[QUOTE=unlimitted;221893]günaydın ağalar.
gap'i gördüm demiştim. puanına kadar tuttu bea! :D[/QUOTE]
abi bi projeksyon çizmenin vakti gelmedimi .. üvvv .. grafik yollayayımmı ??? üvv :o:o:o
Printable View
[QUOTE=unlimitted;221893]günaydın ağalar.
gap'i gördüm demiştim. puanına kadar tuttu bea! :D[/QUOTE]
abi bi projeksyon çizmenin vakti gelmedimi .. üvvv .. grafik yollayayımmı ??? üvv :o:o:o
[quote=unlimitted;221893]günaydın ağalar.
gap'i gördüm demiştim. puanına kadar tuttu bea! :D[/quote]
Senin dün ne gördüğünü gördük. Halüsüneyşın meeeen...kom
gunaydıms
Aaahhaaaa...Grafda iki şeye dikkatinizi çekiyorum
1- Fiyat OBOmsu bir görüntü çizerken (OBO değil OBOmsu!), getiri eğrisi TOBO msu bir görüntü çiziyor, pembe çizgiler...yohusam yatay piyasa bitoorrmu
2-Fiyatta PALA formasyonu var..PALA nın bel altının resmi çıkmış orda...Yani pis bir gün olabilir... ona göre
[IMG]http://i44.tinypic.com/vxhef5.png[/IMG]
[quote=excali;221895]Senin dün ne gördüğünü gördük. Halüsüneyşın meeeen...kom[/quote]
bence de halisünasiyonnee! .kom
şş, arkanda biri var. :::
[quote=unlimitted;221899]bence de halisünasiyonnee! .kom
şş, arkanda biri var. :::[/quote]
Derz dolgusu uzmanı mı?:D
[quote=selçuklu;221894]abi bi projeksyon çizmenin vakti gelmedimi .. üvvv .. grafik yollayayımmı ??? üvv :o:o:o[/quote]
dün çizdik ya lo.
stroya arabayı sattırcan ha illa...bak çizerim, satar. söyliyim :D
[quote=unlimitted;221893]günaydın ağalar.
gap'i gördüm demiştim. puanına kadar tuttu bea! :D[/quote]
Bu akşam şöyle yapalım mı dostum.. Bir şifreli dosya içinde gap değerini kaydedip bir yere upload et. Biz download edelim, ancak şifreyi bilmediğimizden açamayalım. Yarın sabah gap oluştuktan sonra da şifresini ver, nasıl tutturduğunu biz de görüp şaşıralım..
herkese gunaydımlar...hala güçlü...evet hala...
önce 70.600...sonra...70.150....denemesi gerek.......
[B]elmas var..elmasss[/B]
açılıştan sonra barda yine açılış, yüksek, düşük deerinde değişiklikmi oldu gayri?
[QUOTE=Strategist;221903]Bu akşam şöyle yapalım mı dostum.. Bir şifreli dosya içinde gap değerini kaydedip bir yere upload et. Biz download edelim, ancak şifreyi bilmediğimizden açamayalım. Yarın sabah gap oluştuktan sonra da şifresini ver, nasıl tutturduğunu görüp şaşıralım..[/QUOTE]
bencede öyle yapalım stro patro .. araba ne marka abi .. benim triportor üç tekerlekli eskidi değişecem . takas yapalım olmazsa .. üvvv eheuhue :D:D:D