gandi durumu nedir bilmiyorum ama rahmetli babamın rahatsızlıgında cok zorlandım...allah korusun insanlık hali kan falan ihtiyacın olursa yaz koşarak gelirim....
Printable View
gandi durumu nedir bilmiyorum ama rahmetli babamın rahatsızlıgında cok zorlandım...allah korusun insanlık hali kan falan ihtiyacın olursa yaz koşarak gelirim....
bütün forumdaşlar ve gandı patron ...ab+ kanım war....ihtiyaç olursa istanbul için başımla beraber...
geçmiş olsun ,acil şifalar...
gandi hocam gecmiş olsun Rabbim şifa versin...
İndicim benden de 0+ calısır,İstanbul da yasıyorum ama farketmez geliriz abi nereye istersen,harbi delikanlı kanıdır haa:))
[quote=yaso;231175]gandi abi..
allah acil şifa versin..
insalah kısa zamanda sağlığına kavuşur..
geçmiş olsun..[/quote]
teşekür ederim yaso,
[quote=eksper;231182]gandi durumu nedir bilmiyorum ama rahmetli babamın rahatsızlıgında cok zorlandım...allah korusun insanlık hali kan falan ihtiyacın olursa yaz koşarak gelirim....[/quote]
durum o boyutta deyil, bir enfeksiyon,akciğerde meydana gelen enfeksiyon var, ilaç tedavisindeyiz, toparladık, dün fena idi, ilk defa korkuttu beni, ama şükür şimdi ayakta ve toparlıyor, çok dikkat gerekiyor bundan sonrasına,.....
tüm kardeşlerim sağolsun, ilginize sonsuz teşekkürler,....sağolun, iyiki varsınız,
IMF BASEKONOMISTI: FON AKISLARI BALONLARA YOL ACABILIR, OTORITELER ADIM ATMAYA HAZIR OLMALI
-MATRIKS-
balonun hası burada sabahtan beri EFG ne yapıyor çok merak ediyorum, hadi o işini yapıyor bizim SPK yönetimi ne yapıyor acaba.
[quote=ordi;231243]IMF BASEKONOMISTI: FON AKISLARI BALONLARA YOL ACABILIR, OTORITELER ADIM ATMAYA HAZIR OLMALI
-MATRIKS-
balonun hası burada sabahtan beri EFG ne yapıyor çok merak ediyorum, hadi o işini yapıyor bizim SPK yönetimi ne yapıyor acaba.[/quote]
efg alıyorsa dowdan emindir gece için
sevgili gandi...
geçmiş ossun bitanem...acil şifalar dilerim güzel kardeşim....
durum su...
kimseye kurus yok...ne longcuya ne shortcuya....
vaziyet kel....
kel cünki vade sonu yaklaşıyor....
longcuya maldan in diyorlar....oda inmiyor...forumlardaki usaglar degil...slow olanlar....
agam vadeyi yukarıda kapatırım izlenimini verdi bi kerem...bu halde longcu slowu fursan inmez...yani ben olsam inmem...onlarda inmiyor...acık poz sayısı iki vade toplamında 230 000 i furdu bi ara...
velhasıl usaglar...
vade sonuna kadar beklecegim....kumar bu...ya herro ya merro...
aps 230 000 olunca...longcu slow....fiyat artarken aps artıyor diyerek kessen maldan inmez....İNDİREMİYOR....
bakalım kim kazanacak...HERKES Mİ....
800 şort...