanıyorum... üvvv... :)))
[quote=Astatin;349708]Koprude feci trafik var. [/quote]
Ne işin var lem köprüde... Tamam short'lardan çarpıldın biraz ama hayat hala yaşamaya değer.. Bak televizyonlar gelecek birazdan rezil olacaz... İn aşşa... :)))
[quote=Strategist;349799]Ne işin var lem köprüde... Tamam short'lardan çarpıldın biraz ama hayat hala yaşamaya değer.. Bak televizyonlar gelecek birazdan rezil olacaz... İn aşşa... :)))[/quote]
günaydın stropat:p
tüm gün yokum geliba
[quote=Astatin;349800]günaydın stropat:p
tüm gün yokum geliba[/quote]
Bull'i furmaya mı gidiyin?(Tam incilazca oldu bu ifade:..:)
Günaaydınlar Voborsa.brv