-
haftaya günlük dediğimiz anda bakın trendler oldukça şugar,..
ancak bu trendlerin bir kısmı standart bir kısmı ise tarafımdan manalı yerlere onun paralleli,
örnek standardı almışım, bunun paralleli götürüp koyduğumda dibi birebir çizermi,..gibi,..
çizdi, o halde doğru derim,..bu eğim güzel eğim derim,...
[img]http://666kb.com/i/cdx7dclffn1mhjnst.png[/img]
-
zaten bakın,..bu son iş xu100 kaynaklı çıktı,..işte genele bir hareket yayarak bank sırıtması yok edilmeye çalışıldı diyebiliriz,..o da tüme yayılır filan falan,..
bakın sayın sungur bunu teşhis etti burada,....hakketten öle idi,
xu100 vob veya xu030 göre daha kalın duvar ve dah iyi des dönüşleri veriyordu,..
belliki son vagoncular davet edilcekti,...
-
yada bank dışında kalıp mürüvet göremeyen mal taşıyıcıları mevcuttan artık pay almak istiyorlardı,.....
bu zaten hep böyle fasılalı deyilmidir,..
sp, xu030, sonra xu100 ve tüm, genele yayılan bereket..
-
hocam genelde ekran göremiyorum
spot30 ve bank ta çikiş bence
ama nedense 922xy beynimin içinde analizim sonrası
-
sistem olarak 1 lik sat devam ediyor henüz 5 vermedi, ya bu metod iyi imiş,..
keh,keh,...ama bakın analizler önden gidiyor hep,...
-
analiz dediki 111650 ve neydi bir bant dedi, 5 lik için, saatlikte 112250 altı kalışa bu olur
111650 ve o banttan da belli olurdedi 5 likte, ve bunu dün geceden itibaren sistemlerle besledi,..
şimdi kritik yerler yine ,...
-
bu arada cenebece halen 112 de takıldı, bir de düşüş olunca spikerler boğazları düğümlü oluyorlar böyle ağalamaklı gibi, hepsinde var bu özellik,..
bir tanede shortçu bir gacı bulsunlar şuraya yaw,...
-
mtx si donanlar varmı, teşkkür atsınlar anlarım,....bu mtx le sistem işi günlük dışında zor,...
örnek 1 dk lık 30000 veri ile bakabiliyorsun ama 1 dk en çok takılan zaman, doğrusu zaman ne kadar minörse donma o kadar fazla,...
-
zaten adamlar yazılım çeviriyor, buna diğer yazılımlarda çeşitli yerden katılıyor, logaritma diyin ne derseniz diyin, ,,
-
dadından yenmez bir durum bana, sinirlensek elden ne gelirki,....
-
sistemde 1 lik devam etmekte, 5 lik için henüz var, ....ancak 5 lik te de indikatör döndü fakat ''0'' oricin kesmesine var daha satışı oradan veriyor çünkü,....
-
[img]http://666kb.com/i/cdx8jcfj50g83dgl9.png[/img]
-
[img]http://666kb.com/i/cdx8k11scvjcdhyyl.png[/img]
-
sayın indragandi cogu hızlı harekette donuyo.
-
1 dk lık long trend boyunca satışlarında min da 800 pvan almış, en az ve
3 satş yaşamış trend boyunca bu 4 cüsü devam eden,...
-
[quote=indregandi;446340]1 dk lık long trend boyunca satışlarında min da 800 pvan almış, en az ve
3 satş yaşamış trend boyunca bu 4 cüsü devam eden,...[/quote]
112350 den 1 lik satışta,..ve satış verdikten sonra 112725 e kadar satışını korumuş ve sonrasında düşüşü almış,...
bakalım daha ne bilgiler verecek bize,...
-
[quote=rüzgar;446337]sayın indragandi cogu hızlı harekette donuyo.[/quote]
teşekkürler sayın rüzgar, aynı çoğu sistemi bırakmak zorunda kalıyorum bu nedenle,...
-
5 likte 11025 dibi devam etmekte, bir sonraki 110375 olacak, gündibi 110400 ve oldukça manidar,...
yorumlarımız hep aynı, dip yeni yüksek yaptığında py altında kalmamalı, şu anda 110025 i, 110375 ten koruyor,...
-
110375 sonrası eğer kendini yukarı atamazise, ki en az 111800 üstüne gitmeli, düşüş kaçınılmaz,...
yani artık uzatmaları oynuyor, ..111800 üstüne gidemedikçe bu iş artık realizasyomn yer,..satışı ayrıca reel günlük sistemden değerlendiririm, yani sat varmı, tut varmı,..
bölümlerini biyorsunuz,..
falat
flatta iken stoplu sat veya stoplu al, yöne göre,
sat tut, al tut,..
-
ne dedik, katı, sıvı, gaz,...
birde hacim, 270000 fena deyildi, 950 den,...
-
işte bakın hareket var 1 e geçemiyorum donuyor
,...
-
bu geri alış 111800 üstü kalmadıkça 5 lik sistemin oricin işi için oldukça faydalı olacak,..
bu durumda 5 lik te satış daha da derin olur,...
