-
bu arada tahvil 7.99 a.mış ve fekat 8.02 olmuş şu an..ehuehuheuhhue...haklı çıktım sayılır ama dişe dokunur haklılık sayılmaz..ve fekat bugün yada en geç yarın bence geçen haftaki kapanışı olan 8.1 e gelecektir....
tüm canlılar bir gün ölümü tadacaktır..ehuehe
-
3000 puandan geçtim bugün burası eksi kapatmazsa iyidir...
-
[quote=enorton;287862]3000 puandan geçtim bugün burası eksi kapatmazsa iyidir...[/quote]
DOW'u ne yapıp edip + açıracaklar... Orada da KY avlamak lazım... Bu nedenle FDOW'u ve DAX'ı gün içinde yüksek tutmaları lazım, bu da bizim düşüşü geciktirir... Ama gece ne olur bilmem... Bu hafta her geceye short...
-
cumleten selamunaleykum ... kolay gele patronlar...
-
bence de BMC....Genel seçim öncesi önce sıkı bir düzeltme gelmeli aşağıya....Bahane enflasyon ve faizlerin artışı...sonra tekrar yükseliş.. bahane: parasal genişlemenin şirket karlarını arttırması...sonra seçime bağlı olarak devamı yazılır senaryonun..nacak şu gerçek küresel sermaye AKP nin arksında ve bu durumu değiştirecek kısa vadede bir ihtimal yok....İran a saldırı kısmısı ise küçük de olsa bir olasılık olarak akılda dursun
-
[IMG]http://i56.tinypic.com/mrqmhu.jpg[/IMG]
-
[quote=Strategist;287871]DOW'u ne yapıp edip + açıracaklar... Orada da KY avlamak lazım... Bu nedenle FDOW'u ve DAX'ı gün içinde yüksek tutmaları lazım, bu da bizim düşüşü geciktirir... Ama gece ne olur bilmem... [B][U]Bu hafta her geceye short[/U][/B]...[/quote]
Yaşa.. Haftalık Proceksiyon çizmişin. Strateji belli, stratecistin pozisyonu belli. Bu hafta gönül rahatlığıyla akşamlara pozisyon taşırım artık...lelele.lelele::::::
-
[quote=excali;287878]Yaşa.. Haftalık Proceksiyon çizmişin. Strateji belli, stratecistin pozisyonu belli. Bu hafta gönül rahatlığıyla akşamlara pozisyon taşırım artık...lelele.lelele::::::[/quote]
Şimdi ben böyle dedim diye her geceye long yapacan di mi... Uyanık adam... :..: :::
-
Bence o kadar kolay değil, tabiki aşağı gideceğiz ama daha coşku yaşanmadı. Hacim patlar coşku yaşanır derim ki tepe göründü :) Ama şuanda eski tas eski hamam ittirerek yukarı gidiş devam ediyor. Bu hafta da 500 puanda dönersek kimse şaşırmasın...
-
[quote=Strategist;287879][B]Şimdi ben böyle dedim diye[/B] her geceye long yapacan di mi... Uyanık adam... :..: :::[/quote]
Benim, ROC endikatörü üzeri hafif MACD parçacıklı Paris'ten ithal mekano-fizik profesörüm o görüşteydi.. Ondan karar kıldım..
-
kanımca çok daha yükseklerden kapatacagız...zaten çok yüksek açsaydık korkmak lazımdı...
amme kanımca fonlar yavaşca alım yapacak..
artık yerindelik zırvalığı yok...başsavcı ,googleden iddaaneme yapıp hükümet partisini kapatamayacak..işte bunlar ekonomiyi zıplatır.. bana göre alımlar daha devam edecek
-
keser döner sap döner,
gün olur devran döner.
tıpkı yüzbinlerce yıldır olduğu gibi...