geçmiş olsun.......acil şifalar dilerim.......
çok üzüldüm...........
Printable View
geçmiş olsun.......acil şifalar dilerim.......
çok üzüldüm...........
73 ün altına iner ve fake yapıp derhal geri çıkmazsa.. hedefde önce 72 sonra 70bin var..
olurmu derseniz ağa bilir... neden olmasın..
1/10 lökledim sisteme ve göstergelere kaşı...
73 altında stop yapıp şorta dönebilirim.. o nadaki hareketlere bağlı...
kuzum yolun düşerse bu virane eski mekanına bi yorum geç de dinleyelim..
sevilerle...
BOZo Dayı...
senin poz ve beklentin nedir...
özledik seni nerelerdeydin...
kara cumadan habar var mı?
[QUOTE=indregandi;230978]tünaydın arkadaşlar, eşimin aniden rahatsızlanması üzerine dün acilde sabahladım, şükür gelinen noktada biraz olsun rahatladık, .....
bu nedenle bir süre sizleri takipte sanırım geri kalacam,.....en kısa zamanda telafi etmek dileklerimle,....[/QUOTE]
Geçmiş olsun inşallah kısa sürede iyileşir acil şifalar dilerim
pala lönkçüleri sıraya dizmiş falakaya çekii. insan evladı demii vurii.
len vurma deyyus. vallaha forumda kimliğini açık ederim. doğum gününde beraber çekindiğimiz fotoları yapıştırırım foruma oğa göre...
[quote=Kutsal Hazine Avcısı;231119]pala lönkçüleri sıraya dizmiş falakaya çekii. insan evladı demii vurii.
len vurma deyyus. vallaha forumda kimliğini açık ederim. doğum gününde beraber çekindiğimiz fotoları yapıştırırım foruma oğa göre...[/quote]
bu palanın da zayıf noktası bu. kimliği ortaya serilecek deyi ödü gopar. hemen toparladı piyasayı .dng
[quote=boz ayı;231091]geçmiş olsun.......acil şifalar dilerim.......
çok üzüldüm...........[/quote]
sağol boz ayım,
okudum..gecmiş olsun kardeşim...rabbim şifa versin...
[quote=eksper;231164]okudum..gecmiş olsun kardeşim...rabbim şifa versin...[/quote]
teşekkürler experim,
poz yok...kös kös bakıyorum alavare dalavereye....dolayısıyla mamada yok kazıkta...ha ha ha
gandi abi..
allah acil şifa versin..
insalah kısa zamanda sağlığına kavuşur..
geçmiş olsun..