Kasım ayı hepiniz için bol kazançlı olsun arkadaşlar,
sanki çok fena gidecekmiş te bırakmıyorlar gibi sistemim zaten longda da hislerim de longda, çok güzel bir hava var bugün ondan heralde :)
Printable View
Kasım ayı hepiniz için bol kazançlı olsun arkadaşlar,
sanki çok fena gidecekmiş te bırakmıyorlar gibi sistemim zaten longda da hislerim de longda, çok güzel bir hava var bugün ondan heralde :)
[quote=a.kaya;303836]Asti bi tur kardeş ya gığraşıp durma başımı döndürdün ya ::: ::: :::[/quote]
öyle deme kayaboss..tam kertenpele havası..PALA pozisyon ayarlıyor şu anda... :) DAX la negatif korelasyon kurup adam kerizliyi..sonra asıl yönüne doğru çufçuflayacak..sistem longda olduğunda ilk aşamalarda 50-100 puana vurkaç sonra asıl yönü görüp harekete takılberry finn..şahsen benim VOB da en sevdiğim enstantanelerdir:..:
Flat devam... Short yasak... 5'likte yeşil ok ve yeşil bar ikilisini ne zaman görürsem o zaman basarım long'ları tekrar... Full sistematik trader Stro 2.0 iş başında... :)))
Asti hocam yalnız günlük grafik canımı sıkıyor fena darbe aldı düzelmesi biraz zor ve zaman alıcak gibi sanki.dng
kasım -aralık ayı düşüş ayı olur gibime geliyor he günlük düzelirse fikrim değişir bu arada msq da günlükde YVD sat varmı bende aralıkda günlükte sat varda yvd de yok :confused: :confused: :confused:
[quote=Strategist;303843]Flat devam... Short yasak... 5'likte yeşil ok ve yeşil bar ikilisini ne zaman görürsem o zaman basarım long'ları tekrar... Full sistematik [B][COLOR=red]trader Stro 2.0[/COLOR][/B] iş başında... :)))[/quote]
Gel hocam site kurak Asti sen ben ve Asti ile senin sistemi birleştirek 50 000 kağıda satak ne dersin kapış kapış peynir ekmek gibi gider ::: ::: :::
Hisselerde kademelerin küçülmesi devreye girmiş... Bakınız Garan grafındaki çıbıh boyları... Ama hala sistem çalıştırmaya elverişli değil... Kademeler belki bunun bile 1/10'una inmeli ki adam gibi gün içi graflar oluşsun...
[quote=sovalye;303803]haftasonu büyükadadaydım herkese tavsiye ederim dondurmaları ve lokmaları harika
bir de ayayorgiye çıkmanızı tavsiye ederim manzara müthiş. köfte şarap harika gidiyor. alkol almayanlar da manzaraya karşı köfte-ayran yapabilirler sevgilinizle,eşinizle mutlaka gitmenizi tavsiye ederim. faytonlar zamlanmış ama olsun;)[/quote]
hey gidi gunner heyy :::
zemanında iki dişi arkadaşımnan Böyük adaya gitmiştim ....
Haydin gızlar bisiklet kiralayalım ayayorgiye çıkhalım dedim.....demez olaydım .... herbirimizde heyvan gibi sırt çantası vardı.. dişi arkdeşlar daha yolun 4 de 1lik gısmısında tıkhanınca 3 bisiklet ve 3 sırtçantası,, zeman zemanda iki dişiyi cayır cayır güneş altında yorgiye çıkarmıştım :::
erkekliğe p.k sürdürmeycez deyüü terden donuma gaddar ıslanmıştım :::
[quote=a.kaya;303845]Gel hocam site kurak Asti sen ben ve Asti ile senin sistemi birleştirek 50 000 kağıda satak ne dersin kapış kapış peynir ekmek gibi gider ::: ::: :::[/quote]
Kurtarmaz patron... :))) Böyle giderse yakında 50.000'e 1 kontrat bile alamazsın... :..:
950 lonkklar 075 iflat
[quote=fXci;303847]hey gidi gunner heyy :::
zemanında iki dişi arkadaşımnan Böyük adaya gitmiştim ....
Haydin gızlar bisiklet kiralayalım ayayorgiye çıkhalım dedim.....demez olaydım .... herbirimizde heyvan gibi sırt çantası vardı.. dişi arkdeşlar daha yolun 4 de 1lik gısmısında tıkhanınca 3 bisiklet ve 3 sırtçantası,, zeman zemanda iki dişiyi cayır cayır güneş altında yorgiye çıkarmıştım :::
erkekliğe p.k sürdürmeycez deyüü terden [COLOR=red]donuma[/COLOR] gaddar ıslanmıştım :::[/quote]
o don avatardaki don mu:..:
re-lonkkkk
refilat..zero sum