Bunlar O.Ç Oduncu çırağı yaw
Printable View
Bunlar O.Ç Oduncu çırağı yaw
Löng ulem pala löng ne edersen et yemem.:)
[quote=adalı54;304079]Bunlar O.Ç Oduncu çırağı yaw[/quote]
Ben dün vadelinin hareketleri değişti derken bu tip hareketleri kastediyordum.Aniden 500 puan kaldırıp, basabiliyorlar..
Forex e döndü burası yazıktır ya Diyecek şy bulamıyorum
[quote=TÜRKOĞLU;304078]manyadılar kesinlikle...88.550/575 çalışırken caaart çiziyor 89.125 e kadar tek bar 550 pıvan daha...yaz kızım kereviz :..::D[/quote]
herif stopları patlatıyor başka bi nedeni yok bi anda 2600 kont ile tüm kademeleri çizdi o barda ve tekrar aşağıya ancak trend göstergesi 15 dk likte 28 nden beri yatay diyor .dng ve devamlı carpıyor bu arada Asti YVD de grafikle işleme ne zaman geçmeli sence aralık grafikte sistem çalıştırıyom hala da :o
89700 den 88650 ye yuh artık 700 den longlayan kalmamıştır sanırım trende :o bi ablamız vobu bırakın demişti galiba bundan dolayı demiş :(
ben sordum aracı kuruma 1000 lot çizmiş
15 dklıkdaki dev tobo tamamlansın 1 milyon çiçek açsın
büyük oyuncuların niyetleri vobu forekse benzetmekse hiç uğraşmasınlar biz salakmıyız 1-10 kaldıraç oynuyoruz. aslına gideriz teminat parası cebimizde kalır daha iyi. ama vobta uzun süredir oynayan emektarların çoğu rassal eğrilikten dolayı oynar. forekste uzun vadede ne sistem ne histem çalışır. yazı tura sisteminden başka sistem pek çalışmaz o da bizi bozar... bu son değişikliklerden sonra arjantin,çin meksika,brezilya gibi ülkelerin türev piyasasına çok kişi kayabilir... açıkçası ben düşünmüyor değilim...
[quote=negrolino;304090]ben sordum aracı kuruma 1000 lot çizmiş[/quote]
12:24 de 2109 kontrat bi anda işlem olmuş matriks alarm koymuştum orda çıktı
it's time to long
[quote=sovalye;304097]büyük oyuncuların niyetleri vobu forekse benzetmekse hiç uğraşmasınlar biz salakmıyız 1-10 kaldıraç oynuyoruz. aslına gideriz teminat parası cebimizde kalır daha iyi. ama vobta uzun süredir oynayan emektarların çoğu rassal eğrilikten dolayı oynar. forekste uzun vadede ne sistem ne histem çalışır. yazı tura sisteminden başka sistem pek çalışmaz o da bizi bozar... bu son değişikliklerden sonra [B]arjantin,çin meksika,brezilya[/B] gibi ülkelerin türev piyasasına çok kişi kayabilir... açıkçası ben düşünmüyor değilim...[/quote]
bu ülkelerin vobu dahamı iyi ki sanmıyorum bu vadeli işlemlerde bu tür oyunlar hep oynanıyor okuduğum kitaplarda vadelinin tehlikeli bir arena olduğu defalarca tekrarlanıyordu.Vadeli işlemler her ülkede aynı şekildedir diye düşünüyorum bende.Eğer takip eden varsa anlatırsa sevinirim misal Fdow unda bizimki kadar ters hareketler yaptığını görmüştük geçenlerde