-
[quote=a.kaya;304101]bu ülkelerin vobu dahamı iyi ki sanmıyorum bu vadeli işlemlerde bu tür oyunlar hep oynanıyor okuduğum kitaplarda vadelinin tehlikeli bir arena olduğu defalarca tekrarlanıyordu.Vadeli işlemler her ülkede aynı şekildedir diye düşünüyorum bende.Eğer takip eden varsa anlatırsa sevinirim misal Fdow unda bizimki kadar ters hareketler yaptığını görmüştük geçenlerde[/quote]
gelişmiş ülkelerin borsası ve foreks pek rassal olmuyor. saydığım ülkeler zaten gelişmekte olan ülke borsaları...
-
Du bakalım yakın stop'lu bir long harekatı için şartlar oluşuyor mu ne... Ufak ufak girelim.. Sistem de long'da zaten... 88.500 altı stop&reverse yaptırır... Bu yataylık patladı mı sağlam gider gibime geliyor... Kurt puslu havayı sever... :)))
-
[quote=Strategist;304104]Du bakalım yakın stop'lu bir long harekatı için şartlar oluşuyor mu ne... Ufak ufak girelim.. Sistem de long'da zaten... 88.500 altı stop&reverse yaptırır... Bu yataylık patladı mı sağlam gider gibime geliyor... Kurt puslu havayı sever... :)))[/quote]
yön yukarı bence... 91bini görmeden rahatlamayacak gibi...
ama benim göstergeler 2 gündür flatte ona uyacağım.
-
gediğin serverlar bozuldu , kesin bi hareket olacak.. not artacak ne bileyim vob yandı kapatıyoruz filan diyecekler herhalde :)
-
Buradan bi 500 puan bassalar kimse noluyo demeyecek artık...
yyşd..
-
Demiştim bak, kimse noluyo demiyor...:..:
-
iyice bo..unu cıkardılar be
-
Garantinin grafı atıyorum arada ama umarım kalabalık yapmıyordur..Vadeli demek garan demek...
[img]http://666kb.com/i/bo1kpjfwudc3l53v6.gif[/img]
-
[quote=Sekube;304114]Buradan bi 500 puan bassalar kimse noluyo demeyecek artık...
yyşd..[/quote]
hay dilini eşşek arısı sokmasın.dng
-
ula yine kolbastı yapmışlar..89150-88375 haşırttt diyeee
-
sistem hala longda... poz zarardayken sisteme ne kadar güzel uyuyorum..eh uh ehu...üwwwww
-
14:05 89.250 alıyorlardı 14:45 88.350 verdiler oha be oha...el insaf bugünkü kaçıncı doldur boşalt.asfalt ağladı be...
bugünkü hareketler 1.000 yukarı-1.000 aşağı-700 yukarı-1.000 aşağı...
yakalayan varsa ihya oldu.