[quote=halojen;349722]emareler ocak 2010'daki gibi öldürücü bir yataya işaret ediyor..umarım yanılıyorumdur...[/quote]
Bu beklentiye katılmıyorum :D
Printable View
[quote=halojen;349722]emareler ocak 2010'daki gibi öldürücü bir yataya işaret ediyor..umarım yanılıyorumdur...[/quote]
Bu beklentiye katılmıyorum :D
[QUOTE=babazulu;349725]Bu beklentiye katılmıyorum :D[/QUOTE]
evet düşünününce bana da saçma geldi..:D
[QUOTE=halojen;349718]yapma be abi en zevkli kısmında bırakıyorsun işi.. kararına saygı duyarım tabi ama bu virüsü kaptık bi kere..[/QUOTE]
evet abi virüsü atmak zor olacak bu iş te sigara gibi kolay olacağını zannetmiyorum ama bak yarın 3. gün olacak üç gündür içmiyorum
[B][SIZE=2][URL="http://finanshaber.mynet.com/detay/ekonomi/karadenizde-kaliteli-petrol-bulundu/2565"]Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı Genel Müdürü Mehmet Uysal, "Sürmene-1 kuyusunda 4 bin 800 metreye geldiğimizde yeraltından aldığımız numunelerin içinde çok güzel petrol emareleri bulundu" dedi.[/URL] .lelele[/SIZE][/B] 9.4.2011
[QUOTE=halojen;349699]
[B]82.750-83.250 aralığına gelirse tekrar alım düşünebilirim...
[/B]
[/QUOTE]
83.200 altına ikinci seans gelmesi ve sonrasında macd'ın yukarı kesmesiyle alım yapacağım..
sn halojen kaç dak. lık macd yukarı kesmesini bekliyorsunuz?
üstteki şartlar sağlanmazsa bir süre flat kalacağım... son dönemde %10'a yakın getiri oldu.. bunun üstüne yatarım riske atmam... haftasonu bahsettiğim yatay ihtimalini de gözönüne alarak olası bir testereye girmek istemem..
[QUOTE=sungur;349815]sn halojen kaç dak. lık macd yukarı kesmesini bekliyorsunuz?[/QUOTE]
15 dk.
bahsettiğim macd'ların tümü bu periyodda
[quote=halojen;349817]15 dk.
bahsettiğim macd'ların tümü bu periyodda[/quote]
Hocam, bu seviyelerden ikinci seansta tekrar bi aşağı salınım bekliyormusunuz?
[QUOTE=tortumlu25;349823]Hocam, bu seviyelerden ikinci seansta tekrar bi aşağı salınım bekliyormusunuz?[/QUOTE]
e yazmışız zaten...pöfff
[QUOTE=halojen;349814]83.200 altına ikinci seans gelmesi ve sonrasında macd'ın yukarı kesmesiyle alım yapacağım..[/QUOTE]
grafikle izah edeyim...
15 dk.lık periyodda aşağıdaki görüntünün [U]oluşması halinde[/U] alım yaparım..aksi durumda flat devam..
[IMG]http://i1104.hizliresim.com/2011/4/11/5043.bmp[/IMG]
kusura bakmayın, verileri anlık göremiyorum, o bilgiyi yukarı hareketten önce yazdığınızı zannettim.