[quote=excali;352647]Almasa mıydın o pivanları??[/quote]
4k mevcutlarda yeter..ha almasak eyi olacaynış tazaeleri ama ossun
Printable View
[quote=excali;352647]Almasa mıydın o pivanları??[/quote]
4k mevcutlarda yeter..ha almasak eyi olacaynış tazaeleri ama ossun
Dakız, 21/2/2011 zirvesini geçmiş...
altında o kadar oynadık, o kadar maliyet düşürdük vs vs ı ıh.
şorttan ekmek yedirmediler üstüne üstlük bi de stoplattılar. teprik ederim yani. :::
tek teselli ilk maliyetimiz 1507 dolardı, rivörs dansı ile maliyeti 1522'ye kadar çıkarmıştık. zarar böyük olmadı şükür...pozisyonda takılıp kalsak kol değil kafa kestireceklermiş...
son kalesine gelmesini bekliyorum son bi şort denemesi yapmak için :::
[quote=unlimitted;352651]altında o kadar oynadık, o kadar maliyet düşürdük vs vs ı ıh.
şorttan ekmek yedirmediler üstüne üstlük bi de stoplattılar. teprik ederim yani. :::
tek teselli ilk maliyetimiz 1507 dolardı, rivörs dansı ile maliyeti 1522'ye kadar çıkarmıştık. zarar böyük olmadı şükür...pozisyonda takılıp kalsak kol değil kafa kestireceklermiş...
son kalesine gelmesini bekliyorum son bi şort denemesi yapmak için :::[/quote]
ve bu yazıyı yazarken son şort denemesi yapacağım nokta olan 1533,97 noktasından son kez short pozisyon açmış bulunuyorum.
zirveyi yakaladım ümidi ile .dng
[quote=unlimitted;352652]ve bu yazıyı yazarken son şort denemesi yapacağım nokta olan 1533,97 noktasından son kez short pozisyon açmış bulunuyorum.
zirveyi yakaladım ümidi ile .dng[/quote]
Para dolu helikopterler , üzerine üzerine Soldan soldan geliyorlarmış gibi hissediyor musun??
[quote=Astatin;352634]Beraber Graştık biz bu yollarda.....graşalım beyler acelemiz var[/quote]
[quote=Astatin;352648]abi bişi demedin..verimmi linkleri...ben çok kazandım bak:D:D sen bilirsin.. :D:D
Misal kitapdaki ilk strateji şu idi...
"beraber graştık biz bu yollarda":D diyorsunuz inanarak..vob graşarsa stratejinin başarısı oluyor...graşmazsa, e her stratejide hata olur diyoruz...her durumda iç huzurunuz yerinde oluyor..:D:D[/quote]
Sayın strobaba...kitap ve sistem hakkında bir daha düşününüz...:D
18 nisanda FDOW 12.050 puanmış ve oradan soluksuz çıkışa geçti 12.685 lere geldi.biz 18 nisanda 81.800 lerdeymişiz şu anda aynı seviyelerdeyiz.yani FDOW un 600 puanı piffff buhar edilmiş.
Hay maşşallah...k********h...heheheh
[quote=Astatin;352654]Sayın strobaba...kitap ve sistem hakkında bir daha düşününüz...:D[/quote]
Sayın Astreton, şu an "Cin Ali Vop Oynuyor" kitabını okumakla meşgulüm. Beyin gücüm yılda birden fazla kitap okumama izin vermiyor... üvvv... :::
[quote=Astatin;352656]Hay maşşallah...[B]k********h[/B]...heheheh[/quote]
Bu, hangi procenin markası , patron? 6 aya kadar, bu marka mı patlama yapacak?.dng.dng
[quote=TÜRKOĞLU;352655]18 nisanda FDOW 12.050 puanmış ve oradan soluksuz çıkışa geçti 12.685 lere geldi.biz 18 nisanda 81.800 lerdeymişiz şu anda aynı seviyelerdeyiz.yani FDOW un 600 puanı piffff buhar edilmiş.[/quote]
Sana bişi olmasın PAMBIH.......Grafı hatırladın mı? Son geri gelişindne hemen önce şuna bir EW say dediydik..saymadın son realizde çerez oldu karlar :D:D:D şimdi say bari..FDJR/X30yvade haftalık..Aha yazıyorum buraya, Gelişmekte Olan Piyasalardan çatır çatır çıkyorlar...graf diyo ben demiyorum
[IMG]http://i53.tinypic.com/33c96ow.png[/IMG]
[quote=Astatin;352659]Sana bişi olmasın PAMBIH.......Grafı hatırladın mı? Son geri gelişindne hemen önce şuna bir EW say dediydik..saymadın son realizde çerez oldu karlar :D:D:D şimdi say bari..FDJR/X30yvade haftalık..Aha yazıyorum buraya, Gelişmekte Olan Piyasalardan çatır çatır çıkyorlar...graf diyo ben demiyorum
[/quote]
Patron,
Bizim [B]gelişip gelişmediğimiz[/B] konusuna da açıklık getirebilir misin?
Yoksa grafı yorumlayamıyorum daaa:..::..: