Xu100 Haftalık. :..:
Geçen hafta, En kısa 5. dalga hedefinin üstünde kapattıktan sonra, bu hedef şu anda destek halinde. Dünkü düşüş ve bugünkü hareketler bu desteğin üstünde. Altına kaymadığı sürece yükseliş daha ağırlıklı senaryo.
Bol Kazançlar.
Printable View
Xu100 Haftalık. :..:
Geçen hafta, En kısa 5. dalga hedefinin üstünde kapattıktan sonra, bu hedef şu anda destek halinde. Dünkü düşüş ve bugünkü hareketler bu desteğin üstünde. Altına kaymadığı sürece yükseliş daha ağırlıklı senaryo.
Bol Kazançlar.
Bir yemincuk yapsana da
sen benum olduğuni...
Long devam
[quote=bear on;221350]yeni oyuncular yavaş yavaş piyasaya giriyor.....
long lar için son uyarı...
şelale olacak.
vob ta al banka sat efg....
[COLOR=red][B]belki satarsın o kontratları[/B][/COLOR]....[/quote]
VOB ile ilgili en yanlış düşünce tarzıdır.
çoğu oyuncu VOB'a hisse'den geçmedir. dolayısıyla düşüncenin en yanlış olduğu kısım, VOB'da bir vade olduğunun unutulmasıdır.
[I][B]IMF Başkanı Kahn: `Kriz bitti`[/B][/I][IMG]http://bigpara.ekolay.net/i/trans.gif[/IMG][I][B]IMF Başkanı Kahn, ekonomik krizin sona erdiğini ancak [IMG]http://www.bigpara.com/i/55big/Dominique-strauss-khan.jpg[/IMG]etkilerinin halen sürdüğünü söyledi
[/B][/I]Uluslararası Para Fonu (IMF) Başkanı Dominique Strauss- Kahn, eldeki son rakamlara bakıldığında [COLOR=#ee6603][B][U]küresel[/U][/B][/COLOR] krizin sona erdiğinin görüldüğünü söyledi.
Dünya ekonomisinin kendini toparlamaya başladığına yönelik güçlü işaretlerin olduğuna işaret eden Kahn buna rağmen krizin [COLOR=#ee6603][B][U]ekonomik[/U][/B][/COLOR] sonuçlarının bir süre daha ülkeleri etkilemeye devam edeceği uyarısında bulundu. Kahn3 hafta önce yaptığı açıklamada da krizin atlatılmak üzere olduğunu belirterek, finans sektöründe geciken reformların ikinci dip tehlikesini gündeme getirdiğini ifade etmişti.
IMF Başkanı dün yaptığı açıklamasında Avrupa Birliği’nin (AB) [COLOR=#ee6603][B][U]son[/U][/B][/COLOR] durumuna da değinerek, birliğin krizin etkilerine bağlı olarak yakın gelecekte sadece yüzde 1- 1.5 aralığında büyüyeceğini öngördüklerini ifade etti.
[B]YENİ ROLÜNÜ SEVDİ
[/B]Geçen hafta AB’nin borçlu üyesi Yunanistan’ı kurtarmak için IMF ile ortak hareket edeceğini açıklaması Fon’un Euro Bölgesi üzerindeki etkisini gündeme getirdi. Kahn’ın dün yaptığı açıklamalar IMF’nin, Euro Bölgesi’yle ilgili yeni rolünü yürütmekte oldukça istekli olduğunu ortaya koydu. IMF Başkanı, Avrupa Birliği'nin (AB) krizlerle başa çıkmakta yetersiz kalan mali yapısının tamamıyla gözden geçirilmesi gerektiğini belirterek, AB'nin ekonomik politika koordinasyonunu da güçlendirmesinin şart olduğunu vurguladı. IMF Başkanı, Avrupa projesinin daha üst seviyeye çıkartılması gerektiğini belirtirken, yeniden büyüme sağlayarak, işsizliği önlemek için ortak eylem gerektiğini ifade etti. Kahn ayrıca ortak [COLOR=#ee6603][B][U]ekonomi[/U][/B][/COLOR] politikası olmadan uygulanan tek para biriminin dengesizliklere yol açabileceği uyarısında da bulundu.
[IMG]http://bigpara.ekolay.net/i/trans.gif[/IMG]
[quote=unlimitted;221403]VOB ile ilgili en yanlış düşünce tarzıdır.[/quote]
Sana VOB için daha yanlış bir düşünce tarzı söyleyeyim:
Short açmak... :p
VOB'da nereden short açarsan aç kaybedersin... :..:
Sistem sinyaliyle kol kesip 375'den long'a döndüm... İş yoğunluğu nedeniyle hiçbirşeye bakamıyorum... Böyle zamanlarda ya flat kalacaksın, ya da sistem kullanacaksın... Psikolojim flat kalmama müsaade etmediğine göre..... :)
Arkadaşlar bugün niye çok az katılım var enteresan :?
olayım allahına...
[quote=Strategist;221431]Sana VOB için daha yanlış bir düşünce tarzı söyleyeyim:
Short açmak... :p
[B][COLOR=red]VOB'da nereden short açarsan aç kaybedersin...[/COLOR][/B] :..:
Sistem sinyaliyle kol kesip 375'den long'a döndüm... İş yoğunluğu nedeniyle hiçbirşeye bakamıyorum... Böyle zamanlarda ya flat kalacaksın, ya da sistem kullanacaksın... Psikolojim flat kalmama müsaade etmediğine göre..... :)[/quote]
cıx. bu da çok yanlış bi düşünce tarzı. :D
ben sana öyle günlerde, öyle hareketler gösteririm ki, şaşar kalırsın stro.
gün boyu 125 puan aşağı gitmemiş olan piyasada (bu forumdan 2 kişi şahittir) gün boyu 14 işlem yaparak ve (burayı iyi oku :..:) sadece short açarak 450 puan almışlığım vardır.
mesela zamanlama meselesidir yeğen...yön meselesi değildir...
neymiş mesele?? :D:D
şaka bi yana, tek tarafa odaklanmak batışı yakınlaştırır.
sebeplerle ilgilenmeyin. sonuçlarla ilgilenin. sebep sonuç ilişkisini kuracak paranız olsa, bu forumda olmazdınız zaten.
unutmayın. önce pozisyon alınır, sonra o pozisyon gereği olan haberler gelmeye başlar.
her yer yeşilken ağa alım yapmaz. her yer kırmızı iken ağa satış yapmaz.
sanırım 70.700lerdeydik. bir arkadaşım demişti ki, daha neyi bahane edip sürecekler yukarı?
ben de ona demiştim ki, yukarı sürmek için bahane yok öyle mi? :)))
[quote=unlimitted;221444]
şaka bi yana, tek tarafa odaklanmak batışı yakınlaştırır.[/quote]
Ben onu bunu anlamam... Long da long... Kapanış tahminim 250.025 ....
[quote=Strategist;221450]Ben onu bunu anlamam... Long da long... Kapanış tahminim 250.025 ....[/quote]
ikiyüzelli olur da, ikiyüzelli sıfıryirmibeş olmaz stro zor. oraya yazma bence long cover'ları. üzülürsün :..:
geldim kısa devam ..projeksyon live i think .. unlimit abey .. shortcoverları 101 (yüzbir) e yazayım diyorum .. üvvvv:o