[quote=unlimitted;287887]keser döner sap döner,
gün olur devran döner.
tıpkı yüzbinlerce yıldır olduğu gibi...[/quote]
Artık günlük trade etmiyon mu?? :confused:
Endikatör durumlarını belirtmiyon mu??
Printable View
[quote=unlimitted;287887]keser döner sap döner,
gün olur devran döner.
tıpkı yüzbinlerce yıldır olduğu gibi...[/quote]
Artık günlük trade etmiyon mu?? :confused:
Endikatör durumlarını belirtmiyon mu??
[quote=excali;287889]Artık günlük trade etmiyon mu?? :confused:
Endikatör durumlarını belirtmiyon mu??[/quote]
ben her daim trade ederim. :)))
göstergeler hala yukarı diyorlar diye belirtmiştim. ona alternatif bir durum oluşmadığında (gevşeme olacak veya düşüş başladı türünden) hala yukarı hala yukarı diye belirtmek gereksiz kirlilik.
gevşemeye dair bir emare halen yok. düşüş olacaksa bile 79-80,5 aralığından başlayacaktır ama olacağına dair bir garanti de yok demiştim.
halen aynı şekilde düşünüyorum.
neden yükseldiği ile ilgilenmeyin. şorttaysanız, yüskelişin sebebini bilmek zararınızı azaltmaz...[IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon12.gif[/IMG]
[quote=unlimitted;287890]ben her daim trade ederim. :)))
göstergeler hala yukarı diyorlar diye belirtmiştim. ona alternatif bir durum oluşmadığında (gevşeme olacak veya düşüş başladı türünden) hala yukarı hala yukarı diye belirtmek gereksiz kirlilik.
gevşemeye dair bir emare halen yok. düşüş olacaksa bile 79-80,5 aralığından başlayacaktır ama olacağına dair bir garanti de yok demiştim.
[B]neden yükseldiği ile ilgilenmeyin. şorttaysanız, yüskelişin sebebini bilmek zararınızı azaltmaz[/B]...[IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon12.gif[/IMG][/quote]
Niye az yazıyorsun demeye getirmiştim?.. Pozisyonu , sorgulamam pek..
patron nerde yaw..üühühüh..TGG 2 ye inip yukarı döndii patron..ühühühü..ama osilatör net NUNU yapii..ühühühü
[IMG]http://i56.tinypic.com/vx2oid.png[/IMG]
[quote=unlimitted;287890]ben her [COLOR=red]daim[/COLOR] trade ederim. :)))
neden yükseldiği ile ilgilenmeyin. şorttaysanız, yüskelişin sebebini bilmek zararınızı azaltmaz...[IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon12.gif[/IMG][/quote]
Daimler Benz kibisin..he biliyik:rolleyes:
[quote=Astatin;287896]Daimler Benz kibisin..he biliyik:rolleyes:[/quote]
o daimler kraysler değil miydi lem :::
[quote=excali;287892]Niye az yazıyorsun demeye getirmiştim?.. Pozisyonu , sorgulamam pek..[/quote]
abi hem bayram ertesi, hem pazartesi.
daha ne olsun. bakmam gereken ama bayram olduğu için bakamadığım şeyler de bugün bayram ediyorlar işte :::
[quote=unlimitted;287906]o daimler kraysler değil miydi lem :::[/quote]
he o da vardı.. farklı alanlarda farklı şirketler çiftleştiydi..daimler krayzler iş makinalarında, daimler benz hevalı bineklerdeydi kaliba...
ama ben hala jaguar diyorum...xf diyorum
[quote=Astatin;287908]he o da vardı.. farklı alanlarda farklı şirketler çiftleştiydi..daimler krayzler iş makinalarında, daimler benz hevalı bineklerdeydi kaliba...
ama ben hala jaguar diyorum...xf diyorum[/quote]
heee
ben de bugatti diyom başka bişey demyom.
eğer bugatti arabaysa bizimkiler deel,
bizimkiler arabaysa bugatti deel. :D
şş aste,
bırak şimdi transport geyiğini ne sorcam saa. matriks'in usb flash drive'dan çalıştırabileceğin bir versiyonu var mı?
yani o dangozlarda kesin yoktur da, yapan yaptıran ne bileyim uğraşan var mı diye soruyom var mı duymuşluğun.
50 ayrı bilgisayara kurmaktan bööğ geldi...
[quote=unlimitted;287912]şş aste,
bırak şimdi transport geyiğini ne sorcam saa. matriks'in udb flash drive'dan çalıştırabileceğin bir versiyonu var mı?
yani o dangozlarda kesin yoktur da, yapan yaptıran ne bileyim uğraşan var mı diye soruyom var mı duymuşluğun.
50 ayrı bilgisayara kurmaktan bööğ geldi...[/quote]
50 ayrı bilgisayar.!!!! wuuuuuuu...ben sadece 2 deneye kurmak zorunda kaldığım için, dediğin törden bir ehtiyavcım olmadı..o olmayınca araştırmda olmadı....kısaca: sosorisosed:D
[quote=Astatin;287913]50 ayrı bilgisayar.!!!! wuuuuuuu...ben sadece 2 deneye kurmak zorunda kaldığım için, dediğin törden bir ehtiyavcım olmadı..o olmayınca araştırmda olmadı....kısaca: sosorisosed:D[/quote]
sen mobilize bi adam deelsin de ondan. ben nereye gitsem elime bi laptop tutuşturuyolar, aha remote desktop'unu buradan yapan diye.
bilgilerin hepsi server'da olduğundan...
matriksi server'a kurup sadece kendi accountuma auth versem sorun ortadan kalkacak da, kasıyo biraz biliyonnu :D:D:D