maktiks 3.0.5 sürümü çıkmış güncelleyin dostlar :) iyi pazarlar
Printable View
maktiks 3.0.5 sürümü çıkmış güncelleyin dostlar :) iyi pazarlar
[quote=negrolino;348595]maktiks 3.0.5 sürümü çıkmış güncelleyin dostlar :) iyi pazarlar[/quote] .kom 1haftada 3 yeni sürüm oldu neredeyse.. Senetleri izlemek istiyorsak artık yeni sürümde "hissenin tanesine 10TL aylık ödememiz gerekiyor" yazısı çıkacak diye korkuyorum.. Son işlem lot adedi,toplam lot adetleride kapatılıp aylık ücrete bağlandıya buda olur
bursa yı teprik ederim
[quote=Astatin;348602]bursa yı teprik ederim[/quote]
asti, pala shortların donuna mı göz dikti yav?
haftayada trabzonu tebrik edersiniz patron .dng
Ben de düdükü ::: pardon hakemi teprik ederi'm...
[quote=padişah;348604]asti, pala shortların donuna mı göz dikti yav?[/quote]
olabilir padi..fdow hatrına bir miktar eksi açabilir belki ama sonra ranması muhtemel
Graşkaaaa!!! :)))
Haftalıkta ciddi bir graşiklik eksiği göze çarpıyor... Flama kırıldı... PU da var... Hedef 200.000 mi ne... :)))
EURUSD... Helecan dorukta... üvv... :)))
günaydın patronların dünyası.
eğer bugün de graş olmazsa, ben oynamıyorum, oynasam da artık long oynarım.
satacaksa buradan satar, 80.150 geçilirse 81.xxx gelebilir.
Way canına Pala'nın niyeti kötü mü ne sabah sabah... 200.000 dediysek illa ki bugün olmak zorunda değil kardeşim...:..: Flat'im her zamanki gibi mal mal seyrediyorum... Graşsa biraz da long'lasak... üvvv.. :)))
+ makas dikkatinizi çekiyor mu? birkaç gün devam ederse bişeylerin habercisi olabilir.şimdilik yeterli değil.
[quote=TÜRKOĞLU;348623]+ makas dikkatinizi çekiyor mu? birkaç gün devam ederse bişeylerin habercisi olabilir.şimdilik yeterli değil.[/quote]
Temettü falan olayları bitti mi acaba... - makası onunla açıklıyorlardı... O durum hala devam etmesine rağmen + makasa döndüyse hakikaten bi acayiplik var demektir... Tüm mal varlığımızı satıp direkt piyasa emriyle long'lasak mı ne yapsak... :..:
Fiyat kac hacilar
[quote=Astatin;348625]Fiyat kac hacilar[/quote]
Short'da olup olmadığını söyle önce... :..:
[QUOTE=Strategist;348626]Short'da olup olmad???n? söyle önce... :..:[/QUOTE]
Cumadan 79050 den longum desem inanirmisin :) bi esktre versem ;)
[quote=Astatin;348627]Cumadan 79050 den longum desem inanirmisin :) bi esktre versem ;)[/quote]
Long'daysan doğru fiyatı söyleyebilirim... :..: 79.850
Saka da yapiyor olabilirim strobab hhehehhe. Sen fiyat soyle. Cuma gunku ulubilge strovardius a saygi mesajlarini gormedin galiba. 3 gen nereden girerse o yonde cikar siari dalgalndirildi haciseku tarafindan ve ben
Hayatımın geri kalanını XAUUSD'den para kazanmaya ayırıyorum... Bu iş fazla uzadı artık... Geri kalan piyasalarda ciddi bir sorunum yokken bu meretin Pala'sı şamar oğlanına çevirdi bıraktı beni... Köprüleri yaktım... Her türlü metodu deneyecem.. Ya o zıbarır, ya ben zıbarırım... ::: :..:
[quote=Astatin;348629]Saka da yapiyor olabilirim strobab hhehehhe. Sen fiyat soyle. Cuma gunku ulubilge strovardius a saygi mesajlarini gormedin galiba. 3 gen nereden girerse o yonde cikar siari dalgalndirildi haciseku tarafindan ve ben[/quote]
Lem harbiden verdiğim fiyat doğruydu.. İnandırıcılığımız sıfıra düşmüş... ::: Ama fiyat o an için doğrudu, şincik 79.950 oldu.. :)))
Üçgen teorisini ise geride bıraktım artık.. Pala'ya karşı Pentagram teorisi geliştiriyorum, yakında yayınlayacam... :..:
[quote=Strategist;348631]Lem harbiden verdiğim fiyat doğruydu.. İnandırıcılığımız sıfıra düşmüş... ::: Ama fiyat o an için doğrudu, şincik 79.950 oldu.. :)))
Üçgen teorisini ise geride bıraktım artık.. Pala'ya karşı Pentagram teorisi geliştiriyorum, yakında yayınlayacam... :..:[/quote]
82000 kapatir stropatflat:::
Isınan tenceredeki kurbaga misali pala shortculari yavas yavas bitiriyor,Gevseyecek gosterip her seferinde yeni bir yüksek seviye gosteriyor.
