bildigim bütün küfürleri ettim bugun....buraya yazsam forumda birkişi kalmaz.....
Printable View
bildigim bütün küfürleri ettim bugun....buraya yazsam forumda birkişi kalmaz.....
[quote=eksper;230687]bildigim bütün küfürleri ettim bugun....buraya yazsam forumda birkişi kalmaz.....[/quote]
abi sakin ol...üüü
[quote=indregandi;230658]bir süre gün içi hariç poz tutmayacam,.......ne halleri varsa görsünler, kimi savunuyorsa savunsunlar,.....[/quote]
bu sıradada çarpılmamalısın...madem günlük takılacaksın, günlük nevale belirle ve onu aldığın anda kaybol. yoksa adamın psikolojisinin içine mıçıp dahada beter ediyorlar... tecrübeyle sabitir...
[quote=dede;230693]bu sıradada çarpılmamalısın...madem günlük takılacaksın, günlük nevale belirle ve onu aldığın anda kaybol. yoksa adamın psikolojisinin içine mıçıp dahada beter ediyorlar... tecrübeyle sabitir...[/quote]
dedem sevdim seni,....
slm millet indi hoca sahaya inmeyince kimse buraya misafir olmamış:) indi hoca buraya yumruk havaya:) palaya helal olsun makası gene + 500lere çıkardı İHABYY:)
mentalray long devam
sibop shortingale oldu
[IMG]http://i40.tinypic.com/ipwc9h.png[/IMG]
İndi hoca,cok sinirlendi dün bunlara,bugun bi uyusun kendine gelsin ondan sonra gelsinde sunlara bi dersini gostersin dileklerimle...
Fxci saolasın sibobu sevdim:)
günaydın nerde bu cörtcü keriz grubu....
[quote=borsa8447;230895]günaydın nerde bu cörtcü keriz grubu....[/quote]
kerizlik bizde pala bulmuş bizim gibi kreizi yoluyo işteüüü spot ekside vadeli +0,54 yukarda+.:::
[quote=sadberk22;230931]kerizlik bizde pala bulmuş bizim gibi kreizi yoluyo işteüüü spot ekside vadeli +0,54 yukarda+.:::[/quote]
Umalımda bu artı makasta pala shortluyordur..
tünaydın arkadaşlar, eşimin aniden rahatsızlanması üzerine dün acilde sabahladım, şükür gelinen noktada biraz olsun rahatladık, .....
bu nedenle bir süre sizleri takipte sanırım geri kalacam,.....en kısa zamanda telafi etmek dileklerimle,....