-
[quote=Astatin;32387]yeni bir matriks kullanıcısıyım.. Herhangibir hissenin grafiğini açıyorum. Ancak bu grafiği .png, .jpg veya başka bir formatta başka bir yere kaydedemiyorum. Grafiğin üzerinde sağ tıklayınca .png olarak kaydet diye bir seçenek var. Onu kullanarak bir klasöre kaydediyorum ama gidip baktığımda o klasörde öyle bir grafik yok?. Sonuç olarak matriks de bir grafiği nasıl matiks dışına çıkarabilirim :) jpg, gif, png ve hatta bmp ye bile razıyım[/quote]
yokmu bir devaüüü
-
[quote=Astatin;32464]yokmu bir devaüüü[/quote]
File -> Save as html yapın save edince yanında bir de jpeg ya da png dosyası yapar, html olanı silip resmi kullanabilirsiniz.
pardon metastock'da nasıl yapıldığını anlatmışım.. Matrikste aynen dediğiniz yöntemle yapılıyor. Kaydettiğiniz yere dikkat etmenizi önermekten başka bir çarem yok...
kolay gelsin
-
[QUOTE=Astatin;32464]yokmu bir devaüüü[/QUOTE]
valla biz prntscreen tuşuna basıyoruz sonra painti açıp ctrl+v yapıp grafigi paintten kaydediyoruz :)
-
bana kustunuzmu ustad teo ve ustad hdioxyde hicbir mesajima cevap yazmiyorsunuz bir kusur mu ettik.
-
[quote=nyse-dj;32507]bana kustunuzmu ustad teo ve ustad hdioxyde hicbir mesajima cevap yazmiyorsunuz bir kusur mu ettik.[/quote]
estağfurullah! Öyle şey olur mu?
yoğunluk !
-
[QUOTE=nyse-dj;32507]bana kustunuzmu ustad teo ve ustad hdioxyde hicbir mesajima cevap yazmiyorsunuz bir kusur mu ettik.[/QUOTE]
niye küselim, seans içi yoğunluktan neydi sorduğunuz cevap verelim şimdi...
-
[QUOTE=nyse-dj;32441]nedir bu ft st moment arkadaslar. biraz daha bilgi verirmisiniz.yataydayken okuruz.[/QUOTE]
Bu biliyorsunuz bizim Sayın Hydioxyde ile epey üzerinde yoğunlaştığımız Cyber Cycles ile ilgili.
Yeni bir döküman ve Cycles ları ölçmenin yeni bir yöntemi,
Ilgili döküman aşağıdadır.
[URL="ftp://212.175.105.21/NewAdaptiveMethodCycles.pdf"]New Adaptive Method of Following the Tendency and Market Cycles.pdf[/URL]
-
[QUOTE=Astatin;32464]yokmu bir devaüüü[/QUOTE]
Arkadaşım Excel'i aç ve matriks'te iken prin veya prinscren tuşuna bas sonra Excel'e geç yapıştır de.
matriks dışına çıkarmış olursun..lelele
-
[QUOTE=teo;32614]Bu biliyorsunuz bizim Sayın Hydioxyde ile epey üzerinde yoğunlaştığımız Cyber Cycles ile ilgili.
Yeni bir döküman ve Cycles ları ölçmenin yeni bir yöntemi,
Ilgili döküman aşağıdadır.
[URL="ftp://212.175.105.21/NewAdaptiveMethodCycles.pdf"]New Adaptive Method of Following the Tendency and Market Cycles.pdf[/URL][/QUOTE]
tesekkurler. sizi bulmusken donus olacagini soylediginiz bugun sabah. bunu bilimsel olarak neye dayandirdiginiz. asiri alim indicatorlerimi yoksa baska birsey mi guvenceniz idi.
bizde (sn hdioxyde ve ben) s9 ve s17 ile saat 14 den itibaren her iki sistemde tam selalenin basinda sat verdi.bende ilk defa uc duzluk dayandim ve 51500den verdim eskiden bir duzluk zor dayanirdim kar iken (sizlere hayranim o yuzden. ben zararda nasil bekliyorsam sizde karda oyle bekliyorsunuz cok ustun bir durum)
-
[QUOTE=nyse-dj;32647]tesekkurler. sizi bulmusken donus olacagini soylediginiz bugun sabah. bunu bilimsel olarak neye dayandirdiginiz. asiri alim indicatorlerimi yoksa baska birsey mi guvenceniz idi.
bizde (sn hdioxyde ve ben) s9 ve s17 ile saat 14 den itibaren her iki sistemde tam selalenin basinda sat verdi.bende ilk defa uc duzluk dayandim ve 51500den verdim eskiden bir duzluk zor dayanirdim kar iken (sizlere hayranim o yuzden. ben zararda nasil bekliyorsam sizde karda oyle bekliyorsunuz cok ustun bir durum)[/QUOTE]
dönüş olacağının nedenlerini diger topiğe yazmıştım,aşırı alımda idik,ve laguerre rsi dan aşırı bölgeden asaği inmişti..
