lonklaın yarısını kapa aç yaptım 150 puan marja....du bakalım..gıllar artıyor..yaw arkadaş bu dax nedir ya..bi dur bi tepki ver**
Printable View
lonklaın yarısını kapa aç yaptım 150 puan marja....du bakalım..gıllar artıyor..yaw arkadaş bu dax nedir ya..bi dur bi tepki ver**
[quote=excali;368894]Senden mi , patron??:..::..:
[SIZE=4][COLOR=sienna]Selamlar VOBORSA...brv.brv.brv[/COLOR][/SIZE][/quote]
bangacı kedi hoşgeldin..dün yine helvanın eşiğindne döndüm:D sensiz dadı olmuyor zati...
muhtemelen bu geceyede lonkk gireceğim, gaplı helva oabilir yarın..sabah açılışta burda ol:..: servis gecikmezse tabiii
yaw bu dax nedir arkadaş yaw...hayda atilla mayda..az bi dinlen **..ula yakın geçmişte vob yerine dax da ayu olaydık, mersoları gapıp geldiydik alamandan ya..üww
[quote=Astatin;368903]bangacı kedi hoşgeldin..dün yine helvanın eşiğindne döndüm:D sensiz dadı olmuyor zati...
muhtemelen bu geceyede lonkk gireceğim, gaplı helva oabilir yarın..sabah açılışta burda ol:..: servis gecikmezse tabiii[/quote]
Aste,
İtiraf et, ben dalga geçeceğim diye korkundan treydlerinde başarın arttı.
Treyd koçun mu oldum yoksa??(Pardon treyd kedin??)::::::
[quote=excali;368905]Aste,
İtiraf et, ben dalga geçeceğim diye korkundan treydlerinde başarın arttı.
Treyd koçun mu oldum yoksa??(Pardon treyd kedin??)::::::[/quote]
:::::::::tam olarak öyle diyemeyiz:..:
yuh ** daxı bir dur la
ula meğerse, millenium graş gecesiymiş bu gece...ama azılı ayular longda yakalanmıştı diye yazar tarih kitapları..aybolur haaa
[quote=Astatin;368908]:::::::::tam olarak öyle diyemeyiz:..:
yuh ** daxı bir dur la[/quote]
Aste ,
Tam olarak şimdide Korkundan............:..::..::..:
yalnız 75050 üzerinde kapatmalıyız..yoksa avatar girleşir yani..diyeyim ben size..bu arada AOP AOP AOP
[quote=Astatin;368910]ula meğerse, millenium graş gecesiymiş bu gece...ama azılı ayular longda yakalanmıştı diye yazar tarih kitapları..aybolur haaa[/quote]
hatta bazıları havatar bile değiştirmişti derler:D:oüüü
[quote=Astatin;368913]yalnız 75050 üzerinde kapatmalıyız..yoksa avatar girleşir yani..diyeyim ben size..bu arada AOP AOP AOP[/quote]
050'nin ne özelliği var ki, asteee??
[quote=Astatin;368910]ula meğerse, millenium graş gecesiymiş bu gece...ama azılı ayular longda yakalanmıştı diye yazar tarih kitapları..aybolur haaa[/quote]
Haftaluklar haftaluklar şimdi gözümde canlandılar...üüü..
[quote=excali;368915]050'nin ne özelliği var ki, asteee??[/quote]
ortadaki sayıya göre simetrik...göze hoş görünüyor..ayrıca oo7 james bondumsu havası var...
way** %2.83 oldu dax..yuh