-
[quote=mirzaşan;340244]hocam crash a mı gidiyoruz... Aşağı baskı son sürat kademeler çok zayıf...[/quote]
bugün 800 puvan daha düşerse, örneğin 73500 den ne yapar 72700 de aşırı satış indiği boşa çıkar, takip eden günler hep aşağı demek şelale olur ve 61 de alır soluğu, bu gün önemli,....
-
250 dibini kaçırdım, .....iyi dipti, uzun yazıları seans bitimine almak lazım...
-
73 te bekliyorum... bakalım gelecek mi... bu aynı zamanda ateşle oynamak gibi...
-
Geçici dip 727xx tahminim,....
-
73 ler geldi.. eyvah eyvah...
-
72700
Buradan tepki geldi geldi gelmedi turkeyi koy sepete,....
-
Eğer bir tepki koyarda 736xx lere kadar kalırsa, yarın 72700 geçilemesse seneryo 1 çalıştır demektir,
eğer 72700 tutmaz ise tamek alaska frigo olur,
-
hocam ben sâlâ verdirmeye gidiyorum... Mevtayı hiçte iyi bilmezdik...
-
ayılık büyük nimetmiş... birkez daha anladık... öküz çevirme yaptılar milleti...
-
[quote=indregandi;340311]Eğer bir tepki koyarda 736xx lere kadar kalırsa, yarın [B]72700[/B] geçilemesse seneryo 1 çalıştır demektir,
eğer [B]72700[/B] tutmaz ise tamek alaska frigo olur,[/quote]
buraya dönersek kanala girmiş olacağız... piyasada long kaldı mı acep... ben tutuyorum... öküzlük işte...
-
[quote=mirzaşan;340339]buraya dönersek kanala girmiş olacağız... Piyasada long kaldı mı acep... Ben tutuyorum... öküzlük işte...[/quote]
zarar etmeden bu iş olmaz,......:..:
-
Dünden 50000 civarı kontrat vardı, bir şekilde sisteme dahil olacaktı bu, konj aşağı idi, faiz feşmekan usd,...
Yabtks oran hız kesti adamlar güzel güzel topluyorlar, kimi spotu.....