-
arkadaslar soyle birsey ortaya atmak istiyorum olayin ozune inerek.herseyi belirleyen birileri yada birilerini kavgasina sahit olan bir ortam birisi satiyor birisi aliyor belli fiatlardan elimizde bundan baska ne var haberler ve ekonomik veriler. haberlerin ve verilerin tutarsiz oldugunu zaman icinde cok gorduk tutarli oldugunuda gorduk. ama guvenilmez oldugu sonucu cikiyor geriye ne kaliyor fiat, fiat degisimleri ve volume. baska birsey yok varmi (sesli dusunuyorum).
tutarli inanilacak olan bu ikisine inanilirmi tabiki hayir ama digerlerinden daha tutarli ve sonuca yonelik. bir ornek haber iyi sizde bilerek daha once aldiniz ama fiat dusuyor. ne olur siz kaybedersiniz. istediginiz kadar ekonomik dahi olun sonuc bu cebinizdeki para eksilir.
eee sadede gel diyorsunuz. bastan bunlari dusunerek yenibr sistem ortaya koyalim. fiat ve degisim volume ve degisimine dayali fake hareketleri filtre eden. ben boyle birsey yapmaya calistim sn hdioxyde testlerini yapti ve optimize etti sagolsun. ama yatayda yani 100-400 puanlik degisimleri ignore eden buyuk hareketlerde ise 60 dkliktan cok once sanki 5 dklik gibi noktayi yakalyan yenibir sistemden bahsediyorum. hepimiz bildigimiz bilmedigimiz sonradan ne ise yaradigini ogrendigimiz birtakim seyler kullaniyoruz. sonuc bazilarimiz tecrubesiyle zaten kazaniyor ama cok mekanik degil. yada tam yerinde degil cok riske girince tabi milyarlar mertebesinde birkac gunde kazaniliyor. ama gelgitlerle bu sistem gun ici veya 1-2 en fazla uc gunluk bir al-sat yapisi icerecek.yumusatilmis indicatorler fakelerden kurtarabilir diye dusunuyorum. ne dersiniz.basit etkin vurucu hedefi olan bir yapi.( soylediklerim olmayana ergi yada utopya degil basta yazidigim gibi boyle birseyin temeli gibi birseyi zaten ortaya koydum. sn hidoxyde tarafindan optimize edilmis ve degerlendirilmis hali bir ay icin 1 kontrata 4000 puan kazandiracak gucte. turk mali anadol gibi birsey yani ama samandan degil.:))
-
amma bitaraf fazla sıkarsan obur taraf eksik verir
[QUOTE=nyse-dj;32760]arkadaslar soyle birsey ortaya atmak istiyorum olayin ozune inerek.herseyi belirleyen birileri yada birilerini kavgasina sahit olan bir ortam birisi satiyor birisi aliyor belli fiatlardan elimizde bundan baska ne var haberler ve ekonomik veriler. haberlerin ve verilerin tutarsiz oldugunu zaman icinde cok gorduk tutarli oldugunuda gorduk. ama guvenilmez oldugu sonucu cikiyor geriye ne kaliyor fiat, fiat degisimleri ve volume. baska birsey yok varmi (sesli dusunuyorum).
tutarli inanilacak olan bu ikisine inanilirmi tabiki hayir ama digerlerinden daha tutarli ve sonuca yonelik. bir ornek haber iyi sizde bilerek daha once aldiniz ama fiat dusuyor. ne olur siz kaybedersiniz. istediginiz kadar ekonomik dahi olun sonuc bu cebinizdeki para eksilir.
eee sadede gel diyorsunuz. bastan bunlari dusunerek yenibr sistem ortaya koyalim. fiat ve degisim volume ve degisimine dayali fake hareketleri filtre eden. ben boyle birsey yapmaya calistim sn hdioxyde testlerini yapti ve optimize etti sagolsun. a[COLOR="Red"][B]ma yatayda yani 100-400 puanlik degisimleri ignore eden buyuk hareketlerde ise 60 dkliktan cok once sanki 5 dklik gibi noktayi yakalyan yenibir sistemden bahsediyorum.[/B][/COLOR] hepimiz bildigimiz bilmedigimiz sonradan ne ise yaradigini ogrendigimiz birtakim seyler kullaniyoruz. sonuc bazilarimiz tecrubesiyle zaten kazaniyor ama cok mekanik degil. yada tam yerinde degil cok riske girince tabi milyarlar mertebesinde birkac gunde kazaniliyor. ama gelgitlerle bu sistem gun ici veya 1-2 en fazla uc gunluk bir al-sat yapisi icerecek.yumusatilmis indicatorler fakelerden kurtarabilir diye dusunuyorum. ne dersiniz.basit etkin vurucu hedefi olan bir yapi.( soylediklerim olmayana ergi yada utopya degil basta yazidigim gibi boyle birseyin temeli gibi birseyi zaten ortaya koydum. sn hidoxyde tarafindan optimize edilmis ve degerlendirilmis hali bir ay icin 1 kontrata 4000 puan kazandiracak gucte.[/QUOTE]