[quote=Strategist;348624]Temettü falan olayları bitti mi acaba... - makası onunla açıklıyorlardı... O durum hala devam etmesine rağmen + makasa döndüyse hakikaten bi acayiplik var demektir... Tüm mal varlığımızı satıp direkt piyasa emriyle long'lasak mı ne yapsak... :..:[/quote]
IMKB 30 endeksinde bugünden itibaren TAVHL ve AKENR çıkarıalrak yerlerine FENER ve SNGYO girmiştir. Çıkan iki hisse temettü vermeyeceği için endekse etkisi yoktu. Giren iki hissede temettü karraı yoktur. Sinpaş'ın Mayıs içinde nakit temettü verme olasılığı var. Ancak Endekse etkisinin çok küçük olması muhtemeldir.
Bugün ISCTR nakit temettü dağıtımını yapmıştır. Buna göre Nisan ve Haziran kontratlarında temettü etkisi şöyle olmuştur:
VOB Nİsan kotratının veri yayın ekranlarındaki teorik fiyatın 720 puan altında işlem görmesi normaldir. Zira temettü ödemeleri bu kadar etki yapacaktır.
VOB Haziran kotratının veri yayın ekranlarındaki teorik fiyatın 1.546 puan altında işlem görmesi normaldir. Zira temettü ödemeleri bu kadar etki yapacaktır.
Pazartesi TUPRS'ın ödemesi nedeniyle VOB 30 kontratları yaklaşık 350 puan artış yaşayacaktır. Pazartesiden itibaren teorikle fark; Nisan kontratında 373 ve Haziran kontratında 1200 puan olacaktır.
11.04.2011 garanti -259,
14.04.2011 kchol -114
Alıntıdır.Saygılar...
Fiyaat kac agalar
81 bin
Kritik yerler geçip üzerinde tutunursa yakmaya devam eder.
82000 olmadi mi hala
[img]http://666kb.com/i/bscidn9qb02m54j0e.gif[/img]
Haftalık ulusal 100 senaryomun son durumu.Çok önemli direnç seviyelerine geldi ulusal 100 endeks.66500 ler ya da farklı bir bakış ile 67500 ler geçilirse bu senaryo çöp olur.Aksi durumda aşağıda çok yol olabilir.Buralar uzamak için riskli.79200 aşağı geçmeden kısalmak da riskli.
Yyyld :)
Satanın sattiğini yerine koyamadiği bir hava , biz kısaca RALLİ diyoruz...
rastgele patronlar,iyi seanslar !
çok pis mağdur oldum makas kaçınca..
mart boyunca yok iş bankası temettü verecek yok tüpraş temettü verecek diye ne biçim yedi bizi pala..
munzam artışının moody's tarafından olumlu karşılanması ve not arttırımı için olumlu kabul edilmeside ayrı bir hikaye..
81400 ün üstünde olmamız ise bambaşka bir hikaye :)
vay arkadaş ya biriktir biriktir sonra emanetti deyip alsınlar cillilerini :(
[quote=astatin;348645]82000 olmadi mi hala[/quote]
82000
83000 olmadimi hhehe
bugün MC saatinde 83000 görülür artık, son 40 dakika.
Bir pazar yaptım geldim, 1.000 puan almışlar. Foruma saldırı oluyor sanırım dışarı çıkarken girilemiyordu. Nedense bu tür girilememe durumları hep sert hareket öncesi oluyor genelde. Pala hacker mı tutmuş nedir.
eksi makasa alıştırıp, 1000 puan artıya geçirdi şere****ler.
Fiyat kac
81875/900 yeni bir alim gelicek gibi