istermisin şimdi dax artıya geçerken bizimkini bassınlar aşşa...veya dax artıya geçerken bizimkide abartsın 76 falan olsun.. ula pala ula pala..always kick mala... du bakalım
Printable View
istermisin şimdi dax artıya geçerken bizimkini bassınlar aşşa...veya dax artıya geçerken bizimkide abartsın 76 falan olsun.. ula pala ula pala..always kick mala... du bakalım
yuh artık be bilerek mi yapıyor yoksa harbiden bilmediğimiz bi durum falan mı var acaba burası için
[quote=a.kaya;368724]yuh artık be bilerek mi yapıyor yoksa harbiden bilmediğimiz bi durum falan mı var acaba burası için[/quote]
bugün banka bilançoları gelecekmiş....
sakin..sakin..derin derin nefes alıp verelim..acele etmeyelim..du bakalım..
ivit...seans açılmadan kafana koyduğun plansı uygulamak en güzeli..hani testlerde ilk aklına gelen doğrudur derlr ya..o hesap.. :)
vob30 gısaları kapattık...ekimgold lonkların bir kısmını sazanlara teslim ettik, istediğimiz kadar-miktarda olmasa da...
du bakalım
s.a ağalar
nasıl durum
don gömlek longum :)
eftlopedro,
400 den verdim az pilav şortu... (excali için açıklama 1k :))...deneysel çalışma
Dedim arkadaş ben shortum ya kesinlikle düşmez burası ben ne zamanki flata geçeyim o zaman düşer :..: Dowun büyük düşüşüne
-0,70
[QUOTE=Astatin;368727]ivit...seans açılmadan kafana koyduğun plansı uygulamak en güzeli..hani testlerde ilk aklına gelen doğrudur derlr ya..o hesap.. :)
vob30 gısaları kapattık...ekimgold lonkların bir kısmını [B]sazanlara[/B] teslim ettik, istediğimiz kadar-miktarda olmasa da...
du bakalım[/QUOTE]
Teessüf ederim. :mad:
Astepatron sazan gral 74 üstü 5 lik long sinyaline uyarım demiş sen tersine takılıyorsun yine ....
[quote=sazan;368734]Teessüf ederim. :mad:[/quote]
:D:D:D hoşgeldin patron...sırf sen gel diye yazıştım onu:D
[quote=Se_M;368735]Astepatron sazan gral 74 üstü 5 lik long sinyaline uyarım demiş sen tersine takılıyorsun yine ....[/quote]
Sazangral tam olarak şunu demiş;
74 üzerinde 5 dklık sistem al verirse ona uyarım... yani 74 üzerinde al sinyali gelir dememiş...üüün...sazan ın 5 dklık sisteminin al verdiğini bileydik o zaman birşeyler diyebilirdik.. :) ama benim poz zaten deneysel her an istoplayabilirim:D