[quote=Astatin;368599]gaçınılmazzz[/quote]
300 / 500 points için ayrı gayrı düştük ona yanarım patron :)
değecekti 76 bine,alacaktık o puanları :o
Printable View
[quote=Astatin;368599]gaçınılmazzz[/quote]
300 / 500 points için ayrı gayrı düştük ona yanarım patron :)
değecekti 76 bine,alacaktık o puanları :o
[quote=The Tatar;368604]300 / 500 points için ayrı gayrı düştük ona yanarım patron :)
değecekti 76 bine,alacaktık o puanları :o[/quote]
aybettin patron 3 kuruş için ne ayrı düşecem senle:o ama yine de taban olur:..:
yannız cok zor yahu...kan getırıo..:)
[quote=ATHLON;368608]yannız cok zor yahu...kan getırıo..:)[/quote]
hadji sorma yahu...son 6 iş gününde 3 kere helvamız yapılıyordu eşiğinden döndük..eskiden vob da para kazanmak bu kadar zor değildi.
valla ben yinede tırstım..200 den en son açtığım herro merro kısmısını kapattım 075 den..
yarım saatte harcadı 800 puanı..
050 flat
hala bısııler eksık..:)
[quote=Astatin;368610]hadji sorma yahu...son 6 iş gününde 3 kere helvamız yapılıyordu eşiğinden döndük..eskiden vob da para kazanmak bu kadar zor değildi.[/quote]
patron az adam kaldı..onlar da donanımlı...
acilen sanal vob yarısması açılmalı ve orada yurdum saf insanına sanal parayla harıkalar yarattırılmalı...başka yolu yok...lakın ben vob yarısmaları acıldığı zaman feci rahat oluyorum..içimi huzur kaplıo..ta ki yarışma bıtene kadar...:))
bugün hüsrandı benim için dediklerim oldu ancak işlemlerim dediklerimle alakası bilew yokti ::::::::: geceye cortladık ama sanki yarında bizi çortlatacaklar :..::..::..:
iyi akşamlar patronlar..
az daha gapandım...way arkadaş...9 galdıraçla, son poz otalamasına göre 800 puan tersde olmak baya pis bir duyguymuş,,,unutmuşum o duyduyu hatırladık eyi oldu:::..bedava ders oldu..teprik ederim... endekus düne göre aynu sayılır..benim portfoyde artı değişim var..kom u düşersek çok bişi kalmıyo ama yine de bereket versin...harbi zor gündü hem de ne zor..
geceye 4k şort
yahu aslında zor bi gün değildi de kendim zora soktum bende:p 74775 den sabah kapadım dünkü shortu sonra 74900 altı 75300 üstü pozisyon açma olayını defalarca burada da dememe rağmen hiç birini uygulamadım ve dün aldıklarımın yarısını verdim .dng yarında diğer yarısını veririz elde var [SIZE=6]0 [/SIZE]pardon aracı kuruma çalışmış oluruz ::::::::::::
sistem al da kapadı ve short içinde 74025 altında kapaması lazım ama ben ne yaptım 74050 den short açtık bar kapanmadan.