-
[quote=jani;230054]bunu gören OBAMA....ne dedi...borrowed money i alıp saldırdılar gene dedi...bunu durdurmalıyız dedi....
finansal oligarsı ile politik oligarsi....pozizyonlarını aldılar...
bi FURUSMA KACINILMAZ....onu izliyoruz....
finansal oligarsi....hükümetleri soydu...hepsi bunlara para gömdü...
şimdi hükümetler batıyor...YUNAN GİBİ....[/quote]
hükümet yani santral, artık dov yok, vaşington var, vaşingtonu yönetenler, yani fedin sahipleri, santrali ayakta tutarak, güven pompalamaya çalışıyorlar bütün dünyaya, ortaya yaydıkları parayı, üçücü pazarlarda çalıştırabilirlerse başarılı olacaklar, bu anlamda geçmişte yazdığımız, saklama sigortalama işlerini üçüncü pazarda borsalarda ve bondlarda, ayrıca oilde, goldda, emtiyada v.s, emdireceklerki, pompa basacağı yerde çeksin, pompa kim dov, emme basma çalışan tulumba, teori neydi, meyve artık dalında yenecek taze taze, yani atık kasalara dizip, kargo işi bitti, üçüncü dünya, başta biz artık yeni soygun yeri,
-
bildiginiz gibi...65 500 de short yakalandım ve marginleri aldı...şimdi serbest bırakıyor aldıklarını....
stratejimi yazmıştım...hatırlatayım....
serbest kalan margin paralarımla ilave short yapmıya basladım....bunun adı piramitleme....
eger 73 500 ü yukarı kırarsa hepsi stop...eski stopum 75 500 dü....
eger 65 500 e inerse...bu piramitleme shortlarımı kapayıp....orjinal paramla 63 000 e kadar oturacagım malda....
-
-
düşüş iki asamada...önce 63 000....5000 puan tepki...sonra 53 000....
-
[quote=jani;230080]bildiginiz gibi...65 500 de short yakalandım ve marginleri aldı...şimdi serbest bırakıyor aldıklarını....
stratejimi yazmıştım...hatırlatayım....
serbest kalan margin paralarımla ilave short yapmıya basladım....bunun adı piramitleme....
eger 73 500 ü yukarı kırarsa hepsi stop...eski stopum 75 500 dü....
eger 65 500 e inerse...bu piramitleme shortlarımı kapayıp....orjinal paramla 63 000 e kadar oturacagım malda....[/quote]
[quote=jani;230083]düşüş iki asamada...önce 63 000....5000 puan tepki...sonra 53 000....[/quote]
bu topikte 4 aydır furusuyorum...cebimde 20 600 puan kar var....
ve furusmam sürüyor....
-
975 şort...650 den kapadıgımı yerine kodum..kademeli...
-
[quote=indregandi;230057]garantiye dikakat çekmiştim sabah, 7.25-7.45 diye, hatırlayınız,...[/quote]
+.
birinci seans almadılar ??? ikinci seansın başında almışlar..
rica etsek
alan ve satanı verebilir mi bir arkadaş ..
-
72 075 deyiz....ilk hedefi 70 700....ikinci hedefi 69 100...bugün üçün....
-
her durumda bu düşüş henüz satışın başlayacağı satış trendi deyildir, bu dalganın dibi 70625-69800 aralığından sonlanacak, bunun sonrasında gelecek tepki ve bu tepkinin durumun belirleyici olcağını düşünüyorum, yani ikinci dalga belirleyici olacak,
-
[quote=jani;230086]bu topikte 4 aydır furusuyorum...cebimde 20 600 puan kar var....
ve furusmam sürüyor....[/quote]
hoş geldin yegenim, gâzân mübarek olsun.
madem alinin kılıcını taşıyorsun
eline, diline, beline sahip ol....
-
[quote=parite;230095]+.
birinci seans almadılar ??? ikinci seansın başında almışlar..
rica etsek
alan ve satanı verebilir mi bir arkadaş ..[/quote]
bende derinlik yok paritem, yüzeysel bakıyorum, vobu bırakıp hisseye mi geçsem acaba,
-
[IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon1.gif[/IMG]
Alıntı:
[B]küçük_k[/B] Nickli Üyeden Alıntı [URL="http://www.voborsa.com/forum/showthread.php?p=229967#post229967"][IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/buttons/viewpost.gif[/IMG][/URL]
[I]erken cortlamışsın bence.. ehtiyarlıktan mı dede...[/I]
bakacagız yegenim,
dede arada bide küçük sözü dinlemek lazım... eğer 600 lerden kapadıysan tebrik ederim..
hedef 72800 gibi duruyor...