-
[quote=Strategist;221610][COLOR=red][B]Onu bunu bilmem[/B][/COLOR]... Tam saymadım ama son 15 trading gününden 11 veya 12'sine gap yiyerek başladım... Tanımasam Pala beni sevmiyor gibi bir hisse kapılacağım... :)[/quote]
şş bişeyi de bil bea gayri::::::
-
[quote=Astatin;221611]valla histem longda ama sistem şortta..way[/quote]
Unlu kurabiye abi,
Gördün mü hipnotasyon sonuçlarını?. Aste, garmaşık duygular içine girmiş:D
-
70800 altında 15 dklık kapanış istiyovrum..annıyormusun beni.....
-
[quote=Astatin;221625]70800 altında 15 dklık kapanış istiyovrum..annıyormusun beni.....[/quote]
Beyaz'ın programları Cuma geceleri,
annıyormusun beni....;)
-
on the door i think .. üvvv ... avatar belli poz belli .. zayıflık var tahminim .. baskı belli bence .. üvvv
-
in the room..no other way...either short way or highway...go away go away...no way
-
[quote=Astatin;221625]70800 altında 15 dklık kapanış istiyovrum..annıyormusun beni.....[/quote]
[I]he walla çok makbule geçer.....[/I]
[I]açlıktan ölüyor bozz amcanız....[/I]
[I]üvvvvv.....[/I]
-
gecen sene bu zamanlar x30 29000 dow 9-10.000 ..Dow yine aynı bizimki 72000 oldu..
Ben buraya dokerim çimentoyu arkadaş..
-
[quote=excali;221617]Unlu kurabiye abi,
Gördün mü hipnotasyon sonuçlarını?. Aste, garmaşık duygular içine girmiş:D[/quote]
hipnotasyon değil lem hipopaskurasyon. cahal! .dng:::
-
[quote=KIZILAGA;221648]gecen sene bu zamanlar x30 29000 dow 9-10.000 ..Dow yine aynı bizimki 72000 oldu..
Ben buraya dokerim çimentoyu arkadaş..[/quote]
abey, ben bi miyendis olarak derim ki, çimento yetmez.
az agrega biraz da su katman lazım gayri. :..:
-
[quote=unlimitted;221649]hipnotasyon değil lem hipopaskurasyon. cahal! .dng:::[/quote]
Yok lem. Epilasyon mence.kom
Sen, barac türleri hakkında açıklama yapmıyacak mıydın?:confused:
-
[quote=unlimitted;221649]hipnotasyon değil lem hipopaskurasyon. cahal! .dng:::[/quote]
sistem çarpılması hastalığının latincası boyle deniyor dimekki hmmmm::::::