günaydın bol kazançlı bir hafta dilerim
Printable View
günaydın bol kazançlı bir hafta dilerim
Günaydın hayırlı işler
bol kazançlı haftalar arkadaşlar.
hayırlı sabahlar/haftalar--bol kazançlar
Berat kandiliniz mübarek olsun.
günaydın . hepimizin...berat kandili mübarek olsun....
[quote=boz ayı;269763]günaydın . hepimizin...berat kandili mübarek olsun....[/quote]
boz abi stres testi açıklandı. bi yorumun olucakmı? kara pzt/pers beklentin devam ediyormu? saygılar
stress testleri bitti..borsalar bir miktar yukarda açıldı..aynı zamanda euro/usd paritesi ..de yukarda.....
işte bana göre bu olmaz..olmamalı..biri yanlış bence..euro /usd çıkıyorsa borsalar çıkmamalı....petrol yukarda borsalar petrol ile çıkıyor olabilir....
çok yakında göreceğiz.....bu denklemin nasıl çalıştığını......ben makro tahminlerimi
anlatıyorum...euro/usd paritesi yükdeliyorsa bankalardaki fonlanma sorunu bitmemiştir.
bu durumdada borsalar özellikle euro bölgesi borsaları çıkamazlar.....izleyelim....
acele etmeyelim.....ben erken görebilirim.....büyük ekonomistler bu denklem bozulmadan konuşmazlar..eee işin içinde karizmayı çizdirmek var......
[quote=trader38;269766]boz abi stres testi açıklandı. bi yorumun olucakmı? kara pzt/pers beklentin devam ediyormu? saygılar[/quote]
[I]son durumda ötelendi......ama çok uzağa değil.....[/I]
[I]aslında perşembe olabilir..ama bazı gelişmeler biraz daha sonra diyor..[/I]
[I]çok uzun sürmez...şimdilik revize etme gereği duyuyorum...[/I]
[I]yeniden gündeme getireceğim...:)[/I]
76.000 maliyetli 1/2 poz..şortlarla devamm.....
Günaydın dostlar....hayırlı haftalar......bol kazançlar...
Berat kandiliniz mübarek olsun.
[B]pivot 75.850.......[/B]
[B]makas T.A...[/B]
[B]destek....74.900........direnç......76.550....[/B]
yine..yeniden 75.400......
biz ayrılamayız..kolay kolay..
[quote=boz ayı;269799]yine..yeniden 75.400......
biz ayrılamayız..kolay kolay..[/quote]
[I]neden ayrılamayız.....çünkü çöküş yakındır......[/I]
[I]yakın olmasa ayrılırdık....[/I]
[I]son atak olur mu..?? yada zirvede yatayda beklermiyiz çöküş otobusunü..[/I]
[I]beraber göreceğiz....benim fikrim fazla zaman kalmadı..ama unutmayın ben slow traderım...benim için 2 -3 hafta kısadır..size uzun gelebilir...[/I]
[I]dahada önemlisi yukarda alınacak puanlarla aşağıda alınacak puanlar mukayese bile edilemez....[/I]
.lelele