[QUOTE=sazan;221568]Astet, sulçuklu, fx pozisyonunuz nedir ?[/QUOTE]
kısa abi .. fxcide kısaydı en son sanırım saat başı .. astetde kısadır tahmiinm .. bullmarketde kısa açtı ( o açınca yükseldik zaten üüü ) baya kısa varız yani .. üvvvv
Printable View
[QUOTE=sazan;221568]Astet, sulçuklu, fx pozisyonunuz nedir ?[/QUOTE]
kısa abi .. fxcide kısaydı en son sanırım saat başı .. astetde kısadır tahmiinm .. bullmarketde kısa açtı ( o açınca yükseldik zaten üüü ) baya kısa varız yani .. üvvvv
[quote=selçuklu;221567]bende yok patron takas falan hiç bilmiyorum .. graf istersen projeskyon istersen var onlar .. :o[/quote]
Tamam aga...Projeksiyon yap..nE yapalım..Pasta yoksa proje var :)
[quote=selçuklu;221569]avatarım nası olmuş patron .. üvv :o[/quote]
aapılas...teprik ederim..yalnız dekoratif malzeme olarak şelalenin kenarında felan bir ayu olsa iyi olurmuş..:::
[QUOTE=ERK;221561]uyumaa...
olayım allahına...[/QUOTE]
olmuyo zaten:..: kurban:)))
[QUOTE=KIZILAGA;221573]Tamam aga...Projeksiyon yap..nE yapalım..Pasta yoksa proje var :)[/QUOTE]
:D:D sabahtan yaptıydım patron onu sunayım .. buyur .. :::
[QUOTE=selçuklu;221279]özel teknikler kullanarak hazırladığım tahmini projeksyonum ... kimse etkilenmesin ama ...... üvvvv .. :D
[IMG]http://i39.tinypic.com/2dj1bo8.jpg[/IMG][/QUOTE]
[QUOTE=KIZILAGA;221570]Yuksek miktarda beton dokucem buralardan ama mumkunse çimentolar için bir pasta..
Buralardan dokup 53000 e kadar granitleştirmek istiyorum.Sonra rusyaya gidicem.[/QUOTE]
Patron hoşgeldin uzun zamandır görünmedin
O zaman ayrışmışız dostlar. Sazan LONG.
Sizleride beklerim.
Yerinizde olsam vobda 719xx yeresinin kırılmasına dikkat ederdim gayri....
Kırılım ordan olmalı gayri... Kırılmazsa aynen aşayasına gider ..
demedi demeyin peynir ekmek yemeyin...
[IMG]http://i44.tinypic.com/etutu1.png[/IMG]
NDX 1970 kilit. 1980-2000 de ne yapacağı önemli. 2050 diğer direnç. Üstünde çok olumlu olur.
1940 ve 1910-1920 destekler. 1890-1900 bir sonraki destek. Altında olumsuza döner. 1820-1830.
Kısa vadede 1920 altı kısa vadeli yukarı trendi bozar.
Jelibon.
[quote=sazan;221580]O zaman ayrışmışız dostlar. Sazan LONG.
Sizleride beklerim.[/quote]
Teprik etmiyorumüüüüüü
Son bi 70500-71000 aralığına ziyaret sonrası yukarı hareket düşünürdüm:) nası proje ksiyon ama? 70450 altı kötü olacağından henüz beklememeli oralara diyim:) saygılar.
[QUOTE=Astatin;221583]Teprik etmiyorumüüüüüü[/QUOTE]
bende .. üüüüüü