-
[img]http://666kb.com/i/cdx9gd8ucahn742f1.png[/img]
-
[img]http://666kb.com/i/cdx9i9p2gqw35nx31.png[/img]
-
5 lik bu gün sat vermeyecek zira indik .06 düşüyor ve bu bu günü rahat gömer bu durumda 1 lik önem arrz edecek,...
yani bu 5 lik sistem doğru ise 5 lik düşüşe daha epey var,...
biz diğer analizlerden devam edelim,...
dediğim üzere 111800 muhabbeti, yazılanlar o şekilde önden yazıldı py geriden takıldı,...
110375 ve 111800 arasındayız,...
110025 indik dibi,
110375 bir sonraki yani 110400 le korunan savunulan dip,
110375 sonrası ise 111800 e gelinecek,...
işte py aslen 111800 le meşgul,...
kalacakmı kalamıyacakmı,...
-
ben sakin biraz dinleniyim,..müsade,...
-
son düşüşte en diri bankacilik endeksi yapmiş
emmeee çok ta sağlam OBO vermiş tepki çikişina da
diğer amcalardada var obo sallik ama bankavilik en net olan
-
ekrana geldim baktım
abbowww 109225 den gelen kanalimin alt bandı 1105xy imiş depmiş bir üst kanalda durmuş
ew sel olarak zaten 111950 yakamaz imiş 3 en düşük olamayacaği için
şimdi bakalım netçek iniş abc düzeltme kalibi miii
itkiseleşecekmi ?
-
pala ezber bozmaya devam edio
sıradaki rakam gelsin :)
-
110375 kırılır kalınırsa 2025 puvanlık bir düşüş olur,....dolayısı il analizlr iyi takip edilmeli,
dip halen 110025 de ve 110375 ten korunuyor,..baskı ise 111800 üstünde kalışa kalkar,...
-
ancak şöle bir durum malum 5 lik sat vermedi ve 111800 üstü fiyatlar 5 lik menzilindedir hep,...yani o bölgelerde 1 ve 5 müşterek sat yapabilir,...
şifai tabi,....
aslolan dip analizlerimiz şu anda,...
-
Güzel bir kepçelemeye sahne olduk.
beklenen oldu..
111,175 denen yer bende 111,240
uzun düşünenler. bu ortalama cazip duruyor
hele buraladan bugün için short tehlike arz eder..
-
muhtemel bir düzeltmeye yani, 111800 üstü kalışa,...yada muhtemel bir kırılmaya 3 kademe fark var,...sanki kırılma olacak gibi, bakalım hangisi,...
-
kırılmayı nerden anlayacağız 110400 altı okununca yoksa yok,...
-
sıradaki 111 175 de halledildi..
şimdik ya indi üstad senin 111800 ün (aslında bu 900 dü sabah geri gelilşte 2 çubuk attı oraya direnç oldu ) üstüne atmalı yada el fatiha..
ama oynar daha bakalım..
-
[QUOTE=indregandi;446372]kırılmayı nerden anlayacağız 110400 altı okununca yoksa yok,...[/QUOTE]
bir yanda beklenti var ..
bir yanda teknik göstergeler..
günlük kalışlarla bişi denemez hacim destekliyor kapanışlara bakcaz
ben şöle yapıyorum ne bulursan at cebe .boks.
-
[quote=medet;446373]sıradaki 111 175 de halledildi..
şimdik ya indi üstad senin 111800 ün (aslında bu 900 dü sabah geri gelilşte 2 çubuk attı oraya direnç oldu ) üstüne atmalı yada el fatiha..
ama oynar daha bakalım..[/quote]
sayın medet 111800 900 olamaz ben en görülen dibi veriyorum, dip anlizine göre, ani indik deyil bar düşük fiyatı verdiklerim, yada pbar yüksek fiyatı,
crash olsa bile hızlı geri gelir düşüncem zira bu 5 lik sistemi zaman göre yemesi gerekli,..nasıl düşürecek bir den oricine,...zor,...
üstelik sat öncesi zirve veya yakın da oluyor fiyatlar,...
ilginç bir durum,...bence biraz daha trade var gibi,...
o nedenle dip tepe analizleri yakından takip,...
-
zaten ya 110025 i carsh edecek, yada 110375 i, her durum 110400 altı okumaya çıkar,...
-
[img]http://666kb.com/i/cdxaruzbvrh4ndpa5.png[/img]
1 lik bozmadan devam bakalım,...
-
[QUOTE=indregandi;446376]sayın medet 111800 900 olamaz ben en görülen dibi veriyorum, dip anlizine göre, ani indik deyil bar düşük fiyatı verdiklerim, yada pbar yüksek fiyatı,
crash olsa bile hızlı geri gelir düşüncem zira bu 5 lik sistemi zaman göre yemesi gerekli,..nasıl düşürecek bir den oricine,...zor,...
üstelik sat öncesi zirve veya yakın da oluyor fiyatlar,...
ilginç bir durum,...bence biraz daha trade var gibi,...
o nedenle dip tepe analizleri yakından takip,...[/QUOTE]
haklısın ben tradeciyim
önümdeki nottan dolayı 900 dedim
grafiksel doğrudur..