43200 e 2000 adet yazdı lar gidecek gibi mi? yoksa marbas kafa mı buluyor yine ? ooofff siesta zamanıı kafa bırakmadılar .....
Printable View
43200 e 2000 adet yazdı lar gidecek gibi mi? yoksa marbas kafa mı buluyor yine ? ooofff siesta zamanıı kafa bırakmadılar .....
garan 3.80 yatsın bu iş çözülür.dünki grafta kanal dışına çıkmıştı bugün tekrar girergibi yaptıama başarısız oldu.
Jerfınım, tesbıhlı sabırtaşım, kızağam,
şincik ben buralardan kısa ilave kısa yapsam zarara ortak olur muyuk?
sevaba gecer, hersey para değil, ötekı tarafı da var bu hayatın
ne dersın???
bugün 300 puan marj var.. bakalım kopcaz yakında..
[quote=Leblebi;124746]garan 3.80 yatsın bu iş çözülür.[/quote]
garan striprız de yapsa çözmezler bunlar...
Tüh be tam yemeğe gitmiştim vermiller ben geldim tekrar almışlar en iyisi ben tekrar gideyim , fx ci bir kademe rica etsem teşekkürler.
[quote=tuareg;124749]garan striprız de yapsa çözmezler bunlar...[/quote]
Siz ne yapmasını istiyorsunuz ki?:::
[QUOTE=tuareg;124747]Jerfınım, tesbıhlı sabırtaşım, kızağam,
şincik ben buralardan kısa ilave kısa yapsam zarara ortak olur muyuk?
sevaba gecer, hersey para değil, ötekı tarafı da var bu hayatın
ne dersın???[/QUOTE]
bu borsa bugün düşmez.üüüüüüüüü çok keyifsizim.üüüüüü
28 29000 lerde böyle bezdirmişlerdi.. mal çıkılyo galiba..zaman alıyor..
[QUOTE=tuareg;124749]garan striprız de yapsa çözmezler bunlar...[/QUOTE]
öyle deme abi 3.80 devamlı estek direnç olmuş kırılma demek 3.5altına kanal açar . bunu gören piyasa salar aşagıya.
[quote=excali;124682]Unlimitted,
Seyyah da listede miydi?:::[/quote]
8 numero! :..:
[quote=tuareg;124688]Totem yapalım, herkes hep bır ağızdan 'hay ben bu shortun..' diyerek poz kapadıgını ve hatta longa gectıgını soylesın, bakalım bırseyler değişecek mı? Bir kişi ilave short acar piyasa değişir, bir kişi voba tövbe eder dünya değişir.:)[/quote]
cıx, öyle olmuyo. taa içten, en derinlerden, beyin süzgecinden geçmemiş şekilde gelecek o duygular. :..:
VIP gelmiş, açılın. :))) hoşgeldin Cerfin.
[quote=jerfin;124752]bu borsa bugün düşmez.üüüüüüüüü çok keyifsizim.üüüüüü[/quote]
Üzülmee, stres yapma, aslında bır kısmını hazıranda kapatıp ağustosta kısalsan rahat edersın, .brv