Toplam 2 Eklenti bulunuyor.
[quote=Astatin;211080]Valla dün ıstratejist (ki artık ona Strategist üstad demek itiyorum), bana bir mail gönderdi..Dalga geçer gibi, bu sistemi daha da iyileştirebilir misin dedi..Ben şahsen gördüğüm manzara karşısında şok oldum..İyileştirmesine iyileştirdim filtre miltre ile %10 kadar...Ama gelen halinin performansını görseydiniz...Valla strategist patrona o sistemi benle paylaştığı için teşekkür ederim..Gerçi o, bu performans mümkün değil acaba hata mı var kuşkusu ile yaşıyordu yani çok da bilinçli paylaşmamış olabilir..Ama bu benim teprik ve teşekkür etmeme engel değil..Bravo Strategist üstad+.[/quote]
Hani aramızda kalacaktı.. :mad:
Neyse, bu sistemde kullandığım fikri tamamen sana borçluyum patron, alçakgönüllüğüne hayranım. Sistemi geliştirmede %80 pay senin.
Madem ifşa oldu, getiri sonuçlarını da arkadaşlarla paylaşalım. Aşağıda 15dk'lık ve 60dk'lık getiri sonuçları var.
Soracaklar için, sistemde REF(+), ZIGZAG, PEAK, TROUGH hile yapan fonksiyonları yok. Zaten bunları kullandığınızda hatalı işlem sayısı çok düşer, aşağıdaki görüntülerdeki hatalı işlem sayısından bunların kullanılmadığını anlarsınız.
Bu arada Astatin patron, Sazan abi'nin bahsettiği Sidabumi abinin elde ettiği saatlikte 7 haneli yüzde getiri rakamlarını da elde etmiş olduk böylece... :..: