-
[quote=Strategist;304177]Çıkmayacam... Sistem long verene kadar çıkmayacam... Bu sefer de karı aynen geri verecek olsam da çıkmayacam... Eninde sonunda bana en az 3.000 puan verecek bir harekette... Ne kadar yatay olursa olsun 300-400 puana razı olmayacam... İnadım inat, disiplinim disiplin... :..:[/quote]
300-400 ü beğenmiyosun demek :D
-
[quote=cırcır;304184]300-400 ü beğenmiyosun demek :D[/quote]
Beğeniyorum desem yalan olur... Büyük trend yakalama aşkı var içimde alev alev... :..:
Ama +300'ü beğenmeyip zart diye ani hareketle -500'e düştüğümüz çok oluyor... KY'lik başa bela ne yapalım... :..:
-
[quote=Strategist;304186]Beğeniyorum desem yalan olur... Büyük trend yakalama aşkı var içimde alev alev... :..:
Ama +300'ü beğenmeyip zart diye ani hareketle -500'e düştüğümüz çok oluyor... KY'lik başa bela ne yapalım... :..:[/quote]
zistem 5 kez arka arkaya stop olabilir desek 500*5=2500 puint demektir. Demek ki arada 2500 lük tp lerde lazım. her 500 puint görünce tp yapan zarar eder.
-
Minareden at beni aşşa in tut beni
-
hemen kapanış tahmini verem...87225
-
[quote=Strategist;304186]Beğeniyorum desem yalan olur... Büyük trend yakalama aşkı var içimde alev alev... :..:
Ama +300'ü beğenmeyip zart diye ani hareketle -500'e düştüğümüz çok oluyor... KY'lik başa bela ne yapalım... :..:[/quote]
Ky'cılık başımda duman,
ilk yediğim tokat ilk heyecan.
Kovaladıkça çarpan,
Py'mısın.
Kovaladıkça çarpan,
Py'mısın...
::::::
-
[quote=cırcır;304190]zistem 5 kez arka arkaya stop olabilir desek 500*5=2500 puint demektir. Demek ki arada 2500 lük tp lerde lazım. her 500 puint görünce tp yapan zarar eder.[/quote]
Bir de ben en az 500 puan kara geçince giriş noktamın bir kademe üstüne stop koyuyorum. Bu şekilde kardaki bir pozun zarara dönüşmesine engel oluyorum. Beni çıkartıp yoluna devam edebiliyor ama olsun... Faydası zararından çok oldu bugüne kadar..
Ayrıca özellikle son zamanlardaki trendlerde artık net olarak anladım ki sadece girişin sistemsel olması yetmez, çıkış da mutlaka sistemle olmalı. Yoksa büyük karlar hayal. Adamı trendden indirmek için binbir türlü numara çekiyorlar. Histem yiyor... Ama sistem iyiyse yemiyor...
-
[quote=Astatin;304192]hemen kapanış tahmini verem...87225[/quote]
Bence bu kadar yüksek verdiğine pişman olacaksın patron.. Başdaki 8'i 7 yap bence... :..:
-
[quote=strategist;304177]çıkmayacam... Sistem long verene kadar çıkmayacam... Bu sefer de karı aynen geri verecek olsam da çıkmayacam... Eninde sonunda bana en az 3.000 puan verecek bir harekette... Ne kadar yatay olursa olsun 300-400 puana razı olmayacam... Inadım inat, disiplinim disiplin... :..:[/quote]
89700 den şortlamışındır ustad 2100 puan olmuştur kearın daha ne istiyin :..:
-
8,64-7,50=1,14 amma pahalı bu garanti yaw....dng
7xxxx lere kadar kısa devam...
-
[quote=a.kaya;304199]89700 den şortlamışındır ustad 2100 puan olmuştur kearın daha ne istiyin :..:[/quote]
Nerde bende o yetenek Kaya Üstat yaw... Sabahtan beri uğraşıyorum elimde beş kuruş yok... üvvv... Son poz 88.400 ortalama maliyetle cört devam... üvv... Ama bu tür karışık günlerde zarara düşmemek bile birşeydir... (Bir züğürt tesellisi uzmanının anılarından)... üvvv... :)))
-
yaw arkadaş..ne zaman indikler iyi/ıkötü görünüyor diye sistemsiz iş yapsam piyasa tersine gider...o yüzden indikle işlem yapmıyalım diyoruk bu seferde indikler haklı çıkıyo..eheheh..mörfi nin **..
Bu arada sistem peşpeşe 1075 puan haşırdadı...bi ara 1700 puan olan consecutive haşırt rekoruna gidiyoruz sandım ama sanırım rekor gelmeyecek..gelmesin..ü[url]www..[/url]. ah ulan ah sabah 89750 atağında toplantıda olmamak vardı ...**
[IMG]http://i51.tinypic.com/alnew0.png[/IMG]