-
son atak olursa bankalara holdingler eşlik etmeli.....hatta holdingler başı çekmeli...
senaryoda holdinglerin bankaların sahibi olduğu..ve buna rağmen çok iskontolu
işlem gördüğü olmalı......
ben böyle düşünüyorum....son atak olsada olmasada şort poz..koruyacağım..
sinyal gelince tepeden dönüşte şortlarımı full yapacağım......
adı üstünde son atak....son parti......
-
günaydın......
değişen birşey yok, öncelikle 74.600-800 bandına inmeli piyasa... bu olmadığı sürece sinyal oluşumundan sözedemeyiz...
kolay gelsin...
-
75.400.....altında şortlar rahattır...
[B]iki rakkama dikkat ...75.400...75.850......[/B]
[B]iki pivot kabul edin........[/B]bu rakkamların üstünde yukarı potansiyel vardır..
altında yoktur....bence..
-
75bin üzerine atak öncesi alım şansı tanımaması anlamlıymış... fazla yol alamadı...
şahsen yeni en yüksekler beklemiyorum, fakat tepe yapısı bitmeden kısa açmam...
-
[QUOTE=halojen;269848][B]75bin üzerine atak öncesi alım şansı tanımaması anlamlıymış... fazla yol alamadı...[/B]
şahsen yeni en yüksekler beklemiyorum, fakat tepe yapısı bitmeden kısa açmam...[/QUOTE]
aslında bu pala dediğimiz oluşum baya insaflı.... gidecekse fırsat tanıyor almamız için... :)
spekülasyon vs. diyoruz ama çoğu zaman belli ediyor elini... bazen anlayamıyoruz...hata bizde...
-
MOODY'S, HINDISTAN'IN YEREL PARA CINSI DEVLET TAHVILLERININ NOTUNU 'BA2'DEN 'BA1'E YUKSELTTI, GORUNUMU: POZITIF
-MATRIKS-
[I]son yükseliş olacaksa böyle bir haber olmalı..ve dediğim gibi holdinglerle olmalı..[/I]
[I]başka bir şey kalmadı elimizde..olsa dükkan sizin....[/I]
-
[quote=boz ayı;269852]MOODY'S, HINDISTAN'IN YEREL PARA CINSI DEVLET TAHVILLERININ NOTUNU 'BA2'DEN 'BA1'E YUKSELTTI, GORUNUMU: POZITIF
-MATRIKS-
[I]son yükseliş olacaksa böyle bir haber olamalı..ve dediğim gibi holdinglerle olmalı..[/I]
[I]başka bir şey kalmadı elimizde..olsa dükkan sizin....[/I][/quote]
Holding deyince bir gözüm hep koçta.U100=koç olmasına dikkat ederim.Koç 5,60 şuanda yani, 56 bin endeks seviyesinde kalmış...Ali Koç tepesine binmiş geçen haftalarda epey mal sattı...Hala çok güçsüz görünüyor, ya endeks ona gidecek ya da koç endekse..
-
[B]75.400..[/B]altında....23.6 fibomuz [B]74.600....[/B]buraya kadar gevşeme gelebilir...
üstünde ise [B]75.850[/B]..önemli..geçilse bile [B]76.600..de ikili tepe var...[/B]
-
[quote=boz ayı;269558]günlüklerde ikili tepe yaptık.......en net olan şu an için budur...[/quote]
[I]cuma akşamı yazdık...en net olan ikili tepedir.....[/I]
[I]:..:[/I]
-
[B]petrol aşağı döndü.....her yer karanlık...........[/B]
[B]işte gerçek indikatör....[/B]
-
[QUOTE=halojen;269839]günaydın......
değişen birşey yok, öncelikle [B]74.600-800 bandına[/B] inmeli piyasa... bu olmadığı sürece sinyal oluşumundan sözedemeyiz...
kolay gelsin...[/QUOTE]
bu bandı pas geçerse 76.625 üzerine çıkar dönüşünde.....
geçmezse iyi olur..... :o
-
bugün yapılan endeksi soğutma..ve yatırımcılara 75.000 endekse alıştırma çalışması...
arada günlük trade karları..ama düşük işlem hacmi özellikle....bu önemli...gevşemede
işlem hacmi düşüyor görüntüsü veriliyor.....ben ucuz numara yemem.....
satıcılar istekli değil yalanı...
işlemi yapan spotta ve vob..da pala......istediğni gösterir.....bende istediğimi görürüm..