flat..
Printable View
flat..
bir süre gün içi hariç poz tutmayacam,.......ne halleri varsa görsünler, kimi savunuyorsa savunsunlar,.....
gap da onların olsun, gün iççi yeter, hatta günün yarısı,.....
[quote=dede;230655]bugun 1000 puan yukardan kapatırlar. yarinde 2000 puan çıkarırlar. bu kontrat vadesini 80000 de kapatırlar. durmak yok soyguna devam ederler.. nasıl olsa takip eden yok.[/quote]
aynen olacağı o galiba bugün fena toplamış eleman
sarosçular ve davosçular,.....
[quote=eksper;230657]flat..[/quote]
son longları 925 den dehlemiştim..
şortlamaya elim varmadı..
geceye flat..
iyi akşamlar hepinize..
kapanış durum
alan 4400
satan 5700
makas 150
kapanış 73625
iyi akşamlar cümleten,
kapandı...
73 625...173 025 kontrat işlem hacmi....
bugün...asagı yönelmiş dalgaya binenler...cezalandırıldı....bi daha böyle bişeye hefeslenmeyin dendi...paralarına veda ettirdiler....gitti paralar...aldılar...
[quote=jani;230600]eger EFG batarsa....tüm foruma kumpakıda yemek verip...batısını kutlamazsam namerdim....33 gündür üstümden inmiyor....günde iki kez yumurtluyorum....[/quote]
kuzum bu dediğin oldursa.. 7 kat daul çağırmazsam bende namer oğlu namerdim.. tüm forum şahit olsun...
[quote=jani;230671]kapandı...
73 625...173 025 kontrat işlem hacmi....
bugün...asagı yönelmiş dalgaya binenler...cezalandırıldı....bi daha böyle bişeye hefeslenmeyin dendi...paralarına veda ettirdiler....gitti paralar...aldılar...[/quote]
hehehe
dur daha yaarını var.. sabah gapı var.. var oğlu var...
[quote=indregandi;230654]bu kadar şerrefsiz nasıl biraraya gelmiş,.....flat[/quote]
Sorma Indi sorma,bunlar anglo sakson,bunlar Londra'da Kensington Palace'da oturup,ise aldıkları taseron türev yöneticlerle calısan patronlar..bunlara kafa tutuyoruz 3 kurusluk portfoyumuzle..ne idügü belirsiz bi ton adamı getirmisler,secmisler bir yerlere getirmisler,bunlarda onların ''kıyakcılıgını''** yapıyor..
**kıyakcılık :aygırların ciftlesmesini saglamak icin erkek aygırın cinsell organını disi kısragın cinsel organına birlesmesi icin yerlestirilmesi..
*kıyakcı:bu islemi yapan kisiye verilen ad..
hepinize iyi aksamlar..
[quote=elstock;230679]Sorma Indi sorma,bunlar anglo sakson,bunlar Londra'da Kensington Palace'da oturup,ise aldıkları taseron türev yöneticlerle calısan patronlar..bunlara kafa tutuyoruz 3 kurusluk portfoyumuzle..ne idügü belirsiz bi ton adamı getirmisler,secmisler bir yerlere getirmisler,bunlarda onların ''kıyakcılıgını''** yapıyor..
**kıyakcılık :aygırların ciftlesmesini saglamak icin erkek aygırın cinsell organını disi kısragın cinsel organına birlesmesi icin yerlestirilmesi..
*kıyakcı:bu islemi yapan kisiye verilen ad..
hepinize iyi aksamlar..[/quote]
gün gelir devran döner, biz yinede kendimize mukayet olalım, psikoloji her şey,......:rolleyes: