-
[quote=sadberk22;247033]üstad kusura bakmazsan takip ettiğim üstadlardan xtraderx'ın parite için akşam yazdığını buraya alıntılamak istiyorum:rolleyes:
alıntıdır: ''eur&usd parıtesınde 48 saat içinde son derece [COLOR=lime][FONT=Microsoft Sans Serif][B]volatıl/uzun barlar[/B][/FONT][/COLOR] olusabilir''
eğer böyle olursa dışarı toparlar ve biz de coşabilriz gibi geliyo, siz ne dersiniz:confused:[/quote]
ben canlı anlatıyorum, kişiyi tanımam, adını duydum, ama şimdi avro burada, benim py samda açık, bir değişim olursa deriz ki bu, zaten hapsettik her iki yönde, deyilmi,....
-
çok stres yaptılar.bunun karşılığının alınması lazım..
68,500 ü iyi direnç yaptılar..
-
şu anda 1.2227 de örneğin, fiyatlar hemen yükseldi, aslında hafta sonu bunun puştluk kriterin çok güzel resimli vermiştik,....devam ediyor,
-
[quote=Biocan;247048]çok stres yaptılar.bunun karşılığının alınması lazım..
68,500 ü iyi direnç yaptılar..[/quote]
o direnç deyil yatay py, sakin olmak lazım, şimdi buradan vursa +500 puvan trend oluşacak boğa için emniyetli yer orası, alış için 69 lar,
-
-
-
yükselen üçgende, 500 üçgenden kurtuluş olacak, avro giderse
-
500 gitti, short doğradı, oaradan 600 bastı long doğradı, şimdi 500 bastı shot doğradı tekrar, ben geldiğimden bu yana 1600 puvan yapar,
-
avro 1.2226 üstünde bunun atağı bizim atağımız olacak, şu anada hazırlıkta,.....
-
bekleyelim, avronun önü boşaldı, 1.2350 lere doğru, ortalamanın üstünde, 1.2227,
bir ağa yı altına aldı, hareketi hareket olacak, biz yükselen üçgendyiz, shotlar ağanın cebinde, longlar doğranmış, avro hareketi belirleyici olacak,....
-
son durumda longum,.. kar aldıkça poz artıracam, flatım trendin dönüşüdür, son durum yatay yukarı
-
+ makas cebinde ağamın istediğinde kor,....