-
[quote=indregandi;230978]tünaydın arkadaşlar, eşimin aniden rahatsızlanması üzerine dün acilde sabahladım, şükür gelinen noktada biraz olsun rahatladık, .....
bu nedenle bir süre sizleri takipte sanırım geri kalacam,.....en kısa zamanda telafi etmek dileklerimle,....[/quote]
abi çok geçmiş olsun
-
Sn. Indregandi acil şifalar dilerim. Geçmiş olsun abi.
-
geçmiş olsun, acil şifalar dilerim.
-
eyi günner uşahlar,
bu palayı dün ağşam kelle paça çorbası içirmeye götürdüm. eh kaz gelcek yerden davuk esirgenmez.
çorbayı görünce bu ne uşağım dedi. kelle paça dedim. o neki dedi. ya işte head and shoulders (omuz-baş formasyonu) gibi bişi buda dedim.
töbe töbe dedi. yav sizin millet borsaya ne meraklı çorba ismini bile formasyon adından seçiisiniz dedi.
hee öyle dedim. biz anamızın garnından bir elinde ekonomist tiploması diğerinde borsa indeksiylen doğuyoruz.
güldü. eyi eyi dedi. sizde daha soyacak adam çok çıkar o zaman dedi.
hee dedim bizim cörtçü uşahlar laftan heç anlamii valla dedim. galiba haklısın dedim.
neyse lafı uzatmayım. dedim bu senin cörtçülere vereceğin 5000 puvanlık hedaye noldu dedim.
goldmanın haberiynen bile 1500 puvan indin dedim.
uşağım dedi. goldman olayında benim bacağıma sıkmışlar dedi ben hedaye mi düşünecem dedi. hem bilirsin dedi ben hedaye verceksem sürpriz yapmayı severim dedi. heç beklemediğiniz bir andan bir pala sana çiçek uzatırsa şaşırmayasın dedi.
he anladım da dedim bu 5000 puvan gümbürtüye mi gitti yani şimdi dedim.
yoh dedi onu yazdım kenara dedi. emme dedi şu 75i çoh seviim. çoh yuvarlak rakam dedi. bilirsin yuvarlak rakamları çoh seviim dedi. zaafım var dedi. 100 ün de % 75i edii dedi. bilirsin matematiğim eyi değildir emme maaşını ödediğim pek çok zeki uşağım var dedi. onnardan öğrendim dedi.
bilirim dedim.
hee dedi bu 75 i bi görek hele dedi. yoğsa bu işler eyle sırayla olmaz dedi. bu işler paraynan olur dedi. parayı veren düdüü çalar dedi.
75,500 diyodun daha önce dedim.
uşağım dedi o goldmandan önce bacağıma sıkmaları öncesiydi dedi. zaten sizin jani 73,500 de ztop olcam yazmadımıydı dedi. o çohtan ztoplamıştır dedi.
emme ztoplamadıysa yazsın yine ona göre bişeler yaparız dedi. severim janiyi dedi. has uşağdır dedi.
beyleyken beyle uşahlar.
elçiye zeval olmaz.
-
[quote=indregandi;230978]tünaydın arkadaşlar, eşimin aniden rahatsızlanması üzerine dün acilde sabahladım, şükür gelinen noktada biraz olsun rahatladık, .....
bu nedenle bir süre sizleri takipte sanırım geri kalacam,.....en kısa zamanda telafi etmek dileklerimle,....[/quote]
geçmiş olsun. acil şifa olsun.
-
üstad geçmiş olsun Allah acil şifa versin. umarım önemli bişey yoktur, uşahların bana ihtiyacı var dersin, yenge de fazla naz yapmasın iyileşip en kısa zamanda seni bize göndersin:)
-
Büyük gecmis olsun İndicim,umarım kısa zamanda saglıgına tekrar kavusur..
-
düm dostların taziyelerine teşekkür ederim,.....
dün bir süre mal tutmayacam demiştim, buda beni bu sıkışıklığımda ayrıca rahatlatmış oldu,....
-
Geçmiş olsun
Abi geçmiş olsun mevlam acil şifalar versin..
[quote=indregandi;231005]düm dostların taziyelerine teşekkür ederim,.....
dün bir süre mal tutmayacam demiştim, buda beni bu sıkışıklığımda ayrıca rahatlatmış oldu,....[/quote]
-
artık bu adamlar bizi yormuştu, bu nedenle yeni bir trade taktiğyle oynayacam, bu taktik günlükte minumum 300 puvan üzerine kurulu olacak, bana faydası ise mal taşımıyacam, ekrandan bir parçada olsa uzaklaşabilecem, .......
py nin görece sakin olduğu ve tekniğin çalışabildiği kısımlarda getiri şansı elde etmiş olacam, bir süre bunu uygulayacam,........
her gün günsonunda flat olacam ve bu nedenle kendime de biraz olsun zaman ayırabilecem,....
-
allah şifa versin, geçmiş olsun gandim.
-
ve bu tekniği deneme mayetinde, düşünün öğleden sonra pc açmama rağmen, zirvenin 1000 puvan aşağısından short olabiliyorum, geldim tesadüf etti açtım, 675 short,....yok 1000 puvan aşağıda e olabilir,....ayrıca bu sayede short kadar long da yapmış olacam ve tek taraflılık törpülenmiş olacak, ......yani gördüğüm ne ise oynadığım o olacak,......